![]() |
#5221 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Saint Angerr
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 21
|
![]() @Ho'lu
A ja pierdolę ciebie i ten serwer, na którym są tacy kretyni jak TY (za wyjątkiem mojej Trójki ![]() Ostatnio edytowany przez Saint_Trooper - 17-02-2007 o 16:11. |
![]() |
|
![]() |
#5222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Ciesze sie 1 noob mniej
![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#5224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]
Imię: Tede Kazoron
Profesja: Druid
Gildia: Blood Shaman King
Świat: SILVERA
Poziom: 32
![]() |
![]() Ja robie sobie przerwę od tibi, nie wiem jeszcze na ile ale wiem że robie. Znalazłem sobie o wiele ciekawsze zajęcie od gry w tibię. W od tej chwili jestem retired, ale wrócę (chyba).
#5225 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Dziwicie mnie... Polak zabija Polaka to jest k****.... A co jest np. na Furorze, co sie dzialo na Arcani..tam sie polacy rzna ile wlezie...tylko o wladze chodzi tutaj tak samo... Ostatnio bloknolem 75 ek na tobie... (polak) i nie zaluje tego... btw. Po ch** ma mowic tak do kolegow z rl? ![]() Lepiej do takich jak wy... ![]() (Zaraz bedzie ze lize holu dupe....) |
|
![]() |
![]() |
#5226 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
lizesz dupe ![]() A tak powaznie to masz racje. Wszedzie polacy sie wzajemnie ubijaja i nie ma tragedii. Ubijaja sie dla zabawy, z zemsty, z zawisci, dla loota, dla (jak to nazwales) wladzy, aby byc lepszym ![]() Jesli ktos ma slabe pvp niech nie bluzga innych, niech nie kradnie, moze dotrwa do 70 lvl (jak mi sie udalo) bez bezsensownego deda ![]() Pozdrawiam all
![]() |
#5227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Gadacie o roznych zjednoczeniach itd, a jak przychodzi co do czego to kazdy jest w innej gildi i wogole.
A tak wogole, Potusowi 2 left ;> Carpie bodajze 6 poniewaz ma problemy z pc ;< |
![]() |
![]() |
#5228 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
![]() |
![]() |
#5229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Nefiu
Profesja: Elder Druid
Świat: Menera
Poziom: 141
Poziom mag.: 72
|
![]() "Gadacie o roznych zjednoczeniach itd, a jak przychodzi co do czego to kazdy jest w innej gildi i wogole."
kazdy jest w innej gildi bo jaka jest polska silna gildia.. tylko z polakami?? moze nie gram dlugo na Silverze, ale o takiej nie slyszalem... moon... nie wypalilo... moon return- to samo... nie drzyjcie japy na mnie jesli jest taka gildia bo na silverze jestem ![]() pozdro dla tych, ktorzy probowali sie jednoczyc znow w moonchilden return. kto wie, ten wie, nie bede wyliczac, bo bedzie, ze lize dupe ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Slavkomir - 17-02-2007 o 20:57. |
![]() |
![]() |
#5230 |
Zbanowany
|
![]() nie wiem czego ty oczekujesz...
zabijanie pl-pl br-br itp. BYLO JEST I BEDZIE... Ja mialem hunty u wielu osob i zrobilem ten 50 lvl+ a to ze ktos na 30/40 lvl dostaje hunta i nie moze sobie z tym poradzic...to niech nie gra w ta gre ![]() |
![]() |
![]() |
#5231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Italy
Imię: Avelus Adi
Poziom: 46
|
![]() "zabijanie pl-pl, br-br..."
ja widze ze tutaj tibia dla niekturych przybrala cos w stylu zyciowego wyznacznika,mistrza,mentora,sensei, a tak serio czy nie bedzie sie wam gralo lepiej po krutkiej przerwie??(18 luty- swiatowy dzien wolnosci od tibi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
![]() |
![]() |
#5233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Ja huntów nie dostaje...
Zdradzę wam mój sekret ![]() SIEDZIE NA SLIMACH ![]() ![]() Oki teraz na poważnie od teraz jak będę mieć czas to sobie poexpie tak może 55 levelek sobie wbije ![]() ![]() ![]() Ja do tej pory to się nie śpieszyłem i dalej gram na jednej postaci a inni już mieli po parę postaci ![]() ![]() Pozdrawiam... PS: Nie kłóćcie się na tym forum... PS2: Dziwicie się że w tym temacie tak mało ludzi... PS3: Mało ludzi w tym temacie tylko dlatego że cały czas są kłótnie. PS4: Przez te kłótnie prawie nic nie wiadomo o Silverze... ![]() PS5: Kończę z PS-ami bo już mi się nie chce pisać PS6: Dobranoc PS7: The End...
#5234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() 22:13 You advanced to magic level 30.
![]() |
#5235 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Lokacja: Italy
Imię: Avelus Adi
Poziom: 46
|
![]() @up gizzaaa
Cytuj:
ps2- }klutnie tylko przyciagaja ludzi ^^ ps3- ps4- uwazny sie doczyta- i tak tutaj nic ciekawego nie ma ps5-... ps6-Dobranoc ![]() ps7-.. Wsszystko inne Racja |
|
![]() |
![]() |
#5239 |
Zbanowany
|
![]() @UP
no co, "normalni" kibice ![]() |
![]() |
![]() |
#5240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() [quote=Galera_Warrior;1274665]Qrwa nie moglem sie powstrzymac!
Widzef Hóligans <ciach> teraz tylko nalezy sie spytac...ktory z nich to ty? xD ja stawiam na tego w fioletowej kurtce
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 18-02-2007 o 12:02. |
![]() |