![]() |
#521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Łęczna
Stan: Usunięty
Imię: Vaderick
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 117
|
![]() Cytuj:
Vaderick deleted , Peta rooked.. co jeszcze mnie czeka :/ btw. To tylko gra , zyje sie dalej ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Buszownik
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 95
Skille: 90/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a jeszcze podobno pisałeś do Sammosa ze chcesz eka robić Ostatnio edytowany przez ShicuDelete - 28-12-2008 o 12:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
|
![]() 12:23 Royal Miszon [111]: wyjebalem go na pacc
12:24 Royal Miszon [111]: ;] 12:24 Royal Miszon [111]: 420k + Serdecznie nie polecam.... ![]() Bo grunt, to jebnac kumpla dla 420k co nie? O_o
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: Polska
Stan: Początkujący
Imię: Solewer
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 50
|
![]() Cześć wszystkim
![]() @Peta Jestes kur*a mac pier*olonym debilem ![]() Leje na tą gre ale ciesze sie ze sie zrokowales ![]() @Marcelek,Zidar,Rozowy itd... Pozdro nubaski xD Zeby bez offtopa : Chyba pierwsza wizyta po banie... ![]() 12/12/2008 ![]() Moze jeszcze kiedyś pogram, jesli znajde troche czasu i checi ![]()
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2008
|
![]() Wątpie żeby się sam zrookował, trzeba by mieć ładnie najebane w bani żeby zrookować 120~ ed i co to za nick dla knighta by miał być gdzie jest napis elder -,-.
Dla tÓmpiora ![]() Ostatnio edytowany przez Esprit - 28-12-2008 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do rookowania Elder Pety, to nie zrobil tego Vaderick (nowy own.), tylko jakis pseudo hacker (albo stary owner - nie wiemy. Teraz wszystko jest mozliwe. Hail Nerana.)
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 28-12-2008 o 12:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Boski Grzegorz
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 2
|
![]() Cytuj:
Noo i już Cię lubię ![]() To jest naprawdę fajne uczucie godne polecenia ![]()
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Pomyśleć że zmarnowałem 2 PACC'e na wbicie tego LVL'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Hrubieszow
Imię: Distsu
Profesja: Paladin
Poziom: 90
|
![]() Powiem tak wiem ze Vaderick rooked char Pety.
po 1 wymienil sie z Clenem Luzirem na poczatku zbil mu w hooi leveli po 2 po hoinke sie wymieniac charami? jak nie chce ci sie grac zostaw potem nabierzesz ochoty po 3 szkoda mi jedynie twojej glupoty i tego ze zmarnowales pety wysilek
![]() |
#530 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok Antoniuk-Klosin
Imię: Keosser/Suu Benio
Świat: Only Nerana
Poziom: 150
Skille: Rox
Poziom mag.: 9
|
![]() Ostry burak.Wyjebać ziomka to tak samo ja siebie samego oszukać.Ale Ty też nie potrzebnie zaufałeś dla takiego lamusa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Hrubieszow
Imię: Distsu
Profesja: Paladin
Poziom: 90
|
![]() Huja to ty widziales w zebach jak ci tato wkladal
![]() dluzej gralem od ciebie na tej neranie
![]() |
#533 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No coz, czlowiek uczy sie na bledach, tylko szkoda, ze tym bledem sa znajomi.... Mimo, ze z gry. Bo juz nawet nie rozchodzi mi sie o te 420k... Tylko o sam fakt, kumpel. Meh... No nic. Zycie to nie bajka... Btw. chcialby ktos kupic kase, eq, postac przez allegro? :<
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok Antoniuk-Klosin
Imię: Keosser/Suu Benio
Świat: Only Nerana
Poziom: 150
Skille: Rox
Poziom mag.: 9
|
![]() Trzeba się trzymać swoich zasad.A takie lamusy stracą jeszcze więcej.
Bo przecież niema nic cenniejszego niż przyjaciel i obojętnie czy w Tibi czy gdzieś indziej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No coz, mowi sie trudno. Chociaz nie powiem, jest taki niesmak w sobie, ze stracilo sie okolo 67 zlotych... -.-"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Stan: Niegrający
|
![]() elder peta ty jesteś normalny zrokowałeś 122ed zeby mnieć najta?
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg, zrozumcie wreszcie, ze to nie on rookowal tego chara.... Ile razy mozna pisac to samo? O_o
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Stan: Niegrający
|
![]() a kto? jeśli można wiedzieć ?
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Łęczna
Imię: Vaderick
Profesja: Elder Druid
Poziom: 117
|
![]() Powiem wam jedno.. macie niezle najebane we łbach jeśli myślicie ze zrokowalem mojego wlasnego chara..
Po 1. Jak Peta byl rookowany to ja sobie słodko spalem ;/ Po 2. Po huj mialbym rookowac postac warta 200-300zl? Po 3. SSy z dedami nie zostały wrzucone z mojego konta wiec na jakiej podstawie myslicie ze to ja zrookowalem? Po 4. Dzis mialem isc na anni ale nie poszedlem bo wolalem sie zrookowac? ^.- Po 5. Widocznie to ktos ze srodowiska tego forum.. i znany na Neranie bo gadal normalnie z ludzmi ktorych znam jakbym to byl ja.. Po 6. Jak zalogowalem juz na rooku (dzis rano) w vipach mialem tylko Speediego i to jest wlasnie dziwne.. Podejrzewam ze to ktos z ST , ale konkretow nie znam.. Wiecej nie mam sily pisac , mowie tylko ze nie jestem idiota i nie zrookowalbym chara -.- bb |
![]() |
![]() |