![]() |
#5181 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty skopo,lizales dupe szwedom tak mocno ze w koncu padles,typowe gadanie przegranego asslickera ; *
![]() |
#5182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cięrzko jest mi pisac , zle zareagowaliście na ten mass log , tak ogladajac filmy mialem otwarte vipy , i w momencie jak HWL zaczelo sie logowac wy zajebiscie szybko sie rozbiegliscie , błąd , trzeba było zrobic kontrolowany odwrót na mostek Ankh -> PH , oni nie mieli high lv knighta, więc obojętnie kto znich by poszedł na przód , padł by , a zanim następny , wy mieliście dosyc sily uh (Dejwidek , Zemus i Skopo) zeby leczyc Dejwidka na bloku i reszta (Chaosa , Korth , Gran Deah i Ascario) do sd'kowania. W miedzyczasie zalogowal sie Lovize , pewnie chetnie by dolaczyl do zorganizowanego ataku.
No nic , wiadomo cisnienie , zaskoczenie (chociarz o zaskoczeniu mówic tutaj nie mozna bo takich zeczy trzeba sie spodziewac i byc na to przygotowanym). Inna sprawa , Hakzim'em (rzekomo zhackowanym) gra teras Twistah / Albert / Valliants (ten co dzielil Camuh'a , Atnaz'a i jeszcze inna postac) , z tego co mi wiadomo to Hakzim to nie byla jego postac od poczatku , wiec albo go kupil / dostal albo to on zhakowal , wracajac do sedna , niewiem jak tam Rumcio i Catrishia znaja sie z Albertem , ale to moze byc dobry trop w sprawie waszych (lub nie waszych w wypadku D arma) itemow.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#5183 |
Guest
|
![]() Dajta linkdo filmiku chce oblookać jak te akcje wyglądają, że staty dla LS są takie chujoooowe.
|
![]() |
#5184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: ................
Stan: Usunięty
Imię: Egeenetoo
Profesja: Elite Knight
Gildia: >LS< (Chcialem)
Świat: Galana
Poziom: 108
Skille: 91/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Ku** Ku** Ku** Ku**
Czemu znowu te Je** Szwedy zapunktowali...... ![]() ![]() Szkoda tych fragow bo jak dla mnie "LS" mogli loozem walczyc =/ Gz dla Skopa ktory nie mial pza a poswiecil sie dla kumpla =( =/ "Skopo Rox" Bylo was chyba tyle samo online? to tylko mi odp czemu nie walczyliscie (chyba tylko sir zemus kogos bil =/) =( To sie zmieni ale musi byc wiecej osob ON =/ bylo by o 3-4 osoby wiecej by hwl sie balo zaatakowac moim zdaniem no coz nie bede wiecej o tym mowil bo nie jestem jakims super graczem ![]() --> hAiL LS <--- |
![]() |
![]() |
#5185 |
Użytkownik forum
|
![]() Ku** Ku** Ku** Ku**
Czemu znowu te Je** Szwedy zapunktowali...... ![]() ![]() Szkoda tych fragow bo jak dla mnie "LS" mogli loozem walczyc =/ Gz dla Skopa ktory nie mial pza a poswiecil sie dla kumpla =( =/ "Skopo Rox" Bylo was chyba tyle samo online? to tylko mi odp czemu nie walczyliscie (chyba tylko sir zemus kogos bil =/) =( To sie zmieni ale musi byc wiecej osob ON =/ bylo by o 3-4 osoby wiecej by hwl sie balo zaatakowac moim zdaniem no coz nie bede wiecej o tym mowil bo nie jestem jakims super graczem ![]() --> hAiL LS <--- Aha przyklad Je** ** lickera "17:56 Nevener [46]: 08:51 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sir Zemus. He was killed by Camuh.17:56 Nevener [46]: ROX^^" Name: Pehava Guild membership: Nearby of the Few Firefights Co jest grane o.o? ![]() |
![]() |
![]() |
#5186 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @krupnik
Jakby mnie ta guild bolala to bym do niej chcial wrocic ^^. Ja sie na kogo szykowalem? huhuh Nie porownuj sie do mnie BO JA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE NIE ZAPLACILEM! I NIE KIWNOLEM -.- jak juz kiwnĄc -.-. na marginesie to bylo analfabeto. Na gc wam narzwucalem i to cie tak zezloscilo, ze kick ^^. I nie mow ze nie, pamietam jak wtedy ten - lord hybrid skillowal i powiedzial, no wreszcie skillowanie nie jest nudne. Hahaha a przypominasz sobie jak mowiliscie Jest pokoj bo dzieki akcjom organizowanym przez PN bali sie expic. Jaka byla prawda? ^^ Jesus, wlasnie zauwazylem kolejny blad ort. zanim cos napiszesz to przeczytaj to. |
![]() |
![]() |
#5187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Imię: Xairax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Teh Shizzle
Poziom: 83
Poziom mag.: 62
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5188 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Up
Widac ze HWL to przygotowalo. Konda powinien z lovizem i grudgin zaczac chodzic na battle, to wtedy naprawde duzo sie zmieni... |
![]() |
![]() |
#5189 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Stan: Niegrający
Imię: Dawid from Jaworzno
Profesja: Sorcerer
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5190 |
Guest
|
![]() Gratz dla Skopo cuz Catri co ci powiem D armor to D armor A mpa mozesz sobie zlotowaca co do tego ze na wojnie sie rozbiegli jak hwl logowalo sie wiesz to jest psycha nagle myslisz jak dac dluga etc przezyc to jest Impuls tak jak ja mialem czlowiek <Ja przynajmniej> nie jestem w stanie mysliec jak widze 10 hwl online i nagle jade na mnie wtedy wciskal bym hotkeye z exiva i patrzyl kto gdzie i tyle latwo sie mowi ale trudniej z realizacja
Hakzim-Febb ;p |
![]() |
#5191 |
Guest
|
![]() To dlaczego Konda, Levioze i inne hlvl sorce nie mogą się zgrać -.- Te sorce mają taką siłe, a wystarczy przyszykować jakąś akcje...
|
![]() |
#5192 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo kondon ma free acc xDD!! haha
pozdro
#5193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() A Rumun jest w najlepszej gildii na serwerze , hail Rumcio _/
|
![]() |
![]() |
#5194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#5195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Wyglebiłem się to się wyglebiłem, ale chciałem odciągnąć ich żeby Dejwidek poprostu uciekł. Nie miał stealth ring'a i to był problem bo potwory mu trzymały pz'ta. Moja gleba wyglądała noobowsko, ale przysięgam wam, że nie mogłem się uhnac, zresztą na filmie przed ostatnim sd'kiem widać, że mi chmurka wyskoczyła. Ja się tym nie przejmuje bo mam jeszcze 113lv do stracenia, a wiem, że robie to dla dobra sprawy. Na moim przykładzie można zobaczyć jacy naprawdę są swe. Nie mają szacunku dla polaków wiec wiecie.....Pamiętam jaki byłem kochany jak oni kiedyś dostawali w dupe i potrzebowali pomocy...ohh jaki Skopo był wtedy cudowny omg.
Nie mogę chlopaków zgrać i wyuczyć czegoś takiego, że jak ktoś potrzebuje pomocy to nie ważne czy się ma blessy czy się nie ma tylko się leci i stara pomóc[są wyjatki]. Jak to mowią "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego". Ale wypracowanie napisałem hah. Dobra, skacze do wyrka pozdro 4 all. A i jeszcze jedna sprawa do Kejiseya: Krytykujesz mnie, że padam jak noob czy coś, ale mogę się założyć, że Ty byś dupy do Dejwidka nie ruszył gdybyś był na moim miejscu bo szkoda by Ci było leveli ![]() ![]() ![]() A i Kocham Agusie ![]() Ostatnio edytowany przez Celmir - 23-02-2007 o 17:39. |
![]() |
![]() |
#5196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Kiedys...Adelao
Poziom: 104
|
![]() Nie znasz histori galany, konda jest retired i nie chce mu sie juz grac tak samo lovize, grunding i oen, Wiec jak patrzysz na sile naszego sd to nie licz ich -.-
|
![]() |
![]() |
#5197 |
Użytkownik forum
|
![]() Potrzebnych jest wiecej takich Membersow =/
Skopo ma jak dla mnie idealne podejscie (ja mam takie same) padniesz co z tego skoro masz jeszcze 100lvl+ do stracenia ![]() Dopoki Polacy nie wygraja Galana sie nie zmieni a jak nas/was wybija w pien to zaczna sie znencac na polaczkach bo beda im juz bezuzyteczni(Kejisey,Catr~,Rumek) i moze na poj szwedach wiec to nawet jest w ich interesie zebysmy wygrali... Ja zawsze bede wierzyl w zwyciestwo mial bym chara bym pomagal =/ ![]() |
![]() |
![]() |
#5198 |
Guest
|
![]() U nas też wojna. Też dużo osób nie gra i wątpie że furora szybko wróci do normalności, ale jednak wszyscy walczą aby dokopać komuś...
|
![]() |
#5199 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: NDM
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dendar Saraloker
Profesja: Elder Druid
Gildia: Styrofoam Rattle Box
|
![]() To wracaj na swoją furorę, a nie tu się mondrzysz. Tutaj też wszyscy walczą żeby komuś dokopać... chociaż niespecjalnie to wychodzi ;/
|
![]() |
![]() |
#5200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Kiedys...Adelao
Poziom: 104
|