|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki sposób na wyrównanie profesji? | |||
Ulepszenie Knightów i Palladynów (jestem knightem/pallem) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
694 | 59.22% |
i PalladynówUlepszenie Knightów (jestem sorcem/drutem) |
337 | 28.75% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem knightem/pallem) |
91 | 7.76% |
Pogorszenie Druidów I Sorcererów (jestem sorcem/drutem) |
50 | 4.27% |
Głosujących: 1172. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje zdanie jest stanowcze!NIC NIE ZMIENIAC!Zastanowcie sie!Przeciez profesje sa wywarzone!Racja.. sorc/drut potrafi szybciej expic od knighta.. ale przeciez jego to kosztuje a knighta nie!!Albo chocby wojny-wszyscy narzekaja ze knight sie do wojen nie nadaje.. a przeciez on jest ronie wazy co sorc/drut/pall.. bez nich wojny trwaly by pare minut.. Najty sluza jako fortece nie do przebicia!!zauwazcie ze aby zabic najta trza w cholere ludu(a i tak jeszcze trza trapnac.. oczywiscie nie biore pod uwage duzych roznic lvli)a taki sorc?wystarczy ze sie zagapi.. nie wlaczy utamki i po nim.. a nawet jesli bedzie mial utamke to jedyne co moze robic to sie manasowac.. a najt ma uhy(magiczne postacie ofc tez ale gowno z nimi zrobia bo maja tyle hp, ze inni biora je czesto na strzala)!!! Zastanowcie sie!!na serio!! oo,wpadl mi do glowy kolejny przyklad.. wezmy sorca/druta i knighta.. postac magiczna chcac ubic potwora polega na offensie(np.sd) i czesto okazuje sie ze ginie jesli nie ma gdzie uciec w razie czego.. a najt?moze stac przy nim ile chce(oczywiscie z duzo iloscia uh.. a capa to ona ma!)wystarczy ze pojdzie na potwora ktory sie nie leczy albo leczy sie lecz slabo.. I JEST JEGO!!co do palla to nigdy nie gralem nim ale zawsze chcialem bo przeciez ma w cholere plusow!!uderza skad chce!!owszem sorc/drut tez moze z runek ale bolta kosztuje 1gp a sd 325-.-
jest roznica hitow,ale wlasnie dlatego ta gra jest ciekawa!!!jakas profesja jest w tym dobra, a inna a tamtym.. Na koniec dodam ze gram sorcem.. ale dlatego ze wole walke offensywna.. jesli ktos tak jak ja ja lubi to ja wybierze.. jesli nie to wybierze knighta ktorego jakby co nie bede mogl zbyt szybko zabic bo ma w chuj hp!!!ehh.. to tyle.. mam nadzieje ze przemowilem do rozsadku.. PS.jak pisze szybko i pod wplywem impulsu to robie duzo bledow ort takze sry ![]()
![]() Snowboard is my whole world! ![]() Ostatnio edytowany przez Tristo - 04-05-2007 o 18:25. Powód: Błedy:P |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
|
![]() Mojim zdaniem tylko profesja "Sorcerer" niewymaga ingerencji
Druid jako postac magiczna costam bardziej z przyroda jest zwiazany niech dadza mu mozliwosc sumonowanie wiekrzej ilosci monsterow (wiekrzej znaczy leprzych bo teraz chyba Fe jest naj ...) Palladyn wsumie mi by wystarczyly tanie bolty i zwiekrzenie ich ataku Knight hmm tutaj najbardziej mi sie podobal pomysl z critikalem zadawanym raz na jakis czas ![]() Btw. ja wiem i wy wiecie ze te pisanie tych propozycji na forum nic nieda watpie zeby jakis pracownik zajzal na forum ... My mozemy tylko czekac co wymysli cip soft i nic wiecej Pozdro |
![]() |
![]() |
#524 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gutomarah
Profesja: Elite Knight
Gildia: Despiration
Świat: Eternia
Poziom: 150
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@Tristo mysle ze nie masz zadnego doswiadczenia w tibi i grasz jakims 40sorckiem. Mysli ze kto lepiej zarabia 150ek czy 150master sorc?... dla 150ek exp powyzej 150k na 1h to juz waste i to spory a sorck moze jechac na warl po 200k na 1h i jeszcze jedzie na plus 500many na 1 wrl schodzi takiemu sorckowi czyli 10mf... a naprzyklad wypadl blue robe to juz ma 10bp mf ! przemysl pierw to co mowisz i nzbierz wiekszego doswiadczenia i patrz na wszystkie postacie ten nisko lvlowe i te wysko ! ![]() Ostatnio edytowany przez Gutomarah - 04-05-2007 o 20:23. |
|
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() up, zgadzam sie
@Tristo Eli Stormstriker 222 ek padł. Jakto przecież ma w huj hp!!! Chodzi o to że teraz już taki lvl mało znaczy, jeżeli może paść na 1 combo sd/ue z wypadku zgranej grupt sorców... Jak ktoś wyżej zauważył masz małe doświadczenie. Ja moge tylko przypuszczać (lecz myślę że jednak tak jest) że przed grudniem 2005 nie znałeś tibii, a teraz gdy gra sorciem polega głównie na niższym lvlu na klikaniu na monstery w battle a na wyższym waleniu exori vis/exura gran, grasz właśnie tą profesją bo nie trzeba w niej prawie wogóle wysiłku... |
![]() |
![]() |
#526 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#527 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() No coz... nie mam pojecia co powinno sie dodac knajtowi bo w gruncie rzeczy logiczne jest ze jesli dostanie super hiper mega mozliwosc walenia po 500+ to wszyscy beda grac knajtami ... poza tym knajty maja juz ze tak powiem ATRYBUTY to znaczy duza ilosc capa , mozliwosc zarabiania duzej ilosci hajsu poprzez bloczenie
Chyba najlepszym pomyslem byloby dodanie takiego hunt spotu zeby knajt expil tam szybko a jednoczesnie zeby wychodzil na 0 albo na lekki plus Ostatnio edytowany przez krzysheak - 04-05-2007 o 21:16. |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Barlinek
Imię: Electro'Furion
Profesja: Druid
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: --/--
Poziom mag.: --
|
![]() Dla mnie jest dobrze tak jak jest teraz. Taki palladyn an 100+ levelu mając 1000+ hp i 1000+ mp to już potęga wy chcecie ulepszenia...
![]()
#530 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Początkujący
Imię: Adii Blyskawica
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
|
![]() A ja jestem za ploepszeniem kinow i drutow xD
|
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() @założyciel tematu
Ee a czemu w sondzie nie dałeś opcji "Ulepszenie sorców i drutów(jestem sorcem/drutem)" i "Ulepszenie sorców i drutów(jestem palem/knightem)"? |
![]() |
![]() |
#533 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zgodze sie z toba calkowicie ze tamte czasy byly ciekawsze po 1 mniejsza ilosc swiatow powodowala ze na serverach bylo wiecej osub na raz. Co uatrakcyjnialo rozgrywke. Ponadto taki 30-40 druid/sorc to byl juz kozak a nie jak teraz. Teraz z takimi lv sie wogule nie licze bo taki lv robi sie w pare dni. Ja swojego eldera 38 zanim weszly wandy bilem dobre pare miechuw ;p i bynajmniej nie dlatego ze jestesm lub bylem jakims noobem. Uwazam ze nalezalo by zabrac sorcom i drutom te ich rużdżki. Sorki z orty itp nie chce mi sie ich poprawiac xD |
|
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Imię: Rhobar Stoneheart
Świat: Malvera
Poziom: 41
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Moim skromnym zdaniem należałoby zwiekrzyc ilosc hitów u kina i palla co koleiny skills, ,,troszke,, skrucić czas rośnięcia skilli,i dać jakies nowe bronie dla lvli 30-50 lub cos kolo tego bo tak przez xx czasu nie jest fajnie bic bs'em czy gs'em jeśli chodzi o mnie
![]() ![]() To tylko moje zdanie wiec jeśli ma ktos jakies inne zdanie to spoko tylko prosze nie mówic o tym co mówie cos wulgarnego każdą wypowiedź wezme do siebie ![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora
Imię: Elom Tika
Świat: Aurea
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
btw bolt = 3 gp ;d |
|
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak kupisz od playera to będzie 1gp ;p
nie pisze się wywarzone, tylko wyważone (chyba, że to jest słowo pochodne od warzywa) rozwaliło mnie, jak na filmie widziałem jak MDW rozwala dragon lorda na 5-6 e-visy!!! (100+ many zużył + te 70 na exure sio) palek na 8lv może wstępnie na poh expić (ds) tak jak mój kolega ;p na 30-40lv draga może pal bez trudu rozwalać i huncić bez waste (co chwile dobre itemki, co chwila woi które sprzedawał za 1k xD) wystarczy mu dostawa boltów, albo weźmie throwing stars (troche więcej kosztują, ale wystarczą na dłuuuugi... hunt) |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ja jestem za ulepszeniem knajtów i pallków. Grałem knajtem i Druidem i...
-Knajtem na 12 lvl wydałem z 7-8k na uzbrojenie, Zabijałem ciągle rotowrmy -Druidem na 12 lvl wydałem 2-3k na uzbrojenie, zabijałem już cyklopy na poh... Trzeba coś z tym zrobić... ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Powinni dac kng czar lub cos takiego umozliwiajacego kng mocniej uderzac przez jakis czas.... no i sila uderzenia powinna zalezec nie tylko od skill ale tez od lvl ;] bo np 50 sorc z 50 mlvl walnie wiecej niz 8 sorc z 50 mlvl ... ( przyklad tylko taki ^.^) a 50 kng z skilem 75/75 walnie tyle samo co 10 kng z 75/75 skila... i ta sama bronia
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Tomaszow Maz.
Imię: Felawyn Felin
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 3x
Skille: 6x/6x
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dajcie Tibie 7.5 i po kłopocie.... Może wtedy będzie mniej noobów, bo teraz każdy może w dwie minuty stworzyć sorca i w*****ać resztę graczy przez wybijanie im monsterów. A pallka nie trzeba ulepszać, wystarczy zmniejszyć ratio niszczenia spearów i kamieni bo on sam jest bardzo dobrą profesją. Skille szybsze od knighta, najszybsze expienie przy wyższych skillach i wyśmienity do pkowania, ale co większość forumowiczów może o tym wiedzieć jak mają postacie na 10lvlu na świecie pvm...
|
![]() |
![]() |
#540 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() ludzi z polowe mniejszym levelem ? czy jeszcze slabszych ?