|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#521 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś z wczoraj.
# ![]() I z dzisiaj... tylko sie screen nie udal :< # ![]() Dzisiaj może 15, ale to max ;<< Edit. Żal, fajnie biłem dragi z kumplem. ;s Poszliśmy na dla, uciekał, był już za monitorem(?) a mi walnął 170+ i drugiego hita tez coś takiego i po Gedzie :< 1 dist. 2 shieldy, i 30% mlvl ;s 10:39 You see a dead human (Vol:10). You recognize Ged Tibiensis. He was killed by a dragon lord.
Fatal Illusion! Ostatnio edytowany przez Alix - 25-03-2008 o 10:57. |
![]() |
|
![]() |
#522 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin <3
|
![]() ej cze x/
![]() down@ Elo piczo ;d Ano ja gram Heartem, czymś 3ba grać jak cipsoft mi jebnął Vhala, nie XD ? Lepiej mów kiedy idziemy na te lufkę XD
Ostatnio edytowany przez Iks_D - 27-03-2008 o 14:37. |
|
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomtreda<Digic>Szewiec
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera, Eternia
Poziom: 149
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Yo pedałki słychować pamiętacie jeszcze dziadka Digica xD
ciekawy jestem kto teraz gra po mnie Hertem hmm?? Prosty kiedy wbijasz na zajezdnie?? 3majcie się więcej fragów plx xD ema ![]()
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Pro'cław
Imię: Pro'stoo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 50+
|
![]() Wez daj mi swoje gg ziomuś, może się zmówimy
![]() A Heartem gra Vhal, odrabia deleted na nim ![]()
#525 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma ssa jak padał, lurowałem scaraba a go w międzyczasie dojebał poison ._.
![]() ![]() edit@ ![]()
Ostatnio edytowany przez Iks_D - 27-03-2008 o 20:39. |
|
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Imię: Tomtreda<Digic>Szewiec
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera, Eternia
Poziom: 149
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() To chujowo że mtb nie może gg masz na pm ;]
Vhal dajesz dajesz xD a Zapi gra ??
#527 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Debylod, 59 sorc, (uciekł nam kiedyś z guardów, używał gfb na 1 guardzie xdd) 'próbował' trapnąć Lucasa, wyszło tak, że m wallował sam siebie a jak zobaczył 1 guarda to gfb, kiedy 4~ = sd XDDDD Przylazłem z Dedkiem rozkminić sytuacje, trochę sie pobawiliśmy, zawołał 4 osoby~ do pomocy i zwascil bp sd xdd, a tu nagle:
20:41 GM Botbuster is very far to the south. 20:41 Heart Fenibal [86]: Exiva "GM Botbuster 20:41 Heart Fenibal [86]: s*******amy 20:41 Heart Fenibal [86]: run kurwa 20:41 Heart Fenibal [86]: botbuster online --- 20:41 Heart Fenibal [86]: hiho 20:42 Heart Fenibal [86]: sup? 20:42 GM Botbuster [2]: greetings 20:42 GM Botbuster [2]: just looking if you have something on your conscience, that's all 20:42 Heart Fenibal [86]: Ok : ) 20:42 Heart Fenibal [86]: By the way... 20:42 GM Botbuster [2]: running away help me to think you do 20:42 Heart Fenibal [86]: I'll search some botters... again, haha 20:42 GM Botbuster [2]: by luring on them? 20:42 Heart Fenibal [86]: Lol 20:42 Heart Fenibal [86]: No 20:43 GM Botbuster [2]: i hope so because it would be sad to ban you for this right? 20:43 Heart Fenibal [86]: Yeah, I know haha 20:43 GM Botbuster [2]: have a nice day, good bye ![]() 20:43 Heart Fenibal [86]: I'll report 'em 20:43 Heart Fenibal [86]: ; ) 20:43 Heart Fenibal [86]: g'bye --- 20:44 Romizetta [57]: trapers 20:44 GM Botbuster [2]: ufnortuantly i saw nothing of this 20:44 GM Botbuster [2]: thanks for the report though 20:44 Everton de Astera [37]: I have SS 20:44 Everton de Astera [37]: hes traps 20:44 GM Botbuster [2]: i cannot accept them, sadly 20:44 GM Botbuster [2]:however, i'll keep an eye ont hem edit@ 02:57 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals. a 30min temu se mysle: 'orshabaal dzis chyba bedzie' : o Jedyny ss jaki mam, 2 sec pozniej padłem xd ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Iks_D - 29-03-2008 o 03:49. |
|
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Świat: Galana
![]() |
![]() sie dziwie vhal jak sie tam dostales ;d
przez taki tłum sie przebic xd |
![]() |
![]() |
#530 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Pzdr
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
||
![]() |
![]() |
#531 | |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
k, to elo pekerze powiedz mi, na czym polega dzisiaj pvp :> pomiń rzucanie firebomb, m walli, trapowanie typka etc. bo to nawet my robimy...
![]() |
![]() |
#532 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
kthxbye Pzdr
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
||
![]() |
![]() |
#533 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() up@
Jakbyś umiał czytać, to byś zauważył, że napisałem, iż większość tego co jest na pvp stosuje się na non pvp więc twoją zajebistą wypowiedź o tym jakie to pvp jest strasznie trudne rozbij se o kant dupy : ) Tutaj też trzeba, umiejętnie rzucać m wallami i innymi runami, mieć zgraną ekipę. Rożni się to tylko tym, że jak na pvp trapniesz te osobę to co wtedy robisz? Na*******asz w nią tym wszystkim co masz póki nie padnie, na non pvp trzeba lurować coraz to kolejne moby. 'Tutaj trzeba wyczucia' :> Cytuj:
Zresztą, nie wiem po co odpisuje, w dupie mam dzieci pvp które grając tam uważają sie za zajebistych tibijskich wojowników : o. btw, nie odpisuj Solo frag, Dedek chciał zobaczyć tylko jak pada bo ten Kamo groził mu huntem xddd ![]() down@ Nawet nie przeczytałem twoje pota w całości, jak zobaczyłem zdanie o trapowaniu na rotach czy o tym, że twoja wypowiedź 'nie była obraźliwa' to zrozumiałem, że gadam z 13 latkiem : ). Na rotach zabija się botterów, po co? A po to żeby wyczyścić serv z botów i przy tym trochę zarobić. A co do trapowania 'żywych'... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tyle wystarczy? Kończysz w momencie kiedy to Ty napisałeś posta który dla przeciętnego idioty wygląda na zajebiście mądrą wypowiedź, a tak naprawdę to bezpodstawne pierdolenie. Przegrałeś i tyle, nie chcesz się do tego przyznać ; ) Piona leszczu ths@ Ale jestes zajebisty, jebniesz autograf na klate? plx btw. nadal czekam az mi najebie banda 14 latkow, ahahha
Ostatnio edytowany przez Iks_D - 29-03-2008 o 19:09. |
||
![]() |
![]() |
#534 | ||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Też nie wiem jak można sie tak jarać trapując boterów czy nieprzygotowanych przypadkowych graczy na niższych lev. Idźcie sobie na pvp, zabijać równych i przygotowanych, a jak nie to ile razy już proponowałem żebyście mnie spróbowali trapnać? Wtedy na frostach widziałem tylko Ashkeala który uciekł na sam mój widok... Cytuj:
I czekam na jakas konstruktywną odp a nie bluzgi (chociaż nawet ciekawe były te którymi mnie ostatnio poczęstował Lure von Trap).
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ashkeal
Poziom: 101
|
![]() /\
Jakbyś mnie w depo zobaczył też byś napisał , że uciekłem na twój widok? Z 'przerażenia' poszedłem szukać wolnego respa. ![]() ![]()
#536 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Kojot@
Po 1, Lure von Trap nie jest u nas w gildii Po 2, Na temat frostów Ci odpisałem? Co do Asha... kolejny bajkopisarz? Poza tym, frosty to NA RAZIE dla naszego teamu za duży kaliber Po 3, 'Hail pixels' to najczystsza ironia ze strony Alixa. btw, skończcie już ten spam, nie potrzebujemy kolejnych dodatkowych 3 stron do tematu down@ No, dziwne tylko, że od czasu jak zaproponowałeś nam ujebanie siebie latasz tylko na pirataach, ice witchach i innych tego typu gównach. Lejba z Ciebie jak chuj :* A, i zapoznaj się ze znaczeniem 'Sharowania' bo Heartem gram tylko ja ;< Prowokuj dalej, dziecko internetu, nie odpisze Ci i tak edit@ To Ty powiedziałeś, że to TY wpierdolisz mi się na chate ![]() Następnym razem przedyskutuj takie wypady z mamą, wyjście dalej niż na plac zabaw może się dla Ciebie skończyć tragicznie x/ Godny cioty to Ty masz ryj, wiem bo widziałem : ) Również żałuje, że nie jesteś ze Szczecina Edytuj sobie, teraz już w ogóle Ci nie odpisze, choćby chuj wiedział co odpiszesz
Ostatnio edytowany przez Iks_D - 29-03-2008 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: wygodny fotel
Imię: Tehaes
Gildia: Welcome to my world bitch
Poziom: 84
Skille: 79/78
Poziom mag.: 7
|
![]() haha nawet mnie sie boicie
![]() ![]() @up: to dzialaj a nie pierdolisz...bede szedl na bk to lurne witcha trapne sie parcelem i cie zawolam moze wtedy dasz rade ![]() vhal ja pewnie sam bym cie najebal w tym twoim szczecinie... i nie mam tam zadnego brata baranie, no ale jak tak bardzo chcesz oklep zalapac to zapraszam do wawy nawet na dworzec po ciebie wyjde łajzo pojazd godny cioty ![]()
Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co? od kiedy pamiętam chciałem zobaczyć wszystko! ![]() pytanie sprawdzajace tuz po hacku: 21:14 Mikano Kabie [115]: moje rl imie? 21:14 Tehaes [87]: HAHA nei mam kurwa pojecia ![]() Ostatnio edytowany przez alfa - 29-03-2008 o 21:10. Powód: myk myk |
![]() |
![]() |
#538 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ta pani miała lvl bodajrze 18~(?)a ja 9 I nawet nie afkowała. Hail Pixel Renger _/
![]() |
#539 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Cytuj:
Tia, trapować na witchach, beholderach i rotwormach w większości 20-30 lvle, git no nie? Jeśli uważasz, że PVP to tylko naciskanie trzech hotkey'i to dlaczego nie podbijasz światów PVP jako największy "boss pvp", dlaczego nie pkujesz 50 lvlem 100+ lvli, skoro mówisz, że to takie łatwe? Spróbój się wybronić jak ci się wdupczy 8 ludzi masslogiem na ciebie, noo przecież wystarczy potion/uh na hotkeyu i jazda? Tia, pewnie byś zabijał 8 knightów z dragonbreatha... Aha i jak już raczysz odpowiadać to nie używaj w co drugim słowie przekleństw, bo kojarzy mi się to z poznającymi świat 10 latkami... Ostatnio edytowany przez mc200 - 30-03-2008 o 13:34. |
|
![]() |
![]() |
#540 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() up@
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą, mało mnie obchodzą opinie dzieci pvp, za każdą cenę staracie mi się udowodnić, że pvp jest zajebiście trudne a wystarczy trzeźwe myślenie i posiadanie jakichś tam umiejętności. A z masslogami mi tu nie wyskakuj, to już odrębna sprawa. Zresztą, szczerze powiedziawszy ani jeden z was nie zrozumiał mojej aluzji co do hotkeyów... Cytuj:
13:49 You are now ignoring all spamers. Przestańcie już spamować, wasze wypowiedzi są dla mnie żałosne i vice-versa, czy ma to jakiś sens? Każdy człowiek ma swoje odrębne poglądy na różne tematy, ja swoich nie zmienię btw. Unban na forum \o/ down@ Chyba jakoś musiałem mu podać przykład, nie? Zresztą, Ty idź lepiej dalej lizać dupe drakkarowi i innym hlvlom Modkowie@ Proszę o zamknięcie tego tematu, nie widzę sensu dodawania ssów na tym forum, za dużo gimnazjalistów się rzuca, biedne dzieci pvp :< A do tego 2x down, 'dzieci pvp' nie swiadczy o kims jako dziecku, to ironia. Chociaz w twoim przypadku ma 2 znaczenia Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 30-03-2008 o 16:35. |
|||
![]() |