![]() |
#5301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sylfer Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 95
Skille: 82/78
Poziom mag.: 7
|
![]() jesli chcecie zobaczyc filmik to prosze se pobrac z :
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/37637 i wbity lvl troche pózno ale spac mi sie niechcialo ;P ![]() Ostatnio edytowany przez Sylfer - 22-02-2008 o 04:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5302 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Lokacja: Siemianowice
Imię: Lord-Mutikax
Profesja: Elite Knight
Poziom: 139
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: pozdroffionka
Gildia: dla fsystkich
Świat: zeznikufff
Poziom: :)
Skille: (:
Poziom mag.: _/
|
![]()
fabian 0:05:38 czy to prawda e jak sie masturbuje to czy moze sie cos stac xD safi 18:46:43 jestem wyznawca szatana safi 18:46:49 wy takich nei tolerujecie safi 18:47:01 czarne dlugie wlosy kolczyki kly wampira safi 18:47:07 malowane oczy na czerno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() jezeli ty to nazywasz slabym distem to ja jestem za przeproszenime <mama nadizeje ze nikogo nie obrazilem> bogiem
![]()
![]() |
#5306 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: pan'jaca
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 209
Poziom mag.: 79
|
![]() Czesc,
dawniej gralem na luminera obecnie gram na candi, i widze ze to co dzieje sie z luminera jest zalosne (mass kicki 10-15 dziennie) nie da sie grac na serwerach niemieckich czegos takiego nie ma , ostatniego kicka mialem jakies 2 miesiace temu. Takze zycze wam cierpliwosci (zeby tu grac trzeba ja miec xD). A co do ostatniego poi : Br pokazaly co umia ( 0 zgrania) Nie rozumiem jak mozna robic poi ponad 15h, u nas poi ostatnie zajelo nam 5,5h przy 35 osobach , a jak robilismy z 75 osobami to zrobilsimy w 7h. Ale slyszalem ze ToD ma zamiar robic poi moze oni pokaza klase czego im zycze bo to jest chyba najlepsza gildia na luminera. Zeby niebylo daje zdjecie ![]() A to przyklad co powinniscie robic z br'ami a szczegolnie z gildia Slayers Of Eternity http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=xi2ytm90l81sw73l |
![]() |
![]() |
![]() |
#5307 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Szczerze Ci gratuluje Twojego niebywałego osiągnięcia w dziedzinie posługiwania się bronią miotaną i robie to specjalnie dla Ciebie jako Don Dagoth a nie RZal. Mam nadzieje że zbliżający się update nie pokrzyżuje Twoich planów.
UP: Nie powiem co powinni robić z takimi Polaczkami jak Ty. Masz mentalność Hitlera, ktoś Ci coś zrobił z jakiegoś innego państwa to wyniszczyć wszystkich. Idź na Candie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Candia wali gównem ale to moj RL xd gz a Rzal to jego nik -> rozumiecie?
jak zaraz to zacytujesz to jestes bez kitu niedopierdolony i uzalezniony Ostatnio edytowany przez Emon'druu - 23-02-2008 o 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Warszawska Praga
Imię: .
Profesja: Elder Druid
Gildia: Barra Bravas
Poziom: 666
Skille: 3,14/2
Poziom mag.: -1
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Już zmieniłeś serwer xD długo nie musiałeś czekać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Imię: Grand Rafix
Profesja: Knight
Gildia: Destination Skyline
Poziom mag.: 9
|
![]() Bylby ktos zainteresowany kupnem 89 knighta? Skille 82/80, eq: aol, rh, dsm, demon shield, mystic blade, avenger, crown legi, bohy, soft booty, z 200k w itemach, mam recka i konto na allegro.
![]() ![]() GG 10819540, jesli ktos chcialby kupic i ma jakas sensowna oferte-niech pisze ![]() oczywiscie na Lumi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Imię: pozdroffionka
Gildia: dla fsystkich
Świat: zeznikufff
Poziom: :)
Skille: (:
Poziom mag.: _/
|
![]() Widze ze SZPAKOWSKI sie odezwal o_0
nasz pro eful komentator o_0 Wez zajmij sie swoim tyłkiem nie mam zamiaru jechac ci po starej czy podobnie bo zal mi takich dzieci ktore sie nudza w domu i do*******aja sie do innych. Skoro przestales grac to moze wyjdz stad i zamknij drzwi ?
fabian 0:05:38 czy to prawda e jak sie masturbuje to czy moze sie cos stac xD safi 18:46:43 jestem wyznawca szatana safi 18:46:49 wy takich nei tolerujecie safi 18:47:01 czarne dlugie wlosy kolczyki kly wampira safi 18:47:07 malowane oczy na czerno |
![]() |
![]() |
![]() |
#5314 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
Co sie czepiasz stwierdzil fakt, br pokazaly co umia, jakby to byli Polacy zrobiliby to samo moglby napisac polaczki pokazaly co umia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5315 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
END OF LOG. PS. Sygnatura mówi prawde, jeteś paladin, kretynem uzależnionym od tibi spod znaku "bendem bronil krzeslem" i najbardziej prawdziwe to to ze jestes noobem. Do dzis mam ubaw jak sie dziwisz ze v d lair nie jest publicznym expowiskiem. Nie bylo ale nooby tobie podobne je tym uczynily. I co masz do Szpakowskiego? Taki wypierdek siedzący przy Tibi nie dorasta mu do pięt. Idź expić tym swoim durnym pixelem i zostaw ludzi, którzy coś osiągnęli i są w jakimś stopniu sławni. EMO: Nie zacytowałem bo mi jeszcze zwieracz uszkodzisz jak mnie dorwiesz albo zgwałcisz i zarazisz syfilisem jak już to robiłeś kilku nieletnim chłopcom = 0. Get a life gay. Ostatnio edytowany przez RZal - 23-02-2008 o 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5316 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znów kłótnie omg....
Zeby zmienic temat daje wam mój filmik o zyciu Lucasa ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=Ued7K6oh7dk mozecie se komentować ze noobowski albo coś ale juz to tego przywykłem ^.- pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5317 |
Zbanowany
|
![]() @Lucas
hehe, obejrzałem i nawet mi się spodobał, tylko mam kilka zastrzeżeń. Jak już piszesz wszystko w angielskim to pisz dalej i na odwrót bo łączenie angielskiego i polskiego tak se pasuje ;d i jeszcze jedno na koncu juz filmu jest błąd ortograficzny. "dziękuje za obejZenie filmiku" a tak pozatym to ladnie no i oczywiscie 2:03 roxxxxx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Wisio Palek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vx Team
|
![]() level
![]() distance ![]()
![]() |
#5319 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() @Jaca
Zdecydowanie ciężko się gra na Luminerze,bo do tych kicków naprawde trzeba mieć cierpliwość.. Przez te kicki,lagi freezy spadłem z levela 96 na 89 =) I wbijam 100 moze 105 i sprzedam postać i kupie sobie PSP ^^(Playstation Portable xD) Gz 200... @Lucas Fajny filmik,bardzo mi się spodobał W skali od jeden do dziesięciu daje 8 Dobrze wszystko skręciłeś w tym filmiku co zgrało się z oprawą muzyczną. TOPIC : gz skili.levela itd.. i radze abyscie sie tak nie przejmowali tymi lagami,kickami,nawet jeśli spadliscie przez nie o kilka leveli w dół!Pamietajcie ,ze to tylko gra;a deady to nie koniec świata.! POzdr0^.^ xd! LvL 91 : ![]() |
![]() |
![]() |