|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Tychy
|
![]() Cytuj:
I to chyba nie On jest tematem tego forum wiec trzy ch*je w bok od niego.. |
|
![]() |
|
![]() |
#5242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Przeciez nie chodzilo o to gdzie go kupil/od kogo dostal tylko o to ze nie gra nim od poczatku.
|
![]() |
![]() |
#5243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
powiedz mi co ty bys zrobil jak by Cie gonil 280 ms ktorego taktyka jest spam ue? ;< @down ale jest napisane solo ![]()
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 20-03-2007 o 17:03. |
|
![]() |
![]() |
#5244 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Do wiekszosci ludzi z tego forum mam szacunek, do Jamesa tez swego czasu mialem... Niestety zrobil co zrobil i od tamtej pory jest dla mnie jebanym psem.
|
![]() |
![]() |
#5246 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a jak Taifun padł to 12345789 kart w tamtym temacie i kazdy ku**o je**na jestes *****m i rumunem itp. HAIL Imargam HAIL VISION KAZDY Z WAS LAMUSY TAK PISAŁ idzcie lizac dypy dalej i nie gadajcie mi ze ja to robie bo od kiedy pamietam zawsze bylem za dussk a o vision istnieniu dowiedzialem sie dopiero niedawno -.^
[CHAR]Hujargam[/CHAR] sprawdz jesli nie wierzysz ^^ Ostatnio edytowany przez Sachar - 20-03-2007 o 17:09. |
|
![]() |
![]() |
#5247 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5248 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
To jest tylko gra a wy sie pienicie do siebie jak by przynajmniej on oszukal Was na jakies pieniadze w rl albo jeszcze cos gorszego Chill out dzieciaki
![]() |
#5249 |
Zbanowany
|
![]() Żeby dać Wam powody do dalszych dyskusji - wczoraj taka akcja:
Po zabiciu Czipsa Vision leci pod Dwarfen Bridge, Qel wali kilka razy sd bodajże w Thelliona po czym zapodaje taki tekst: 20:55 Qel [104]: bez bota tyram 20:55 Qel [104]: xD Hmmhmmmm? Czyli normalnie "tyrasz" na bocie? : > |
![]() |
![]() |
#5250 |
Guest
|
![]() Za 3 dni koniec Vision 70% otrzyma bana za invalid payment. Kazdy kto kiedys kupil pacc od James Carosa niech uwaza bo prawdopodobnie wy tez dostaniecie bana.
|
![]() |
#5251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Carlin
Imię: HIDDEN
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM!!!!
Poziom: 8+
Skille: 22/18
Poziom mag.: 2
|
![]() o.0 i dobrze im tak! o ile wiem kupoiwanie pacc za kase w tibi jest nielegalne! pokażcie sie oszuści!
ps. a czemu akurat za 3 dniu? po2.o ile wiem 1 ban za sie zredukowac kupujac pacc dopiero ktorys z kolei to kasacja konta Skad masz takie info o.0?
Dark helmet <<<NEW Plate armor PLATE LEGS <<<NEW Crocodil boots<<NEW Dragon hammer DWarwen shield Ostatnio edytowany przez Bodzio88 - 20-03-2007 o 18:13. |
![]() |
![]() |
#5252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() 20:55 Qel [104]: bez bota tyram
20:55 Qel [104]: xD Hmmhmmmm? Czyli normalnie "tyrasz" na bocie? : > Co do tego dawno mówiłem że jadą na bocie ale wszyscy z Vision mówili że to nie prawda, i jeszcze banda noobow naskoczyła na mnie że jak mogę obrażać pvp Vision Co do deda Burn Abl to mówicie że padł bo Taifun z ue a dlaczego miał nie bić z ue? a po drugie Taifun zabił go solo nie tak jak Vision Czipsa czy każdego innego Jeszcze jedno kiedyś ktoś z Vision powiedział: skoro Duskiness ma świetnie zgranie to czemu jak ktoś z nich pada to zaraz nie ma ekipy bo przecież wtedy oni(Vision) mają 15min pz, jak widać wy też tego zgrania nie macie skoro nie było ekipy na Taifunie, aa pewnie nikogo online nie było =) |
![]() |
![]() |
#5253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() @up
Ta jasne gościu ty byś się wyuhał jak 280 ms na*******a z ue 1k+ ![]() |
![]() |
![]() |
#5254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Gildia: Bound
|
![]() @milten
nie prownuj abla do czipsa ;] @narrow czytaj ze zrozumieniem (masz bota w tibi) @bielskoyeye zobaczymy ile w tym prawdy ;]
#5255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Raz sie im udało ! AVE a ci przezywaja ze solo taif go poskładał. A to ze 180 lewelkow roznicy pomiedzy nimi jest to nikt nie widzi ? xd A to ze w koncu im sie udało to tylko sprawia ze wojna bedzie ciekawsza a nie taka nudna.
GZ ![]()
![]() |
#5256 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak tylko że jak masz final warning ( często związany z banem na 30 dni) to nastepny ban/notacja równoznaczny jest z kasacja konta. Ponoć nawet po roku koleś może wycofać kasę jak Ci pacc kupował, więc najlepiej samemu kupować :/
#5257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() To co bielsko mowi to prawda , james dal mi ultimatum albo mu nie karam makerow albo mam bana za invalid payment jak bedzie zobaczymy ;]]
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#5258 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Novacainee
czy ja mówiłem że bym się wyuhał czytaj ze zrozumieniem Tarinek a wojna będzie najciekawsza jak jeszcze wy kogoś z Duskiness zabijecie solo ;] |
![]() |
![]() |
#5260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() @Milten
Po co zabijać solo... Guild war to praca całej gildi nie pojedyńczej osoby widać, że jesteś newbie w guild war Pozdro ![]() |
![]() |