![]() |
#5361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 108
|
![]() @up oj nie jestem pewien czy kilkanascie by straczylo odemnie gra 9 osob z rl ale tak naprawde to tylko 2 osoby umieja grac [no kiedys to gral jescze moj kolega 60 pal ale sell char na allegro i Cya silva Hail selena(chyba moge sie zaliczyc do tych co umieja grac ;p)] i czasem jak tam reszta sie kluci o jakies p army to mam niezle brechty albo jak sobie groza itp.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Kost123 - 27-02-2007 o 23:25. Powód: stylizm wypowiedzi |
![]() |
|
![]() |
#5363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ej jesteś starszy od nas wszystkich skończyłeś studia i coś tam jeszcze nie wiem jak można być tak głupim. Czytasz tylko to co chcesz przeczytać. Napisałem że nie chodzi mi tylko o film czy o adwensy albo i o "chatke". Pulpet@ Ja napisałem że jestem dłużej na forum a nie w tym temacie... Adrianus@ Ty się nawet nie wypowiadaj bo teraz jesteś bardzo mądry a już twoje poglądy na temat wielu Polaków z Silvery słyszałem.
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 28-02-2007 o 08:19. |
|
![]() |
![]() |
#5364 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Znów cytat dla polepszenia pamieci: "N/C A po co to lizanie dupy?" Do tego cytatu była moja odpowiedz ![]() No cóż .... czytam to co ktoś napisze, a nie to co ktoś ma w myślach ![]() ![]() A jeśli chodzi o "głupote" to gdybyś czytał (ze zrozumieniem tego co ktoś pisze) to zauważyłbyś, że ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię przyznawać się do błędów i publicznie przeprosić na tym forum jeśli nie miałem racji (na przykład kiedyś-Fantoma, ostatnio-Asena) Pozdrawiam ps. a skąd Ty możesz wiedzieć ile ktoś ma lat ![]() Wcale nie musisz być "dopuszczony" do całej wiedzy o kimś ![]() ![]() ![]() Edit I jeśli już odnosisz się do czyjegoś posta to odnoś się do całości a nie tylko dla wygodnych Tobie fragmentów (np. odnośnie Twoich straszeń, że wystąpisz o zamknięcie tematu, dlaczego nie odpowiedziałeś na pytanie i nie napisałeś kto jeszcze tym straszył?)
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 28-02-2007 o 09:22. |
|
![]() |
![]() |
#5365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2007
Imię: Antical Hero
Profesja: Knight
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
|
![]() @Dolor
A ty wielki Pan i Włądca jesteś, że decydujesz co ma być na forum pisane? |
![]() |
![]() |
#5366 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
znowu zabraniasz komus wypowiadania sie... ![]() @Mendolina co do tego spotkania polakow z silvery to fajnie by bylo ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
|
![]() |
![]() |
#5367 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
Skoncz miszczu bo pieprzysz trzy po trzy... |
|
![]() |
![]() |
#5368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() @Ho'lu
My z Szychą sie umówiliśmy kiedyś na jakieś tam spotkanko, ale myślę, że powinno być zorganizowane w większym gronie ![]() ![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#5369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Jednak mowie prawde bo tylko ty uwazasz ze tu sie kazdy podlizuje innym.I nieby co to za klamstwo skoro nigdy ci nie pisalem co uwazam o innych i nawet best friendom rzadko cos o tym pisze wiec n/c.
Ps. Naucz sie czytac ,nazywam sie adrius a nie adrianus. ![]() |
![]() |
![]() |
#5370 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ho'lu@
Grazt nieudanego ataku ![]() Zachowałem się jak noob uciekając lecz co miałem zrobić 2bp uh? tak się składało że pewna osoba mi napisała abym biegł do Venore ![]() Oki teraz możemy pogadać... Pogadałem już z paroma osobami ![]() ![]() 15:40 Using one of 242 spell runes...
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 28-02-2007 o 16:59. |
![]() |
![]() |
#5371 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chyba, że tak, ale i tak możesz paść, holu naprzykład przyjdzie z paroma osobami i leżysz, nie zdażysz sie uhnąc ;p Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 28-02-2007 o 17:03. |
|
![]() |
![]() |
#5372 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Italy
Imię: Avelus Adi
Poziom: 46
|
![]() Zabawa zaczela sie na dobre!!!!!
Kogo Ho'lu wy losuje w swyc hkolejnych atakach? I ty mozesz zostac hunted!! ![]() lol |
![]() |
![]() |
#5373 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorki all błąd pzy przepisywaniu jedną cyferkę z tyłu dodałem niechcący sorka
![]() Nie jestem doskonały Edit@ Shinhoshu@ Wiesz co myślisz że ja z nikim nie gadałem już i że sam się na niego rzucę? Ho'lu ma lepsze pz ode mnie i bym padł pomimo tego że mam te uhy
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 28-02-2007 o 17:10. |
![]() |
![]() |
#5374 |
Użytkownik Forum
|
![]() "pz" chodzi Ci o P.A? Bo nie do końca zrozumiałem Twojego posta.
|
![]() |
![]() |
#5375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() @Szycha
Jak bylem u cioci to tez chyba to samo mialem na jednym kompie ale on byl caly rozwalony chociaz nowy ,pewnie jakis wirus. |
![]() |
![]() |
#5376 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
No przecież opowiadałeś jak Hinx przed Tobą zwiewał, a miał przecież lepszy lvl niż Ho'lu ![]()
![]() |
#5377 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
@Holu Nakreciles filma jak go lejesz? |
|
![]() |
![]() |
#5378 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ten byl nieudany, ale wiedz ze padniesz ![]() Gadasz jak posrany ^.^ Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 28-02-2007 o 20:31. |
|
![]() |
![]() |
#5379 |
Użytkownik Forum
|
![]() Galera@
Zamknij wreszcie mordę bo do ciebie nic nawet nie napisałem a ty zaczynasz wrzucać na mnie. ![]() Lenidas@ Z tobą już mi się nie chce gadać bo też się wypowiedziałeś w sprawie która nie dotyczyła ciebie... UP@ Jeszcze się okaże... Może i padnę ale nie tylko ja...
#5380 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A co zawolasz swoich kumpli z 20 lvl i zaspamuja po 10 z lmm i swoich uber evul wandow za 10? ;] |
|
![]() |