|
|
#522 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
POLICJA JEST FEEEEEEEEEE !!! I NIE DLA TEGO ZE KOLEGA MI TAK POWIEDZIAŁ
TYLKO DLA TEGO ZE WYPISUJĄ MANDATY I SZCZUJĄ NIEWINNYCH LUDZI !!!Acz kolwiek znam paru fajnych policjantów, ale znam tez zawistne "suki" ![]() |
|
|
|
|
|
#524 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Krk
Stan: Niegrający
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
Profesja: Royal Paladin
|
Propaganda TVNu nie ma tu nic do rzeczy,ja napisałem że JAK ROBI COS POZYTECZNEGO
![]() Dobrze wiem że niektorzy to idioci pierwszej klasy a niektórzy pewnie są normalni,ale tak jest wszędzie więc chyba nie ma sensu już gadanie o policji. Temacik troszkę odżył to fakt ![]() |
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
|
Cytuj:
Jesli chodzi o policje to zgadzam sie z toba, ale nie mowie tutaj o kraweznikach typu moj dzielnicowy Wasek. Tacy to potrafia cie zgarnac ze palisz fajke ;o A jak idize wieksza ekipa to s*******a na komende nr 4 ![]() Ale tak czy inaczej, mowisz tak o policji dlatego ze cie pewnie nigdy nie spisali, nie zawineli na komende za to ze pijesz piwo z ziomkiem. Wiec skoro gowno wiesz na ten temat to nie wypowiadaj sie w sprawach ktore ciebie nie dotycza |
|
|
|
|
|
|
#527 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Antib
Profesja: Elite Knight
Gildia: Stay Alive
Poziom: 224
Skille: 103/101
Poziom mag.: 9
|
90% policjantów nie da Ci mandatu za picie piwka jeśli masz troche kultury w sobie
![]() Ostatnio edytowany przez Fabian_wolf - 09-09-2008 o 12:16. |
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
Cytuj:
Moj wiek widac.
21:31 xxx: wiesz ze jestes 1 z niewielu osob ktorym lvl nie uderzyl do glowy |
|
|
|
|
|
|
#529 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
~ MalutkiDrut
spisali mnie mnostwo razy, a na komisarjacie owszem nie bylem bo i nie mialem za co, tylko sam fakt spisania to jest NIC bo co oni Ci zrobia za to ? po prostu musza wyrobic norme a przy okazj pare razy fajnie sie z nimi brechtało. Tekst "tylko ze by nie było że Ci pies pogryzł" mówiony przez policjanta jest po prostu ciekawy )a co do pej owszem duzo nie wiem, opieram sie na tym co slyszalem |
|
|
|
|
|
#530 |
|
Użytkownik Forum
|
Nazywa sie to LEGITYMOWANIE i polega na sprawdzeniu twojej tozsamowsci czy nie jestes karany lub czy tez nie zbiegles z jakiejs placowki typu dom dziecka, a wlasnie takie dzieciaki jak Wy nazywaja to "spisywaniem" i potem opowiadaja "kurwa stary paly mnie spisaly bo sobie na lawce siedzialem, ladne pojeby z nich HWDP". W waszym wieku(oczywiscie nie wszyskitch) bardziej mozna dostac pstryka w ucho za to ze stoisz butami na lawce xP Tak jak Fabian powiedzial jak masz troche kultury to ze zwyklym krawenzinikiem mozna sie dogadac i nie dostac mandatu
![]()
|
|
|
|
#531 |
|
Guest
|
Jesli wy nienawidzicie/nie lubicie/nie szanujecie policji za to ,ze was 'spisuja' za picie piwa lub wywalenie szluga to pozdrawiam serdecznie.
Nie to mialem na mysli. Ostatnio edytowany przez Kafffar - 09-09-2008 o 20:28. |
|
|
|
#532 |
|
Użytkownik Forum
|
Shejq
Napisalem wyzej: nie zawineli na komende. Nie chodzi tutaj o jak to ladnie nazwales legitymowanie, bo w tym ze sprawdzaja dane nic zlego nie widze. Fakt faktem zle napisalem. A jesli chodzi o kulture wobec policji, to jaka mozna miec skoro trzepia po kieszeniach plecakach etc na kazdym kroku? nie wiem, moze tylko na innych dzielnicach tak jest |
|
|
|
|
|
#533 |
|
Użytkownik Forum
|
Mnie raz skarpetki nawet sprawdzali chyba chcieli mihauy opierdolic ale to ich zawod sa takie a nie inne prawa i oni sie tego trzymaja xP
|
|
|
|
#535 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
Z policja sie nie da dogadać ! PIES zawsze cię ugryzie !
CZUJA WŁADZĘ I SIE WYŻYWAJĄ K***Y JEBANE! |
|
|
|
|
|
#536 |
|
Użytkownik Forum
|
Mati dziękujemy Ci ze dbasz o podtrzymanie jakze pięknej konwersacji o policji
![]() |
|
|
|
|
|
#537 |
|
Użytkownik Forum
|
MATI NA PREZYDENTA
![]() |
|
|
|
|
|
#538 |
|
Guest
|
Bo Mati jezdzi na mecze i wie co sie dzieje
![]() btw. Akurat w przeszukiwaniu ludzi na dzielniach(gdziekolwiek) nie ma nic zlego-taka praca psow.Spoleczenstwo (to bardziej kumate) nienawidzi ich calkiem z innych ,powazniejszych powodow. |
|
|
|
#540 |
|
Użytkownik Forum
|
Mati chce byc tylko zauwazony w grupie... tak naprawde nie myśli tak . bo nie mozna tak naprawde nienawidzić ogółu
![]() |
|
|
|