![]() |
#5342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() ![]() to ze komus sie podobaja moje filmy i to skomentowal pozytywnie to juz lize dupe? masz jakies komplexy ja widze, glupie komentarze zachowaj dla rodzicow albo wypisuj na tym forum silvera.xt.pl czy tam cos takiego ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#5343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() No cóż....
Większość wypowiedzi nie podoba się Tobie na tym forum.... Nawet grozisz, że zlikwidujesz je, jeśli będą kłótnie (czytaj - nie będzie pisane to co Ci się podoba).... Po co więc wogóle się denerwujesz zaglądając tu ![]() Sorry Ligus ale żałosny się robisz z tymi swoimi wstawkami... (ups nie myślałem, że tak napiszę ale faktycznie jakiś głupkowaty się zrobiłeś ![]()
#5344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
To że tu pisze to już moja sprawa. To samo pytanie mogę zadać tobie. Kompleksy chyba każdy ma... Od moich rodziców się odwal ![]() Zresztą nie chodziło mi tylko o to że podobają im się twoje filmy. Sam zobacz wcześniej jak by mogli to by cię zatłukli a teraz co wielcy kumple? Phy... Myślisz że coś się zmieniło? Wiesz wisi mi to co tam sobie będziesz do mnie pisać bo mnie to nie obchodzi. Jeszcze tak powiem żebyś uważał na tych swoich wielkich kumpli... Ta wielka przyjaźń wynika z tego że się ciebie boją i chcą mieć spokój... Ja bym nie chciał takiej przyjaźni polegającej na lizaniu dupy. Lenidas@ Ty też się stałeś "głupkowaty" szkoda że już dawnego Lenidasa nie ma. Zresztą to nie był tylko mój pomysł z tym aby zgłosić do jakiegoś Modka o usunięcie tego tematu. Zresztą to się stanie prędzej czy później.
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 27-02-2007 o 09:48. |
|
![]() |
![]() |
#5345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() @Dolor
Jaki zazdrosny... Hahahaha. A co może mamy tobie dupe lizać? Polakowi co siedzi w ID i dyga dupy... Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 27-02-2007 o 10:25. |
![]() |
![]() |
#5346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Świat: Nerana
|
![]() zazdrosny jestes i tyle...
![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#5347 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Po 2: Zastanow sie, ja sie zmienilem jestem zuy glupi....Lenidas sie zmienil... Holu sie zmienil wszyscy sie zmienili i sa zli tylko ty nadal jestes fporzo i joł.. Moze to ty sie zmieniles? Zastanow sie...kozaczku ^.- |
|
![]() |
![]() |
#5348 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dygam się? wiesz są różne opinie na ten temat... Wydaje mi się że bardziej się dygają te osoby które się boją powiedzieć to co myślą. Cytuj:
Jeśli jesteś przekonany że tak jest to dobrze. Każdy musi mieć jakiś kumpli. Kasztaniaczek@ Co do ciebie to nawet mi się nie chce czytać twoich postów...
![]() |
#5349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() @Up
To nie czytaj wiec skad wiesz co pisal, moze nie do ciebie? ![]() |
![]() |
![]() |
#5350 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A no widzisz prawda w oczy kole.. ![]() Jak ci sie nie chce czytac to spie****** na to swoje forum silvera.xt.pl czy jak to tam sie nazywa... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 27-02-2007 o 15:54. |
|
![]() |
![]() |
#5351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Hmm, nie lubię się wtrącać ale jak ja coś napisze to są komentarze, więc:
1. Dolor daj sobie spokój, ale z twoich postów i tak wyciągam więcej sensu ![]() 2. Ho'lu nic do ciebie nie mam, ale ubijanie polaków jest żałosne i GŁUPIE ![]() ![]() 3. Jeśli każdy polak będzie obrywał od takich ludzi jak Ho'lu itd. to nie uda mu się nic osiągnać, tak samo i ta osoba, która zabija, chociażby własnych rodaków. Jedynym osiągnięciem takiej osoby jest: chamstwo, zdrada i pogarda...no chyba, że ktoś uwielbia patrzeć na coś takiego, a tym bardziej zabijać, ale to jego sprawa. Liczy się wkońcu jego sumienie ![]() ![]() ![]() A więc nie myślcie, że się wymądrzam i rozkazuje, a tym bardziej nie chce, żebym z tego powodu znów słyszał żałosne komentarze i rozpętał nowej kłótni. ![]() ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#5352 |
Zbanowany
|
![]() Boze to gra i ja nie patrze czy zabije polaka czy brazola....
Dziwni jestescie.... To wcale nie jest glupie i zalosne...w kazdych grach sie zabijaja i nie placza z tego powodu... |
![]() |
![]() |
#5353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czytam posty tylko te które mają jakikolwiek sens. Twoim tego brakuje... ![]() Widzisz jak chcesz to ty możesz sobie "spie****** ". Na tym forum jestem dłużej niż ty i jesteś pierwszą osobą która chce mnie z tond wywalić. Ile sensownych postów napisałeś na tym forum (chodzi mi o całe forum nie o jeden temat)
![]() |
#5354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Ligus
W*****asz ludzi i nothing more.. @Ho'lu Huncisz DOTNE? (Czyli gildie kany?) @Girni Nick twojego nowego chara? |
![]() |
![]() |
#5355 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Tobie wszyscy ludzie nie pasuja kazdy ciebie wnerwia i napewno mnie nie wywalisz ![]() N/c man Gl and Hf ^.- |
|
![]() |
![]() |
#5356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Ciekawe jak to by wyglądało jakby większość polaków z silvery spotkałaby się
na realu ![]() ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#5357 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
@ ligus Poinformuje cie ze kasztan jest zalozycielem tego tematu ![]() @ lenidas CO z toba zawsze pod koniec pisales "pozdrawiam " a od dwoch postow nie ![]() Ostatnio edytowany przez marcinekk - 27-02-2007 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
#5358 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Zacytowałem Twojego posta... Skoro Twierdzisz, że zamknięcie tematu to nie był tylko Twój pomysł ![]() Napisałem to co napisałem wcześniej bo nie rozumiem jak można twierdzić, że pochwalenie jakiegoś filmu, akcji PK, czy ucieczki po udanym PK może być "lizaniem dupy". To gdy ktoś da foto z adwansem lub ładną chatką, pochwalenie go lub pogratulowanie też będzie "lizaniem dupy"?
![]() |
#5359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Rozni ludzie roznie rozumieja pojecie podlizywanie sie badz lizanie dupy.Z postow Ligusa mozna wywnioskowac ze dla niego to jest powiedzenie czegos milego o danej osobie ale chyba malo osob tez tak rozumie to pojecie.
|
![]() |
![]() |
#5360 |
Zbanowany
|
![]() |