|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Jak myślicie? Czy nasze posty mogą zakwiestionować ,że EXCALIBUG żyję? | |||
Tak... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
498 | 40.59% |
Nie... |
183 | 14.91% |
Wszystkie posty nie dały rzadnych rezultatów |
212 | 17.28% |
Heh, ja już wiem o co ci chodzi... (Już wiem jak to zrobić według naszych postów) |
115 | 9.37% |
Nie mam zdania |
219 | 17.85% |
Głosujących: 1227. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Proponuje zamieścić posta zestawiającego wszystkie najważniejsze odpowiedzi npc zapytanych o excal..... .Gadalem ostatnio z npc gdzie sie bleesy kupuje i powiedział coś ciekawego, gdzie należy szukać, niepamiętam, postaram sie to zetsawić jak tylko znajde czas bo uczestnicze w "wyścigu szczórów" na kyrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
|
![]() @mati_17
nie kupic tylko sprzedac kolosie @Zielevitz ty tez @jaronosk juz taki jest -.- nic nowego niema zeby do neigo cos dodac @Water Wolf tak i przeniesiemy wszystko co tu bylo i bedziemy tam pisac i beda 2 tematy o tym samym i z tym samym... zly pomysl... @Quezacoatl "zgadujemy" no ale jakos sie to ciagnie... dotarlismy do pewnych npc i wogole... jest troche pewnych info.. a tekst juz niejest glównym tematem tej burzy mózgow.. teraz jest to excalibug.. choc tekst jest tak samo wazny.. niechcesz to juz niepisz ale jedno pytanie.. - dlaczego nie ? :>
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() 13:39 Mati the Guard: oswald
13:39 Marvik: He saws the seeds of evil through spreading rumours. rumour = plotka o_O Nie za wiele z tego rozumiem... widział nasiona zła przez rozkładające się plotki?;p W każdym razie, nie jest lubiany w mieście^^ Edit: chyba chodzi o to, że on rozsiewa plotki..
MOJE CELE NA FORUM: [x]mieć wazon [x]mieć sexy wazon [ ]mieć super sexy wazon [ ]2 posty Ostatnio edytowany przez MATI9630 - 06-01-2006 o 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Mmmmmmmmmmm... Jak tam w moim ulubionym temacie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Te wasze gadki to o kant dupy potłuc bo i tak gówno wyjdzie idzcie do pewnoego NPC na edron to powie wam ze excalibug jest ukryty gdzies na PoHu idzicie to pewnego NPC na pohu to powie wam ze excalibug znajduje sie na edronie
![]()
![]() |
#527 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Imię: Faworytkrw
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 19
Skille: 56/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Marco the Dragonslayer: excalibug
Leeland: That's one of the few things even I can't aquire for you. Marco the Dragonslayer: king Leeland: Do I hear envy in your voice? Is it that you realy want? To be ... king? Well, one never knows ...perhaps you find something royal in my warehouse. Marco the Dragonslayer: tibianus Leeland: Do I hear envy in your voice? Is it that you realy want? To be ... king? Well, one never knows ...perhaps you find something royal in my warehouse. heh co wy na to? ciekawe co mozna znalesc w tamtym warehouse |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Po przeczytaniu 53 stron postow (uff... :/) spostrzeglem, ze nie zauwazyliscie jednej mozliwosci. Ze to jest jezyk cyklopow. Wystepuje tam slowo znaczace na "nasz jezyk"
![]() ![]() Polecalbym zajrzec do bagien nad thais, mianowicie Altar's Lake. Jako ze duzo rozchodzi sie o beholdery, pomyslalem ze to mzoe byc to. Na srodku bagien jest dziura, ktora schodzimy na luzie (zeby wjesc spowrotem nie trzeba miec liny) Sa tam z tegto co pamietam 2 ghule, 2 beholdery). Jest to male miejsce, nie ma co zwiedzac. Ale co najciekawsze, po lewej stronie od wejscia jest oltarzyk, przy ktorym sie kreci NPC Nekro. (wiec nic wam nie zrobi, jak NPC ![]() ![]() ![]() PS sorq za bledy, ale adrenalinka po przeczytaniu tego tematu skoczyla ... zrozumcie mnie ^^
- Ostatnio edytowany przez Stefan12341 - 08-01-2006 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Sprawdziłbym te cyklopy... gdyby nie to, że zapomniałem acc number i password do mojego konta... ;p Co do Altar's Lake... ostrożnie chłopaki. Kiedyś tam sobie wszedłem moim sorcem i nie wyszedłem... O.o 4 beholdery + od cholery ghouli + od cholery szkieletów ![]()
![]() |
![]() |
#530 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Re@ Igomas
Już rozmawiałem z dwoma NPC o outfitach necro (w Venore i pod pustynią) I krótko mówiąc kiepsko, jeden powiedział że nie lubi robali a drugi żebym spadał. Re@ Onionhawk Cytuj:
![]() Cytuj:
Nie posuwamy sie do przodu tylko stoimy. Możliwe że NPC z Edron posyłają nas na PoH a NPC z PoH na Edron umyślnie, ja bym stawiał na teorię spisku. Każdy NPC dobrze wie gdzie jest excalibug ale żaden nie chce powiedzieć ![]() Powodzenia w rozwiązywaniu "questa". PS Czytaliście kiedyś co jest napisane na nagrobkach w ghostlandzie przy Carlin? Bo poza bełkotem znalazłem pare śmiesznych rzeczy. 23:17 You see a grave. You read: .o... ..utf... .. or... lu..... . n...ch... 23:18 You see a grave. You read: u... ..r... wai... st... ...ing ..ur... ti... me .... 23:19 You see a grave. You read: ...l.. ea.... Vem... .ea... Lo.... ...ne 23:19 You see a grave. You read: ..d... ea.th ...aw.. A.... i. ..tsu.. ..sa..ll Co wy na to?
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Niektóre opisy są takjie dla jaj... Po uzupełnieniu jednego napisu wyjdzie Cip Soft... Moim zdaniem nie trzeba ich traktować na poważnie...... Ciekawe mogą być w większym stopniu biblioteki. Chyba jest jakaś w katedrze- długo nie grałem, wiec nie pamietam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() No coz nie poddawajmy sie, cos czuje ze to bedzie bardzo dlugo, czaso -chlonny quest. Niby "postaman" jest dlugi, a co bedzie z tym? O.o
- Ostatnio edytowany przez Stefan12341 - 09-01-2006 o 14:55. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Guest
|
![]() Na moje oko ekskalibug, skarbiec i bazyliszek to jedna wielka zagadka, rozwiazanie jednego zagania daje wskazówke do nastepnego, sam siedze w ab i w bibliotece widzialem duzo ksiazek w "obcych" jezykach wiec jak komus sie bedzie chcialo niechwpadnie do ab i poczyta.
|
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
|
![]() Temat cos ucichnol... ludzie pracowac xP
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Gadalem z tym "nekro" ponad tydzien temu. Malo wiedział, ale cos tam zawsze;p. Ale do TEGO "questa" raczej przydatny nie jest
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
|
![]() a moglbys dac ta rozmowe? pytaj sie tez o beholdery...
- Ostatnio edytowany przez Stefan12341 - 12-01-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Ettolan
Gildia: Black Sapphire
Świat: Refugia
Poziom: 47
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Jesli powiedziec do Lorbasa o excalibug, to odpowie nam, ze Excalibug jest gdzies w podziemiach Edron.
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Nowy Dwór Gdański
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dak'taris
Świat: Kyra
Poziom: 23
Skille: 64/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Czytałem tan cały syf co tu jest setki razy jest napisant to samo ale ja myse że wiem jak wyglonda siedziałem w tibia sprajt editor bo tam som wszystkie przedmioty czyli EXCALIBUG też a to prawdo podobnie jesgo wygląd poniewarz nie ma ani nazy ani statów i morze w tedy Kruzak da dsl ale to jest domysl
![]() ![]() ![]() Uwaga Ale trzeba miec konto na MyTibia bo nie stety nie da rady ale bardzo latwo sie zaklada ![]() Ostatnio edytowany przez Ka'cus - 17-01-2006 o 03:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Xeron Refel
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() "Excalibug kenle'sha Kruzak sarvithos"
Co to może znaczyć? Kruzak walczy z exalibugiem?! czy co?!