|
|
#5261 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Lokacja: Stalowa Wola/Dublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Martinneq
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 77/77
Poziom mag.: 6
|
Wczoraj jak byla tibia off to nie mialem co robic wiec postanowilem sobie na otsie pograc. Niestety tak mnie wciagnal ze teraz zaluje ze zaczolem w niego grac. Ale postanowilem ze jak wbije 200 lvl to koniec z otsem. Do zobaczenia za 1-2 dni.
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5262 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
|
#5263 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Żory(Śląsk)
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imus Mard
Gildia: First Division
Poziom: 62
Skille: 82/82
Poziom mag.: 6
|
juz dawno mnie nie bylo nie wiem czy ktokolwiek mnie pamieta ;p choc wiem ze starzy kumple tak np [CHAR]Dezerter Emperor[/CHAR] albo[CHAR]Krzychu rzeznik[/CHAR] ;] ok ss-y
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5264 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Kicek of Pacera
Gildia: Hardcore Lovers
Poziom: 92
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
|
Macie takie coś ode mnie:
1. Cos starszego ^.- ![]() 2. 3/4 ja wybijałem a płaciłem 5k za czyszczenie ... ![]() 3. No co jaja se robiłem xD ![]() 4. Dzięki Nunus =) ![]() 5. Co daje Staff? ;o ![]() 6.Coś dla Lusiego ( Maniek & Torg wracajcie ;/ )![]()
||
|
|
|
|
|
#5265 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Nowogard
Imię: Kred Neon (stary owner)
|
Ehh jak mnie tu dawno nie było ;o.
Znudził mi się druid xD i gram knightem ;d kilka skromnych fotek z knighta z dzisiaj ;pLvl Yee ![]() ![]() 74 Shielding ;o ![]() See ya in game! ;] |
|
|
|
|
|
#5266 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() xevez & kicuś ;*** |
|
|
|
|
|
#5267 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Imię: Enzos
Profesja: Royal Paladin
|
Witam jak pisałem wcześniej dopiero zaczynam grę w tibie ale szybko sie uczę....
oto moja postac ![]() Przepraszam was za rozmiar zdjecia ale mam duży monitor nastepne beda powycinane... Jakby ktoś mógł mi poradzic na temat gry to chętnie wysłócham kilku dobrych rad... ![]() I gdyby ktoś miał jakieś itemki słabsze ( rzucacie nimi często z kąta w kąt a mi by się przydały to chętnie przyjme coś) mam nadzieje ze mi dobrze gra pójdzie i będe mógł zamieszcza takie ss jak nunel i ryan np ![]()
|
|
|
#5268 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Londyn
Imię: Ivexo
Gildia: Polish Nobility
Poziom: 200
Skille: 106/85
Poziom mag.: 25
|
19:35 You advanced from Level 79 to Level 80.
![]() Dozo na PoIu ![]() ![]()
21:57 CrownTaifun: mam lepsze rzeczy do roboty 21:57 CrownTaifun: niz robienie nowych kont ... 21:58 CrownTaifun: no zrobilem 2 konto |
|
|
|
|
|
#5269 |
|
Użytkownik Forum
|
Gratuluje poziomu 80 i życze powodzenia w wykonywaniu PoI..
A a twój filmik nawet mi się podoba a szczególnie Sabuluś w tańcu z gwiazdami p.s. A oto kilka ss z mojej postaci ![]() 2magic ![]() tutaj level 10 ![]() A tutaj 3 magic level i "Gratz" od Xewezq (pierwszej osoby ktora poznalem tutaj i która bardzo mi pomogła) ![]()
Ostatnio edytowany przez Kanq - 06-12-2007 o 22:18. |
|
|
|
|
|
#5270 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Olkusz
Imię: Nunelek
Poziom: 31
Skille: 79.69
Poziom mag.: 12
|
Czesc all
pare fotecek z zaleglych dni ![]() ![]() ![]() Cosik z dzisiaj pierw ekspilem na frocikach ... ![]() Potem czyscilem behe questa moj pierwszy raz ohhhhh jak bylo mi dobrze och ach <marzyciel> ^.- zawsze pierwszy raz jest BoSSki Sweet&Niece <3 :*:* i wogole. oka to do rzeczy ...![]() ![]() ![]() upade pliks chce juz anni ![]() A jeszcze pare spraw: Poszukiwany team na szabelke do orientala nieorganizuje ja xDD zeby niebylo ze chce Was ojebac czy cos nie xDD wkoncu mam powah opinie. Osoba ktora sie tym zajmoje to "Skyore" wiec jak cos msg do niego ![]() Tutaj link co trzeba do szabelki http://tibia.pl/quest_pokaz/Oriental_Outfit_Quest Druga sprawa, jutro na 99% bedzie Goroma chetni ktorzy chca isc musza miec zrobiony dostep do goromy organizuje niestety ja wiec wiecie (ja wkoncu thief, morderca, itp itd) wiec jak sa chetni to prosze niepisac na forum tylko w grze, z gory dziekuje w grze sie ugadamy co do ceny ![]() Tutaj link do zakazanych wysp ![]() http://wiki.hunted.pl/wiki/Forbidden..._Quest/Spoiler Pozdro all byle do soboty i POJ ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Nunel - 07-12-2007 o 00:54. |
|
|
|
|
|
#5271 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez lusifer - 07-12-2007 o 00:57. |
|
|
|
|
|
#5272 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Gildia: Demons Army
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
|
dawno nie dawałem iwęc jakiś shit
![]() ![]()
|
|
|
#5273 |
|
Użytkownik Forum
|
@Caban
Ten cały loot jest z trapowania?? @Nunel Great fotek, kiedy wybierasz się na ani?? tak czekałeś na ten 100... ![]() @Bonczas Jakiśtam ale zawsze coś... Sabaku no Gaara fan?
|
|
|
#5274 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Nowogard
Imię: Pall Taifun
Gildia: Demons Army
Poziom: 52
Skille: 74/53
Poziom mag.: 15
|
yo
Ja zaczne grać znowu jak już ten update wejdzie bo czekam na niego juz chyba z 3 tygodnie @Kang Jak się nie myle to to nie był loot z trapowania ![]() @Caban Parcele ta? ![]() Sory ze bez zdjecia. Gz all fajne ss'y. CYA |
|
|
|
|
|
#5275 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Imię: Edward The Matiz
Gildia: First Division
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
|
Raczej to nie z trapowania bo kiedys też to robiłem ale niewiem czy wyjawi sekret Cabana
ci nie mogę napisać bo program od karty graficznej sie wlacza Ostatnio edytowany przez EdwardMatiz - 07-12-2007 o 11:18. |
|
|
|
|
|
#5276 |
|
Użytkownik Forum
|
Widze że pacera to jakieś skupisko (Fanów)naruto tutaj gaara tu sakura widzialem nicki sasuke fear i kakashi ~~ ....
Sory ale ja nieznam metod złodzieji bo gram 3 dzień. Sorki że bez fotek ale chyba niebd pokazywał 5 magic levela albo poziomu 1+
|
|
|
#5277 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Olkusz
Imię: Nunelek
Poziom: 31
Skille: 79.69
Poziom mag.: 12
|
Hiho all
![]() Cosik malego ![]() ![]() No niby tyle wyczyscilem dzisiaj poraz drugi Behe questa i poraz enty f axe xDD ale fotkow nierobilem sa next do questow jakis ;>? |
|
|
|
|
|
#5278 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Świat: teh real one
|
|
|
|
|
|
|
#5279 |
|
Użytkownik Forum
|
No to dzień był ładny i roty ładnie padały ale wbił mi sie jakis n00bek
okazało sie ze to był Xawezq no i sie zaczeło....![]() Potem spotkał mnie zaszczyt noszenia smierdzącego, przepoconego obuwia Xawezq (dzieki za zaufanie)![]() No i z niewielka pomoca wykonałem questy w ef.... ![]() ![]() A tak serio wielkie dzieki Xawezq za cała pomoc jesteś super ![]() A nie niejestem Gejem uprzedzam pytanie ![]() @Nosferatus Niezły zakup i masz już eqp o którym wspominałeś...??
|
|
|
#5280 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Arash Olin
Gildia: Rat Slayers
Poziom: 70+
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 6+
|
kicek wiesz co cie czeka za to ze nie powiadomiles mnie o tym ze wsadzasz nasza rozmowe na forum xD szykuj juz passy xD i kup se okulary
przechodziles kolo mnie 6 razy i nie zauwazyles mnie xD albo zes mi zas wciskal kita i wkleisz to na forum xD |
|
|
|