|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
naopowaidał Ci historyjek zapewne a ty wiezysz ehehehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moja babcia była ksiedzem i prowadziła audycje w radiu maryja pt " Nie sharujcie acc" |
|
![]() |
|
![]() |
#522 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
1. To trzbea miec pacc - a to niektorych ludzi nigdy nie majacych premium mogloby podkusic 2. Jeden z najlepszych graczy na servie( co podkusioloby ne jendego 100 lvla~ na starych servach do shackowania tego chara) 3.Byl najlepszy w skillach na servie , a byc 5 w expie i meic najlepsze skille na servie to rowniez podkusioloby nie jedna osobe... |
|
![]() |
![]() |
#523 |
Zbanowany
![]() |
![]() Slyth masz zdolna babcie ... reszte postu zostawie bez komentarza gdyz nie warto tego komentowac
|
![]() |
![]() |
#524 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Imię: Raxilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#525 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
szwedzi noob "wie najlepiej" polski noob slynie z glupoty objawiajaca sie miedzy innymi znajomsocia jezyka angielskiego oraz wiedza na wszystkie tematy... |
|
![]() |
![]() |
#526 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
hlv = sharer ja grałem na aurei dosyć dawno temu i tam 70 % leveli 80 + to kolesie ktorzy sharuja znam osobiscie jedna osobe 106 ek ktora sama grala... non stop opinie w tibi to maja przez takich jak ty... polak noob 4 razy dal sie haknac ![]() ![]() ![]() btw niezamierzam kontynuowac dalszej dyskusjii na ten temat. No niestety jak to mówią "głupszym sie ustępuje" ![]() pozdro Nazgool ![]() ![]() ![]() a i jeszcze jedno dawno jak była ta pierwsz wojna to trzymałem strone erusa i boneshardów pspytaj Reliva dzieki komu padl albo malcolma bonsesharda jak to uciekl do venore i dzieki komu potem ladnego trapa tam z erusem przygotowali ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Slyth - 02-12-2005 o 22:27. |
|
![]() |
![]() |
#527 |
Zbanowany
![]() |
![]() a kto byl 4x hunted na obsidii jak nie ty?...
|
![]() |
![]() |
#528 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Imię: Raxilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
No i przez takich naabkow jak Ty Swe maja pozniej satysfakcje, ze zabijaja jedynych normalnych polakow. Erus zuwazyl ze niedlugo go dogonie to zebral grupke naiwniakow, ktorzy mu pomogli.. N/c.. Idz lizac dupeczke erusowi na azurze :* Ciekawe, kto byl 4 razy hunted naabku? To nie moja wina, ze sie dalem haknac buraku, to czynniki nie zalezne odemnie, a Ty byles wy******* 4 razy w wlasnej winy... |
|
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() taaa własnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowki dla mojego kochanego RAxia :* Buziaki dla SOl Pitta Tassa Awolverka i Katmai ![]() ![]() apropo wojny jak narazie i oby tak zostalo NG ROx w wojnie ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Zbanowany
![]() |
![]() Z jednym sie kiroy nie zgadzam... a dokładnie "Pozdrowki dla mojego kochanego RAxia :*"
to jest mój kofany raxiu ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |