![]() |
#5302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Babol Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Skille: 70+/55+
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Skierniewice
Imię: Terrey Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 258
Skille: 99/99
Poziom mag.: 11
|
![]() ale noob ten 99.. zal
#5304 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dave wielki zawsze był rzadki, teraz pewnie w domu jest boss bo ma 99 lvl
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
#5305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Gz all
@Shady mane Nie musisz płakać od razu na forum... Mi nie przeszkadzają Twoje screeny, ale po h00j sie skarżysz, że Dave ma inną opinię? Właśnie TO nikogo nie obchodzi...
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
#5306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: ~Wro~
Świat: Thoria
![]() |
![]() Popieram Szkape
![]() @Shady Mane Ja nie mam nic przeciwko Twoim zdjęciom. Wstawiaj je dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#5307 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @up a ja sram na to co ty wrzucasz do wody leszczu. Dave to pala, kupil pierwszego pacca i byl tak ujarany jakby sie pierwszy raz bzykal -.^ Ja nie mam nic do ssow Shady'ego.
Wrzucaj sski ![]() |
![]() |
![]() |
#5309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Też nie mam nic do zdjęć shadegoXd
Każdy ma prawo dawać tu swoje zdjęcia nie tylko HIvI, to jest Only Nerana jak komuś to przeszkadza może zrobić swój temat nie? Gz wszystkim ![]()
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
#5310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
|
![]() Lol. Nieco mnie zdenerwowal ten twoj post. Ladnie cię prosilem, żebys sie nie wygłupiał w zamian za przyslugę, a ty mi sie tak odwdzięczasz? Mogłem pozwolić bys sobie siedzial do końca zycia przed tą skałką. Wyrażnie widać po twojej VIP liście, jak jestes lubiany. 2 osoby online, w tym jedna, która pewnie o tobie nigdy nie słyszała. To, że zamiast mówić tak, jak pasuje mojemu rozmówcy mam odwagę mówic to, co uważam, nie znaczy, że bylek noobek może mi psuc opinię.
Jeśli masz jakikolwiek honor, to juz możesz się żegnać z forum, bez problemu znajde 5 osób, które sie z ze mną zgodzą. Już jestem ja i Speedy. Dziekuje wszyskim, którzy mnie poparli i życze tym, którzy byli mi przeciwni miliona screenow z lootniecia p legow, dwarvenek i steel helmetow w emailach, forach, tibii i w każdym innym miejscu. 100 lv: ![]()
#5311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Lokacja: Gliwice/Sośnica.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gz up, ale i tak jestem przeciw Tobie. cu.
Pzdr... tymczasem ja wciąż skilluje -.-...
#5313 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dave jestes pierdolniety na mozg, "psuje mi opinie", i tak wieksza czesc serva ma cie za ciote. Sprobuj odejsc troszke od tibii i pozyc normalnym zyciem, bija cie w szkole czy jak? Czujesz sie silniejszy w tibii? Co cie kurwa obchodzi jego vip lista, ma takich kolegow jakich ma wiec odbij, w rl bys za cos takiego dostal po mordzie, na kumpli sie nie wjezdza kapciu. Wiec s*******aj od Shady'ego, nie podobaja ci sie jego zdjecia tak bardzo? to s*******aj z forum. Masz prawo mu powiedziec, ze sa nudne takie foty dla ciebie, ale nie masz prawa mu pisac takich smieci lamusie.
sorka ze deczko ofensywy ale mnie w*****aja mnie takie kozaczki typu speedy i dejf pedalek. |
![]() |
![]() |
#5314 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmm.. ty taki kozaczek 'gejw' jestes, a pomysl sobie jakie ty miales ss'y jak miales ten 40-50lv. Oczywiscie - super evól hiper mastah powah, nie? Zalosny jestes dzieciaku.
Ktos kiedyś powiedział: Cytuj:
..ciotny kozaczek -.-' *topic Gz all ss, zeby nie bylo ... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rohas - 28-09-2007 o 20:39. |
||
![]() |
![]() |
#5315 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Gz advow osobom ktore nie uzywaja botow oraz pozdro dla kumpli i calej gildii nerana academy ;d |
|
![]() |
![]() |
#5316 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Wielki" ma jedynie dodawac klimatu, ale co wy nooby możecie o tym wiedzieć. Bardzo sie zawiodłem na Nerańskiej wspólnoscie, w której nikt nie potrafi wyrazać się kulturalnie. Spójrzcie na swoje posty z innej perspektywy, jeśli oczywiście wasze jednokomórkowe mózgi stać na to. Czy nie za dużo w nich jadu i nienawiści do osoby, która nie zrobila wam NIC złego, wyraziła tylko swoje zdanie? Rozumiem, należy bronić kumpli, ale troche rozsądku nie zaszkodzi. A więc żegnam, nie spotkam tu żadnej osoby, która potrafiłaby rozmawiać w cywilizowany sposób.
Pozdro for freinds. PS. Dzieki Auxerius.
#5317 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5318 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
No ofc screeny z plate lagami to przegięcie ;o Odwalcie się od Dave'a bo nie wiem o co wam chodzi... Gz setki Dave ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
![]() |
![]() |
#5319 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: