![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeden ze screenów z czegoś, co kiedyś ma być opublikowane
![]() ![]() @down Przepraszam, mistrzu. Nie udało mi się zrobić takiego pr0 elo kolesia, który dorównywałby tobie. Dowartościowany? To przestań mnie męczyć, dzieciaku ._. Ostatnio edytowany przez Glannath - 23-10-2008 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() @Up
Twoja pogarda się z Ciebie wylewa x.x przestań udawać Pro(staka) i zacznij normalnie działać na forum. Ps. Ta druga część zawartego w twoim podpisie cytatu, jest idealnym opisem dla twoich postów. @2xup Niezły terenik ;] Wiewiór roxior. Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 23-10-2008 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ehhh, nudy <ziew>
Wolf Raikiri (nieznam orydzynalnej nazwy, wiec niech sobie taka wymyslilem ;<) ![]() Itachi's Tsukuyomi ![]() Potem dam jeszcze jedna fajna graficzke nad ktora dluuugo pracowalem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cloy czyta temat Oo
Co cię tu sprowadza człeku? Co do Pacza - wg. mnie piękne. Zrób jakiegoś fake'a z tymi efektami, plz. ;<
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Heh dzieki za komenty xd
Caly czas trenuje efekty i daze do idealow (no ale nie tek bardzo jak z outfitami). A co do fakea to drogi Gargoinie w planach jest moj fake i bedzie pod koniec roku jak dobrze pojdzie. Efekty beda takie jakie sa, bedzie ich jeszcze wiecej (o ile sie jakis jeszcze naucze) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pacz
Te pioruny wszelkiej maści, to twoja specjalizacja. : D Co z nimi nie zrobisz, to ładnie wychodzą. A ptaszki ładne, ale nic ciekawego. @edit Też spróbowałem swoich sił w pjorónku : D ![]() Może być? Ostatnio edytowany przez Glannath - 24-10-2008 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Wyższość ludzi nad Garbaczami, młody szlachcic każe swojego sługę. Arhand Ehh... Jakoś się nudziłem ( w sumie to pora spać, a nie odwalać wiochę ;/ ) i tak "przetestowałem" tutorial Arashela.
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
|
![]() @X-Zero
No, wiocha to to jeszcze nie jest, w sumie, całkiem niezłe. Czego używacie? Gimp, czy PS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zbanowany
|
![]() @UP
Jest inny temat do pytania... @X-0 Łeee.... miejscami obwódka za mocna..Sjem cje bo zlobiłes literuwke :<. @Pacz Yay! Jesteś fanem Naruto a nie wiesz jak sienazywa oryginalna nazwa;<. A ten drugi obrazek do d*py ;<, tylko smuż? @Glannath Spoko, tyle że czemu np. w prawej dolnej częsci która jest dalej od "pjorónka" świeci bardziej niż bardzo blisko z prawej strony jest ciemniej? Ale co tam mi pasi ![]() @Down Hmm miejscami dawaj grubsze a miejscami chudsze ;0, tak samo jak Pacz to robi ![]() Ostatnio edytowany przez Shiz. - 25-10-2008 o 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() A to? Lepiej, gdy to białe gówno jest trochę grubsze, czy tak, jak na poprzednim? Bawię się z tymi efektami i za cholerę się nie mogę nauczyć porządnie tego robić xD @X-0 To białe chyba trochę za bardzo zlewa się z niebieskim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Herbi:
GIMP Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Glannath
Najlepiej jakby biały kolorek byłby troszku mniejszy. Na moje jeszcze światło powinno być większe jak jest tam tak ciemno. A tak ogólnie to nawet ciekawie to wygląda.
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
|
![]() A teraz? Będę próbował do skutku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2008
|
![]() Ładne te kule ognia?
![]() No to takie duże kule ognia... Ostatnio edytowany przez Aragan - 26-10-2008 o 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Arfen, po dokonaniu zabójstwa na Swoim mistrzu, sam się nim stał... Jednak wiele osób uznawało go za słabego, ponieważ dopiero co ukończył akademię Tewlów ( pół ludzi - pół demonów ). Arfen używa Piekielnej Obrony, natomiast jego przeciwnik Ataku Żywiołów. Arhand ![]() Nawet po rozłączeniu z demonem, Arfen zachował część jego umiejętności ( przedewszystkim walkę mieczem i podstawowe czary ). Arhand Lokacje z Truela ( nie chciało mi się robić xd ), jeden z outfitów to jakiś staroć... Tak, na drugim napastnicy są identyczni. @Aragan: Bardziej mi to pasuje na zianie ogniem z otworu gębowego ;d Bo imho kula ognia powinna być mniejsza xd @edit,up: Co nie zmienia faktu, że nie wyglądają jak kule ;p Szczególnie druga jest beznadziejna. Pierwsza może w sumie być ;d Tylko ten tył ( dół ) jakoś mi nie pasuje.
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 26-10-2008 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Zbanowany
|
![]() Uhh, muszę trenować ten efekt krwi bo wyjde z formy :\:
![]() @down Tyle że oni dwaj idą, no wiem krwi z tydzień nie robiłem i już! Ciach! Straciłem formę ;/, ogólnie dzięki za komenta : ). Ostatnio edytowany przez Shiz. - 26-10-2008 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() Fajna lokacja, ale trochę pusta
Fajny out tego drugiego (co idzie) @Edit chodziło mi o tego niżej Krew... Ja tam będę robić zgodnie z pewnym tutiorailem (pędzel 1 i cieniowanie na krawędziach) bo ta krew, co większość robi, czyli krycie, jest blee... @Edit Zapowiedź mojego fake'a. Jest to trochę INNY Starożytny Rzym... (zostanie zachowana Sparta, miasto, Gladiatorzy, Legioniści i kilka innych rzeczy) ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez You_Ying - 26-10-2008 o 20:23. |
![]() |
![]() |