![]() |
#521 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pan Bodek?
Trochę go nie pojmuję. Mówi, że koleś po dragach na zawsze jest zielonym ogórem, a sam brał i mówi, że jest mądry. A kore jeździ, że robi tak samo, tylko mówi na odwrót. Tak samo jest wiarygodny jak ona? Btw. Ktoś zapuszczał ostatnio linkiem do jakiegoś niezależnego raportu o marihuanie. I wyszło, że nie taka zła. Ale Bodek jest mądrzejszy od naukowców? P.S. To tylko ja mam takie schizy czy komuś też to przyszło do głowy? Bolduś tak na prawdę mógłby być na usługach mafii, bo dzięki takim ludziom narkotyki nigdy nie będą legalne, a mafia zawsze będzie miała dochody, inaczej odpadł by im wielkie biznes. Przynajmniej ja bym tak robił na miejscu mafiozów. Nie chciałem tak na Bodka wjeżdżać, bo ma dużo racji. Amfa, dragi ryją beret, itd. Ale nawyzywał mary jane.
|
![]() |
#522 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Jeśli sądzicie, że Marihuana jest nie szkodliwa to zapraszam do lektury:
http://zielonemity.republika.pl/mity.html Wszystkie inne strony były podawane przez zwolenników marihuany, to jest strona przeciwników. A co do legalizacji marihuany to jakby była legalna, byłaby tania, sprzedawaliby ją ludzie w sklepach i uzależnilibyście się od niej tak samo jak od alko, papierosów. Przed egzaminem palilibyście sobie 2 marihuany żeby się rozlużnic, na przystanku, w autobusie, na przerwie w szkole/pracy.. Cytuj:
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 11-01-2009 o 10:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze fizycznie (chce Ci sie zajarac) ale psychicznie (jakies drgawki czy cos) to nie : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Elbląg
Imię: Hadug
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Rastafarianie hodują i palą ganje w celach medycznych, ale to co dostajecie od dilera to squn, tak jak mówił Bodek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba odwrotnie, fizyczne pod względem drgawek, padaczki itd nie masz, ale psychicznie to: Schizy, chęć palenie więcej..
![]() |
![]() |
#526 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
"Palenie marihuany przez młodego człowieka to takie wagary od nauki dźwigania ciężarów codzienności. Opuszczone lekcje bardzo trudno jest potem nadrobić." Takie teksty są niesamowicie śmieszne ![]() Cytuj:
A co to niby jest ten mityczny "squn", o którym to wszyscy mówią? Ostatnio edytowany przez Litawor - 11-01-2009 o 18:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
|
![]() Cytuj:
![]() @Lechista nie kompromituj się proszę ;f Ostatnio edytowany przez Ze'To - 12-01-2009 o 15:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Down Skoro jestem przeciwnikiem to chyba normalne, że nie paliłem no nie?? Narkomani jedni :>
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 12-01-2009 o 15:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() @up
hahah jedna po drugiej, widac ze nawet nie wiesz o czym tu dyskutujesz :S (jak mozna zapalic marihuane jedna po drugiej? moze 2 blanty pod rzad? 0_o) |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
|
![]() 40 minutowa ejakulacja i dwie marihuany x))
@topic tak jak to powiedział Titus z Acid Drinkers "Narkotyki są dla ludzi ale tych z wyobraźnią"
||
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() W takim razie nie wypowiadaj sie na tematy, o ktorych nie masz zadnego pojecia.
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie uspokójcie się, skąd u was tyle agresji??
@Up Masz rację, nie mam pojęcie z własnych doświadczeń jak się człowiek czuje, ale wiem mniej więcej z opowiadać kolegów i tego co wyczytam w necie. Może powiedz spider co sądzisz o tej stronie która podałem??
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Nie zamierzam nikogo zachecac do brania, nie chce mi sie dyskutowac na temat szkodliwosci, bo narkotykow nie mozna traktowac jako jednej calosci.
Prohibicja narkotykowa jest zamordyzmem, bo kazdy czlowiek ma prawo decydowac co bedzie ladowal do wlasnego organizmu. Koniec kropka.
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() oh noe! znowu zamordyzm!! kiedy my sie z niego wyzwolimy?!
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#537 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Nie dzięki. Down: A stereotypy mają to do siebie, że mówią prawde. Ostatnio edytowany przez Erhion - 17-01-2009 o 17:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
(zapewniam cię, że narkotyki wszelkiego rodzaju biorą ludzie o bardzo dobrym statusie społecznym, których tacy jak ty by nigdy o to nie podejrzewali) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Użytkownik Forum