![]() |
#5321 |
Guest
|
![]() @ Chive
Podalem mu aby sie skontaktowal ze mna jezeli tez masz cos ciekawego mi do powiedzenia jesli chcesz napisz chetnie pogadam. Jestem otwarty na ludzi ![]() O Meczu : Czy ten narod ma wypisane na czolach "Brak Walki" Bo ja juz nie wiem co im trzeba trzeba zeby potrafili dac cos z siebie nawet dla kibicow to zrobic. Nie spodziewam sie cudu 3:0 i 0:1 dla Austrii. Chcialbym tylko zobaczyc mecz na poziomie pelen walki i zaciecia... a nie posmiewisko w meczu, ktory teoretycznie daje nam jakies nadzieje na awans dalej... ehhhhhhhhh litosci! POLSKA GRAć KURWA MAć !!!!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
#5322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() Fakt, mamy 2 dobrych w składzie, momentami inni się uaktywniają, a ogółem nasza gra jest żałosna, cóż więcej mówić...
![]() |
![]() |
![]() |
#5323 |
Guest
|
![]() Kończ waść pan wstydu oszczędź...
Ostatnio edytowany przez Shejqus - 17-06-2008 o 09:10. |
![]() |
#5324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
|
![]() W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.
waść* Dziękuje za czytanie i przepraszam za błędy.
#5325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Najgorsze jest to że jedyna bramke dla nas strzlił brazuk i to ze spalonego.
Znowu stara ekipa Krzynówków,Bąków i innych rutyniarzy którzy gówno grali. Nowe pokolenie musi grać a nie emeryci bez kondycji i pomysłu na gre. ![]() Nom Dari ma racje : " waść " Ostatnio edytowany przez SirAravras - 17-06-2008 o 08:07. |
![]() |
![]() |
#5327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() po co wy gracie?! jak wy ambicji nie macie?! po co wyy graaaaacieeee jak wy ambicji nie macie?!
oke zawijam do roboty ;s ps shejq albo ktos z rise kto ma moje gadu podrzuccie mi ip i porta do venta wbije czasem xd ;**
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#5328 |
Guest
|
![]() No jeszcze ogladam dzisiaj "Dzien dobry TVN" a jakis kurwa jebana mac smieszny Janusz Wojcik, ktory powinien sobie syna pilnowac mowi ze to wina Leo no kurwa szlag mnie trafi zaraz przy tym gosciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
#5329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Gildia: Flow
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() Na kogoś trzeba zrzucić no nie ... :S
|
![]() |
![]() |
#5330 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z pustego i Salomon nie naleje.
|
![]() |
![]() |
#5331 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieeeeeeeeeeee.... to nie moze byc prawda... nieeeeeeeeeeee... to nieeee jeeeesttt koooniecccccc tegoo spaaaaamuuuu naaaa tymmm fooooruuuuummmm..!! twoja albo i wasza stara! albo stary! haha nie umiesz angielskiego! nooob! idź do kolegow pod dp carlin! SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM..!!
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#5333 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Manis Slayer
Profesja: Knight
Poziom: 68
Skille: 77/75
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Nowa wojna ![]() Offtopic: Kocham botterow z Morgany ![]() ![]() Sry za rozdzielczosc. |
![]() |
![]() |
#5334 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Chociaż mógła by byc nowa wojna ![]() Ostatnio edytowany przez Mincior - 18-06-2008 o 14:59. |
|
![]() |
#5335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
@hawan najpierw forum fajter jestes tutaj teraz prosisz o payment? bylo zostac na swoim stanowisku przydupasa |
|
![]() |
![]() |
#5336 |
Guest
|
![]() @up
Wiesz , nie gram na codzień na Morganie , wiec nie wiem co się dzieje . Sugeruje tylko to co myślę |
![]() |
#5337 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Jak można niechcący zabić 148 ek ? Podkarpacki OTS ?? xDD |
![]() |
![]() |
#5338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Imię: Mordag Inferno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 136
Poziom mag.: 69
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5339 |
Użytkownik Forum
|
![]() niechcący to najwyżej możesz bachora zrobić, a nie zabić 148 ek. Chyba nam nie powiesz, że taki 178 rpek zabił takiego kine na combo? Nie ośmieszaj się i nie rób z nas debili
![]() |
![]() |
#5340 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Imię: W robocie ;]
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() Night nie gadaj z Mordragiem bo on i tak tam jest płotką wiec nic Ci nie powie ;p Spytaj lepiej samego Etera xd
|
![]() |