![]() |
#521 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Bo jesteś n00bem/idiotą/kretynem/ślepy/wrzodem na tyłku Tibi/burakiem/półgłówkiem/i to przez ciebie i wielu takich jak ty są przydługawe kolejki do Tibi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Down: Właśnie potwierdziłeś to, że jesteś ślepy, głupi i garbaty Ostatnio edytowany przez Xeradus - 30-08-2006 o 12:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() @Piotr11
Gadasz glupoty ;] Skile rosna tak samo -.- Ostatnio edytowany przez Bass - 30-08-2006 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Coz za doswiadczony gracz... wbic 16 lvl to prawdziwy wyczyn a ile doswiadczenie na temat treningu mozna zdobyc. Naprawde-doswiadczony graczu na modka cie wybierzemy zebys usuwal takie brednie jak my tu piszemy: wszystkie skile walki bronia biala rosna w tym samym tepie a to ty zle trenujesz jesli szybciej rosnie ci jeden ze skili.
![]() |
#526 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: daleko na polnocy :)
Imię: Kyyr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nie posiadam ^^
Świat: Nerana
Poziom: 271
Poziom mag.: 98
|
![]() SWORD RZADZIPrzerzuc sie na Sworda bo pomysl sobie jak bedziesz mial komus bloknac potwora ?? chyba ze nie bedzie blokal to wtedy odpusc sobie sword
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zbanowany
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Rownie dobrze bedzie bloczyl majac skill w axe |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Świat: Aldora
![]() |
![]() A oto przykład kolesia, który patrzy na ostatnią stronę topicu, i myśli, że błyszczy...
![]() |
#529 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja osobiście kożystam ze swordów ale jak kto chce axy tesh nie najgorsze.
Tylko nie idz w cluby jeśli nie masz jakiś wysoko lvlowych kumpli któży ci tchunder hammer(z ORSHA wypada więc to muszą być naprawdę dobrzy kumple Baaaaaaardzo dobrzy bo podejżewam że ta broń jest baaaardzo droga) załatwią bo wszystko inne z tego rodzaju broni to badziew (no może poza silwer mace ale ona jest teraz chyba niezbyt dostępna). |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Imię: PAULGUSTAV
Profesja: Elite Knight
Gildia: Overpower Evil
Świat: HARMONIA
|
![]() Witaj all
Powiem wam cos ze axe jest tanie i dobry na kazdym server jest innaczej ps: Dlaczego zerk kazdego rozwali knight nawet moze zabic 30 lvl on nie mam obron ale jego atak nie czas nawet prze k ste moze doj do 230. Axe szybciej zabija potwork niz sword np idziesz z gs to mnie o 3 bp uh i jakis tam rune niz dragon lance. Ja uwazam ze kto wybierz na axe to dobry pomysl Ale kazdy ma swoj zdanie. ale jest przyklad ja 20 lvl moze nis dragon lance i fire axe niz 180 cap gs Ostatnio edytowany przez salamadin - 08-09-2006 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() "on nie mam obron ale jego atak nie czas nawet prze k ste moze doj do 230"
pl? |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Sam osobiście używam axe.
Sword nie jest lepszy od axe a axe nie jest lepszy od sworda. To tak jak zapytać: Kto lepszy knight czy sorc? Jedni mówią że sorc, inni że knight. I tak można nawijać w nieskończoność bo jedni uważają że sword lepszy bo ma wysoki def, drudzy mówią że axe bo jest tańszy. Tamci na to, że axe jest ciężki. A ci mówią że są głupi i powinni się zamknąć. Widziałem że ktoś napisał że najlepszą bronią jest sword - Ice Rapier. Tak, pogratulować, jakby jeszcze nie znikał... |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Guest
|
![]() Dzięki Móc i Vil ,oni jednak mają racje - na upartego sprawdziłem.... róznica bloczenia z f-axem a bsem nie robi WOGOLE najmniejszej róznicy ale za to robi róznice w biciu.... koledze ze skillem 72 schodzilo na draga mniej uh'ów z f-axem niż mi na skillu 77 z bs'em.... (tak dla sprawdzenia bo draga bije z gs'a
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Osobiście używam clubów. I wiszą mi dywagacje, czy wybierając odpowiednio inną broń wyciągne 200 expa na godzinę więcej, bo ten 1 atk coś zmieni. Właściwie, to wybór broni zależy tylko i wyłącznie od wyobraźni i upodobań gracza. Bo te cyferki niewiele warte są. Co mi z tego, że drag dostanie hita o 10hp większego, niż podczas używania sworda/axe'a? Na moją wyobraźnie działa za to rycerz dzierżący w dłoni war hammera. Takie dziwne zboczenie. Niestety, niektórym chyba brakuje tutaj wyobraźni.
Btw., próbowałem używać axe'ów, ale większej różnicy nie odczuwałem. Oprócz gigantycznego spadku satysfakcji. Ogółem, kwestia gustu. Aczkolwiek najsensowniej wypowiadają się w topicu Vil i móc i z ich zdaniem zgadzam się w 100%. Mimo wszystko jednak pozostaje przy swoim wyborze.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() prawidlowe podejscie.
![]() |
#536 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Tu i tam
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mat Kajfuszki
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 27
Skille: Fish.44
Poziom mag.: 32
|
![]() ja tam wole swordy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Imię: Pawlinho Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Warrior Hooligans
Świat: Harmonia
Poziom: 24
Skille: **/**
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() moim zdaniem dobrze wybrales bo axe maja wiecej deffa jak przeczytalem,a przewazne na wiekszym lvlu sie nosi 2 reczne i przydaje sie def
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Najlepiej powiedzieć, że oba typy broni są dobre, bo i tak ani axe ani sword nie wyjdą z tej batalii zwycięsko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Zbanowany