![]() |
#5201 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() I bardzo dobrze. Jak widzę współczesną modę to mi się w brzuchu przewraca : )
Cytuj:
Abstrahując, Feel jest strasznie słaby, jak słuchasz popu to słuchaj przynajmniej jakiegoś, który jest w miarę ambitny ;x Cytuj:
Sądząc po wymienionych - nie ; )
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 13-12-2008 o 17:59. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5202 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Jeśli miałeś na myśli ludzi będących raz tym a raz tym, to to naprawdę są ludzie, którzy starają się zabłysnąć. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Lasooch powiem Ci, że nie masz racji, to ludzie tworzą współczesną modę ty od niej odstajesz i dlatego jesteś obiektem drwin, więc się nie dziw, że ludzie po tobie jadą. Mówisz, że jesteśmy słabi, dla mnie ty jesteś słaby bo nie potrafisz się dostosować do społeczeństwa i to jest głupie.
Cytuj:
Mike Ostatnio edytowany przez MikeRoyal - 13-12-2008 o 18:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5204 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie 'nie potrafię' się dostosować. Po prostu nie muszę. Żałosne stwierdzenie, typowe dla zaściankowego katola. Trafiłem? ;>
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 13-12-2008 o 18:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra wyjaśniliśmy sprawę, możemy już skończyć i zająć się komentować zdjęcia. Lasooch się nie dostosuje, jego problem, jego styl. O gustach się nie dyskutuje, ile ludzi tyle teorii.
![]() |
#5206 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Normalny człowiek jest otwarty na otaczający go świat, a brudas ma tylko jeden cel- być innym. Mam nadzieję, że można mnie zrozumieć. Bez urazy, ale czy czasem tak nie było z twoją arafatką? Naprawdę nie złapałeś ironii :|
![]() |
![]() |
#5207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5208 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nosze glany, materiałowe spodnie i w większości czarne Tshirty i ilekroć patrze w lustro to widzę tam cholernego człowieka. Nie wyróżniam się przy normalnych ludziach, wyróżniam się jedynie przy wypindrzonych żelusiach do których sam się zaliczyłeś. Tak więc: tak, to miałeś na myśli.
Ostatnio edytowany przez Voon - 13-12-2008 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Nie innym, tylko być sobą, tylko i wyłącznie. Wiesz co to znaczy być sobą? Czy już całkiem mozg Ci mtv wypaliło?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5211 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Drunk: y, tego... : p
Nie, nie było. W sumie jak już była modna jeszcze ją nosiłem, teraz przestałem, bo mi do ramoneski nie pasuje. Może na wiosnę znów przywdzieję. Actually, nie załapałem. Wybacz ; ) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 13-12-2008 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5212 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A co do oceniania: faktycznie, taki typowy ty, jest lepiej oceniany niż typowy ja, bo typowy ty wygląda jak dzieciak z bardzo dobrego domu (nikt, kto z klasy średniej nie zachowuje się tak ani nie wygląda) gdzie typowy ja niekoniecznie tak wygląda. W Polsce dalej panuje przekonanie, że w bogatym lepiej mieć przyjaciela, tak więc ty jest lepiej oceniany. Ale wszystko zmienia się wraz z rozpoczęciem rozmowy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2008
|
![]() To kim wkoncu lepiej byc zelusiem czy brudem? Metalowi do bruda blisko / kwestii ubioru itp/ ale zwyklemu czlowiekowi do zelusia raczej daleko. Brud jest pochodna metalu a Zelus jest nowym tworem, glownie techno kultury. A nie kazdy kto nie slucha metalu slucha techno. Wiec rozgraniczajcie chociaz troche.
Co do arafatki, to ja akurat nosza glownie pedalkowate zelusie ; D Ostatnio edytowany przez Exo2 - 13-12-2008 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5214 |
Użytkownik Forum
|
![]() No niestety z Twojej wypowiedzi tak wynika. Co do rozmowy z dziećmi z dobrego domu to bywa różnie, przyjaciele oceniają mnie jako normalnego człowieka a na brak kasy nie narzekam i uczę się dobrze chociaż mógłbym to walić bo przecież mam bogatych rodziców, którzy w razie potrzeby zrobią co należy, jednak swoją ambicję mam. Mam właśnie takie osoby w klasie, którzy mają też dużo kasy a ich poziom jest gorszy niż nie jednego debila i myślą, że za pieniądze można wszystko kupić.
![]() |
#5215 | |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5216 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
edit: tak na marginesie, to moda wbrew pozorom sporo czerpie z subkultur. Modne emogrzywki, modna emokrata, modne arafatki, modne trampki, jeszcze trochę i glany zaczną być modne (a może już zaczynają), wcześniej uberluźne skejtowskie spodnie. W New Yorkerze - ramoneskopodobna (aczkolwiek zesweterkowana) damska kurtka skórzana. Więc panowie niesubkulturowi-ale-modni, nie zdziwcie się, jak kiedyś się obudzicie i będziecie wyglądać jak bliżej niesprecyzowany miks paru subkultur.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 13-12-2008 o 18:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() Co do obecnego offtopa, to ludzie mi nie przeszkadzają, dopóki nie należą do 'skrajności'. Sam mam dosyć długie włosy, jednak brudasy(nie metale, a brudy) wkurzają mnie strasznie. Podobnie jest z żelkami. pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5218 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
@Offtop: Pierdzielita, Panie dzieju... ![]() @Grue: Fajnie jest lubić swoją pracę ; ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|