![]() |
#5261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Bydgoszcz :*
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Vwiking /< HACKED
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Alderath
Świat: Honera/Harmonia
Poziom: 79+
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() ![]() Lord Knight Night dzieki ze bloczyles i dsm z DL xD!
![]() Serce w żółci krew w błękicie to ZAWISZA ponad Życie! [WKS]!! Ostatnio edytowany przez DamianII - 16-02-2008 o 19:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5264 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Piegus prawie padł,
Gratulujemy kochanym graczom z Honery: -Lesia Mix -Mixan of Honera -Wakizashi... dziękuje wam za szczerą pomoc, cioty... @Edit. ![]() "Wznosimy ręce, Składamy Hołdy, Nie zniknie mu ten Criminal, Dostnie z buta do mordy, Wstanie z po czasie, Pomacha kutasem, Skoczy z dwa razy, Zniknie z odrazy, z Honery Zniknie, Pedał Jebany, Piegus Elite, W Zad W_Y_J_E_B_A_N_Y..." /Signed.
Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 16-02-2008 o 22:28. Powód: ryz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5265 |
Zbanowany
|
![]() akcja na piegusa zakonczona gleba 44 lvla, dzieki za b robke (sprostowanie - dalismy wszystkin szanse na wyjscie, niestety biedny 44 lvlek wbil z powrotem, dzieki mixanowi i lesi nie padl piegus, ktory dal xloga -.-
podsumowanie: zuzylem 2,5 bp strongow, kilka mwalli i 3 chusteczki higieniczne, pozatym nadwyrezylem obojczyk, ktory wczoraj zlamalem ;x dobra koniec narzekania, jarajcie sie xD ![]() Ostatnio edytowany przez DexteroO - 16-02-2008 o 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Imię: Liah Ardo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Killing Team
Świat: Honera
Poziom: 110
Skille: 85/85
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Level 110 B)
![]() Pomagałem w quescie :] ![]()
![]() |
#5267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
|
![]() Dajcie film z tego trapowania, na pm może być jeśli nie chcecie tu =P
19:38 x [180]: Dzieciaki znalazły pieniądze. Oddały policji. 19:38 x [180]: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 19:38 x [180]: FAIL 19:38 x [180]: KURWA 19:38 x [180]: ja bym se kurwa 19:38 x [180]: elfa kupil 19:38 x [180]: gdybym znalazl,rly |
![]() |
![]() |
![]() |
#5268 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Darashia
Imię: Dziecko Chello
Poziom: 67
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5269 |
Zbanowany
|
![]() Rozdają je w Carlin, radze ci sie śpieszyć
Ps. Piegus śmierdzi, był w Polish destroyers, 2 dni później go wywalono ^^ oczywiście za oszustwa i kradzieże, Widziałem jest teraz vickiem jakieś nowej gildii, współczuję.. @down Ja nie zacząłem, sam tego chciał... Ostatnio edytowany przez Barosa7 - 16-02-2008 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5271 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak dacie Sidoos'owi filmik to mi też plix plax plox
edit@ kurwa ;< Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 16-02-2008 o 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5272 |
Zbanowany
|
![]() nasze filmiki dostaje tylko gildia + zaufani znajomi + ewentualnie ziomki z Celesty wiec sorka ; x
@edit prosze na pocieszenie http://pl.youtube.com/watch?v=hECeuqG7DgE ;x Ostatnio edytowany przez DexteroO - 16-02-2008 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5273 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5274 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2008
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Świat: Lucera
|
![]() Gratz Osiagniec. Pozdro
![]() |
#5275 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() GZ Gieroj 100 , i wogole wszystkim gz all xD
Ja dlugo nei gralem zaczolem troche grac to macie jakiegos ss xD 5 Mln xD ![]() Mlvl ![]() cos z banshee ![]() i na koniec level XD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Lokacja: Ankrahmun xD
Imię: Jona Elle
Gildia: Hell Owners
Poziom: 77+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6+
|
![]() @Barosa
Zachowałeś się jak dziecko mówiąc może by to kogoś zadowoliło. Po prostu żal czytac takie komenty. Napisz jeszcze że może ktoś spróbowałby swoich sił w fake'owaniu. Niewiem komu podoba sie FEJK jakiegoś pajaca który se dał krzywe mpa, nie świecącego roha i 10 beho shieldów świecących w tym samym momencie. To tyle nie zamierzam odpisywac na następny twój idiotyczny post |
![]() |
![]() |
![]() |
#5277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Skoncz cwaniaczyc i powrzucajcie sobie na pm'ie w grze moze jeden nabierze respektu do drugiego jak zobaczy levele, jak zobaczy gildie, jak nie to poprostu zrobcie sobie zle, jeden niech zajebie drugiego i po krzyku.
@up skoncz botowac bo to drazni jak chodze po cave w ktorym jest 2-3botterow do odstrzalu i jeszcze widze ciebie, chetnie bym to zrobil ale z racji tego ze umieszczasz tu screeny i nie prosisz o itemy expisz dalej -.- I naprawde oragnijcie sie albo niech jeden skonczy to drugi nie bedzie mial juz do czego sie przyjebac @topic 90. ![]() Yes yes yes! korzystam z whiteB ktory jest wpelni zautomatyzowany ejjj playy Btw, tak jak care napisal wyzej rekrutujemy do Yesterday Future, wymagania podane wyzej wszystko jasne, profesje MS/ED/RP, Mi sie wydaje ze kazdy by sie nadawal jezeli ma odrobine respektu i umiejetnosci, pierw okres probny, wykazanie sie fragami, zgraniem, care moze zniechecil jakims krotkim testem ale to nic takiego wsumie~ Zapraszam serdecznie lecz nie noobow ktorzy znalezli deada na dwarfach i mowia ze to ich i ze spadl k armor, plx inv me to guild plx Z poszanowaniem /fofo
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 17-02-2008 o 10:28. Powód: ryz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Jak zwykle wszyscy musza sie klocic
Honera <3333 70 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() Bo było nudno, teraz ide z siostra na Wyspe Dinazaurow jooooł
![]() I cos mniej konkretnego no ale frag fragiem dla picu wsumie sam sie prosil ![]() baba
![]() |
#5280 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() 112.
![]()
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |