![]() |
#521 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kubica von Kyra
Profesja: Rookstayer
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() Co to za teren jest za labiryntem na mino hellu? Widac go jak się stanie na końcu labiryntu na poziomie -3. Na Tibia Earth nic tam nie ma, jest puste pole.
Ps. Witam wszystkich tibianów ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ~Up.
Są to podziemia Wyspy Przeznaczenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() A co do questow , to : dzwignia toma: Byl kiedys taki quest (dla poczatkujacych) ale cipsoftom nie podobał sie on ![]() Zrobili nowy (ten na torch w podziemiach rookgardu) No i ten stary quest wykorzystali do wkurzenia tych rookstayerow , bo wiadomo że ich nie lubią ![]() Ghoul: Był quest dla pro-graczy na rookgardzie, lecz nie sprawdzil sie ![]() Gracze coś średnio zabijali tego ghoula <niektórzy na nim padali> A potem jedynym lootem z ghoula byl loot z tych , którzy umarli na tym ,,ghoulu". Cipsoftom sie to nie podobało i wtedy znowu mieli pomysł na wkurzenie rookstayerow ![]() Spike Sword: Odkryłem , że jest wejście do tego mino maga ![]() Jest ono na terenie dla pacc ![]() Quest jest aktywny , lecz kiedy już stałem przy drzwiach questu , (przed wejsciem do mino- maga), Byłem zawiedziony!!! Potrzebny był klucz! omg No teraz pozostaje tylko szukać klucza ![]() |
|
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() @up
Hahaha... Wiesz, że właśnie zrobiłeś z siebie idiotę? Ghoul quest dla pro graczy... spike sword i mino mage, żenada po prostu... Człowieku wiesz co Ty w ogóle piszesz? Aha no i Cipsoft faktycznie tak okropnie nienawidzi Rookstayerów ![]()
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło Ostatnio edytowany przez Morderff - 14-12-2008 o 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2008
Imię: Redomir
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 72/60
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam, jestem nowy ale wiem co nieco ;]. A więc chciałem wrócić do tematu tunelu prowadzącego z rookgardu na maina. Wszyscy szukacie tego na rooku a może tunelu wypadało by poszukać na mainie ha ? jeżeli cipsoft zrobił takiego questa który polega na wyjsciu z rooku tunelem, lub zdobycie spike sworda, to zaszyfrował to doskonale. Popatrzcie na grób tego Bozo pisze na nim Bozo jewer and escape artist (Bozo żartowniś i ucieczka artysty), wynika z tego że bozo wyszedł z rookgardu w jakiś sposób, a ta "ucieczka artysty" to może być naprzykład książka w której jest opisane jak wyjść z maina ha ? no bo nie mogli napisać normalnie np : Bozo jewer and great escape ? próbowałem gadać z błaznem bozo (stosowałem wielu słów występujących z rooka, ale nie reagowal). jakby ktoś miał pomysł to bozo jest na zamkowym placu króla tibianusa w Thais. A wracając do Spike sworda tzw. Sword of fury (miecz furii), podobno na pacc area jest droga z tabliczka Maze of Fury (pola furii), teraz możecie się zaśmiać ale mam pomysł. Bardzo dawno nie grałem na rookgardzie ale przypominam sobie że w jednym miejscu (napewno dla FACC) jest taka "komnata" gdzie są prądy i ognie (dokładnie takie jak ogradzają spike sworda ) była tam tablica ale nie potrafiłem jej przetłumaczyć bo byłem za mały a teraz niestety nie mam dostępu do rookgardu a po 2 nawet nie pamietam gdzie to było. Ludzie szukajcie uważam że CipSoft nie robił by to żeby denerwować graczy !!! aż tak by się napracował (żeby nawet Bozo znalazł się Thais ?) szukajcie a bedzie nagroda (może CipSoft zobaczy starania graczy i zrobi takiego questa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1
Imię: Luker Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() Nie śmieję się z głupoty innych...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
I CO TO ZA TŁUMACZENIE? 0.° Prądy które ogradzają spike sworda. Yhm. Chyba, że chodzi ci o takie same ognie, no to w takim razie mam pytanie? Gdzieś w Tibi widziałeś inne ognie? Bo ja raczej nie o.0 No chyba że te fioletowe, TAK! To one! TO JEST SPISEK MASONÓW I CYKLISTÓW PRACUJĄCYCH W CIP SOFT! Po takich postach czuje się jakby ktoś mi wyssał tak z 20 punków IQ :/ Idę sobie polać whisky bo nie udźwignę...
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Koniec flame-wara.
Zacznijcie pisac na temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up
A Ty to niby na temat? aushuahsuhauhsua Szkoda, że nie przeczytałem tego syfu wcześniej. 1 pytanie- Cipsoft w tym upie miał poprawić fabułę rookgaardu. Gadaliście z NPCami? Są jakieś nowe komendy na które raczą odpowiedzieć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik Forum
|
![]() dużo Tompior chyba pracowałeś tyle postów z rzędu skasować
redo114@ ta ucieczka artysty to Bozo - błazen królewski chyba pomógł jakiemuś mistrzowi ucieczek Ostatnio edytowany przez Gormitas - 16-12-2008 o 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Rook-User roku 2007
|
![]() Pierdzielisz pan głupoty. Jak masz dawać takie rady to ogranicz się raczej do czytania. Escape Artist to nie, o zgrozo, "ucieczka artysty", a "mistrz ucieczek", "mistrz wyzwalania się", czyli napis na tabliczce oznacza "Bozo - mistrz ucieczek". Błazen pomógł jakiemuś artyście ucieczek, LOL, ehh te translatory.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Imię: Kubica von Kyra
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Proszę o warna za tylko 1 punkt, mam nadzieję, że zrozumiecie
![]() HAHAHAHAHAAHAAHAhahHAHAHAHahaHAUHuashusahuashuHAUH Ah xDDDD ladnen in podpisen ;[ @Edit "ta ucieczka artysty to Bozo - błazen królewski chyba pomógł jakiemuś mistrzowi ucieczek" HAhasuhSAUHuasHUs TO jest najlepszy dzial na tym forum : D BEZAPELACYJNIE AHHAAH XD @down bobek ; [ @3 down ja jestem trollem ;\ Ostatnio edytowany przez Ditto - 16-12-2008 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik forum
|
![]() śmiejecie się z kolegi a nie ma o co
w real tibii mam na roku 11 lvl który zrobiłem jeszcze na starej tibii czekając na kolegę bo nie umiałem wyjść na maina. dedłem wtedy na mino magu który jest na roku. JAK??? były wtedy jeszcze w tibii "bugi" pamiętacie jak dało się wchodzić do cudzych domków??? szło nas wtedy 8 na tego questa po wybiciu minosów !!!UWAGA!!! WESZLIŚMY DO KOMNATY Z MINO MAGIEM >> przez buga:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Wpisy bloga: 1
Imię: Luker Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() hmm... naciągana historia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
3xUp@ on nie karmi trolla (chyba) Ostatnio edytowany przez Gormitas - 16-12-2008 o 21:38. Powód: 3xUp on nie karmi trolla (chyba) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Rook-User roku 2007
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
|
![]() A jak już dostaniecie się do mino maga to co?
2 ciosy i gleba
![]() |
#539 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
taaaaaa ale rookstayer 100 level może przetrwać dłużej tylko że też zginie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() @up
Lol, 50lvl spokojnie soluje draga, GSa stair-hopem też da radę a Ty gadasz, że 100lvl padnie na magu. Gz. |
![]() |
![]() |