![]() |
#521 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
|
![]() Dzisiaj na tombach chciałem wypróbować spike team, którt okazał się świetny gdyby nie czwarta z rzędu grupa IWAY. Pierwsza, druga ,trzecia były proste ale czwarta nas rozgromiła. Nasze lighting orby zabierały po 40 bodajże. Myśle, że nasz team miałby szanse dojść nawet do HoH ale zawsze jak gram w spike teamie to zawsze się trafiają IWAYe. Build na ele spike team był taki:
6 E/Me 1.Lighting Strike 2.Chain Lighting 3.Lighting Orb- Najlepiej używać z Glyph of Ele power 4.Mind Shock (Elite)- trzeba go używać jak sie ma dużo many bo zadaje podwójne obrażenia i przerywa cast 5.Glyph of Elemental Power- doładowuje następny spell związany z jakąś magią o 2 6.Air Attunement (albo Mantra of Resolve)- każdy czar związany z air magic "oddaje" ci 30% many potrzebnej do tego czaru 7.Glyph of Lesser Energy- przydaje się gdy jesteś zabity a air attunement jeszcze długo będzie się ładował a many wciąż mało. 8.Rez Sign Runki: Superior Air Magic Superior Vigor Minor Energy Storage Atrybuty: Air Magic (12+1+3) Energy Storage (12+1) Taktyka: Bez TeamSpeak'a nawet nie próbujcie grać tym buildem. Gdy wszyscy są przygotowani caller wskazuje cel i mówi na przykład Lighting Orb 3..2..1 i na 1 wszyscy rzucają Lighting Orb. Ważne by odstęp między orbami był jak najmniejszy bo gdy oponenci mają zkapowanego prota to kulki będą wchodzić po 40. Gdy jeden cel padnie lecimy na następny i tak w kółko. I nie bądźcie tacy zmyślni, że monki zawsze na początku na samym początku najlepiej usuwać tych co najbardziej ci przeszkadzają. Dwiema ostatnimi osobami są mo/me Skille: 1. Word of Healing 2. Dwayna's Kiss 3. Orison of Healing 4. Healing Touch 5. Healing Seed 6. Drain Enchatmant 7. Inspired Hex 8. Energy Tap Atrybuty: Healing Prayers: 16(12+1+3) Divine Favor: 9(8+1) Inspiration Magic: 10 Powodzenia !!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() macie fotke.... to jest jeden z buildów które planuje urzyć (sprawdzić jak działają... ;P , mam jeszcze 3 ale one top secret -> tajemnice kumpla
![]() ![]() znalazłem ją na jednej stronce o GW ... . Ostatnio edytowany przez Avager - 29-11-2005 o 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() imo mantra of resolve to niezbednik do takich teamow jak ele spike. 1 interupt i w sumie game over.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() @Avager
No calkiem fajny (ale sprzet pewnie bedzie bardzo drogi ![]()
-.0 Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się za myślenie 0.- (20kb max w podpisie) Ostatnio edytowany przez Jadrol - 03-12-2005 o 16:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Jadrol
Po kiego byka 4x rend? To juz nie lepiej chocby nawet drain ench? O_o Fuj build imo Ja juz bym tego wardera podciagnal pod spike (obsidian flame) a jednego elema zrobilbym dedykowanym flaggerem |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Toomby ;]
![]() |
![]() ja nie wiem po co tyle rendow, na tombach gra siena 3 monkach a na gvg powinno sie z takim spikiem grac na dwoch i zabijac najszybciej spikujace profesje z przeeciwnego teamu, a i mantra of resolve obowiazek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() z innej beczki
Cytuj:
takiego PW dostałem, o jezu... ludu się bać mać ! a odp, była taka: Cytuj:
Bye Bye. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avager
Pelna kultura osobista, pogratulowac poziomu |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Pogratulować tym kretynom, jak będziesz dostawać spam na gg i pw typu "Czesc! Dasz mi seriala???/" Lub podobnej treści rzeczy... to odpisz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ale to nie zmienia rzeczy ze Cie w domu nie wychowali, na gg ja zawsze robie jedno - blok i nie mam takich problemow, a co do seriala to moze oni nie widza ze trzeba kupic orginala bo tylko na jednym mozna grac, wiec zrozum ich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1) Nie znasz mnie, nie wiesz jak się zachowuje,
2) Nie wiesz ile dziennie dostaje takich pw, spamu na gg i wogóle 3) Pierw doświadcz tego co ja a wtedy pogadamy ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wiem jak to jest dostawac spam, ludzie prosza mnie o buildy itd., najczesciej im pomagam, ale jak mi sie nie chce to poprostu blokuje, a jak Ci duzo ludzi pisze co sa zajerestrowani na forum to poprostu w swoim profilu usun numer gg, ale to nie zmienia faktu, ze zachowales sie nagannie ;].
Wogole napisz mi ile grasz w GW, rank i faction, pozniej odpisze bo teraz do kosciola ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() czy ktos mogl by mi napisac co zmienilo sie w gw od czasow darmowego update w ktorym dodane byly fioletowe albo zielone (niepamietam;p) itemy wypadajace z bossow? bylo to chyba tak z 2 miech temu jakos ;s
@edit chodzi o sorrow furnance Ostatnio edytowany przez Scream - 04-12-2005 o 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
JEden z głupszych updatów a jednocześnie dobrych... to: Że potwory uciekają od masowego DMG (typu Fire storm, Balthazar Aura, itp ...). Co tam jeszcze było... wejdź sobie na główną i zobacz co dodali a nie ;P . btw. Fame:4 (nie gram na tombach na tym kompie bo bi cholernie tnie (1 GHZ, 256 ram, Geforce 2 MX 100/200 - to chyba wiadomo czemu ) ). Faction: ~115k + ile w GW ? Odkąd w Opolu były w MM (MediaMarket). |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Updatow bylo duzo, najwiecej dotyczy skilli, a ten ze moby uciekaja od AoE to jest bardzo przydatne, jak grasz z henchami, nie martw sie sa nowe spopsby farmienia, jak chcesz moge dorzucic pare buildow. Teraz rozumiem dlaczego grasz w tibie ;].
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
nie gram w tibie od 8 miechów ;P up: Kilkanaście postów wcześniej dałem fotke z buildem prostym... ale ujdzie ;P (mam jeszcze pare ale to raczej nie do wglądu osób nieupowarznionych). Dla mnie raczej jest jak najmniej przydatne... zawsze spam z balthazar'a i wratha itp . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() wtf, zainstalowalem gw, cos tam sie z neta posciagalo, wchodze na swoja postac, a tutaj lokacja mi sie sciaga z neta od nowa ? wtf?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() pewnie jakis update, a tego screena co mowiles to nei chce mi sie szukac, mozemy pogadac w GW moj nick Sylwanas Icebreath, albo Sylwanas Pvp, lub Xll Sylwanas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To raczej ty zagadaj...
Lady Dastion (często - bo to mój przyszły farmer... ) Avagra Dastion (główna postać... ranger) Dastion PvP (najczęściej) ostatnio mało gram, nie chce mi sie. a screen jest na poprzedniej stronie -.- . |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
gg -> ban przechodzilem juz taka sytuacje z jednym poradnikiem: aco, a jak, a gdzie itd. wiec uwierz wiem co to jest. pierwszym osobom pomagalem, reszte blokowalem, bo mi sie nie chcialo, ot proste i nie musze sie sprowadzac do kultury i urody wioskowego debila : ) |
|
![]() |
![]() |