![]() |
#521 |
Guest
|
![]() @ UP Poki co mam lepsze skille niz ty
![]() ![]() Poreda narazie o planach nie ma co mowic gram w tibie od 4 dni;p Ale chce skilic do 60/50 albo i lepiej. Narazie poznalem kolege co mi monka robi i mam teraz kille 49/39 ![]() To ze jest to moj 1 char to nieoznacza ze jestem jakims wielkim n00bem, bo juz troche wiem na temat tibi(teoretyka), lecz teraz trzeba to sprawdzic w praktyce ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 08-03-2006 o 13:03. |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() witam cie logolasie
![]() @poreda extreme dream juz sie rozpadalo i to niezle-nie mieli szans z bb-wiekszosc ludzi odeszla z ed do bb, AoD(hail AoD) lub bb wiec looz i tak by duff przegral-moze by padl max z 3 razy bo to jest knight power
#523 |
Guest
|
![]() A ja mam farta, zabilem kolesia na 8 lev(
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem skad go wziol, moze zarabal komos z deda, chetnie sprzedam crown shielda za kaske, belty, arrowsy, lub dragonke i kaske lub belty ![]() Ale te skille leca fajnie niedlugo 55/45 ![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A no Legolas witam cie
![]() Rekin juz wiedza o tym no wiesz XD
#525 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ dolor
ja nie wiem a co chodzi? powiesz? @ woda~ hello. Milo cie poznac. Jak masz jakies pytanka co do palka to mow smialo. ( doszedlem do 1% do 31 lvl) aha i nie zabijaj ludzi na razie wez sie za lvl najpierw i skile. ale grtz z tym c shieldem
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#526 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
narazie 9 lev i 5 mlev, ale robie skille i od 60-65 dista wezme sie za expienie gdzies do 20 levelka, chyba ze bende mial wene do skilowania to zrobie cwiecej ![]() I mam takie pytanie(jednak ![]() Zobacz padles na guardach na i straciles kolo 100k expa posiadajac chyba kolo 300+ Odrobienie tego expa by ci zajelo zalozmy 1 tydzien(to tylko przyklad) A skilwanie tym twoim nowym knightem i robienbie tego co zrobiles sorcem(bo to sorc chyba?) zajelo by ci (tez zalozmy) 2 miechy, wiec sie zastanow jeszcze nad zmiana chara.Bo tak bendziesz robic i nigdy nie bendziesz mial tego 40 lev czy tam jaki chcesz(100 ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 08-03-2006 o 18:29. |
|
![]() |
#527 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
1. mialem palka ale to inna historia. Stwierdzilem wtedy, ze jest gupi ( tak gupi nie glupi) bo nie ma tarczy. A pozniewaz padlem 2 razy... to gralem Navusem ( mialem wtedy 13 lvl 17 mlvl) 2. gralem se navusem i stwierdzielm ze tak nudno bo male hity daje i nagle, pewna osoba o nicku: ...... ,kaze mi expic bo regulamin w gildi sie zmienia i od 30 lvl sie biora ludzie na to ja pedze na guardy 2 monki stawiam i expie nagle lag i ded. Biegne po cialo zapomnialem uh ( moja wina) ![]() 3. poniewaz mialem knighta ( 9 lvl 2,7 mlvl 53/53) to zaczelem nim grac i tak powstal chocapic. chociaz jak umre pare razy to wroce na yogiego bo tak jakos najlepiej sie gra palkiemm ale skile musze odrabiac. a tak pozatym lubie knightow bo sa fajni i mlvl nabije 4 to bedize git. PS. expa traci sie 10 % chyba ze sie ma blessy. jak nie wiesz co to napisz to wyjasnie. ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac ![]() - hello duff~ or oxy~ or other br -hiho - poland duff~ or oxy~ or other br - no br i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko ![]() ale to tylko marzenia ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 08-03-2006 o 20:24. |
![]() |
![]() |
#528 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Po 2: Duff walczy axemi wiec z ice rapiera tobie raczyj nic niezrobi, ale moze z exori lub explo.A oxy z wezmie cie na hita z SD ![]() Po 3: Seromontis z 9 mlev na 15 mlev by musial pic mfy 15 lat(moje wlasne obliczenia) i by wydal baaaaaardzo duzo kasy na mfy, wiec watpie u ciebie w 15 mlev ;P Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 08-03-2006 o 20:55. |
|
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() w sobotke ide z qwezem i lady dram na dl-e wiec zapewne bedzie na sell jakies fs /tower shield a jak szczescie dopisze to dsm
![]() wiec jezeli cos chcecie kupic to msg me ps. @sedesik(moge tak do ciebie mowic? ;> xD ) takie pytanie z innej beczki-ile latek masz bo mowisz dosyc sensownie ??
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 08-03-2006 o 21:02. |
![]() |
![]() |
#530 |
Guest
|
![]() A ja mam 14 latek
![]() A jak ja se dzisiaj afkowalem palem patrze a tu mojego skromnego 9 pala nawala 16 knight omg co robic se mysle??!! Zalozylem luk i arrowsy( mialem baga uhow) i se go ubilem xD. Loot tylko troszke slaby, bo 3 meaty -.-. Wlasnie wbilem skille 56/46, wiem ze to bardzo slabe ale dzisiaj rano bylo 36/25 xD Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 08-03-2006 o 21:10. |
![]() |
#531 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
fajnie tak na koniec ss z lootem ;] 3x dsm 3x rh
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
|
![]() |
![]() |
#532 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#533 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wiec tak. Nie napisalem tego ze jestes noobem oraz tak nie twierdze. Ale jak czegos nie wiesz to sie pytaj to normalne. Ja sie wielu rzeczy pytam bo nie wiem. A juz napisze, raczej wiesz, ze noob to osoba, ktora nie wie,nie chce sie dowiedziec ale uparcie twierdzi ze wie. ( tak gdzies wyczytalem ![]() dalej kolejne wypisuje. Ja napisalem ze to ja bede takie komba robil, powinienes sie domyslec. Nawet z tego dialogu. I ostatnie wyjasninie to, ze ja napisalem ze to ja chcialbym miec 15 mlvl i 280 lvl wiec co mi wysakujeszze oxy by mnie na hita wziela. Lol i pozatym on pijac srednio co 2 sek mana fluida to mialby po 7,5 roku 15 mlvl ![]() Aha o na koniec plz czytaj wyraznie i ze zrozumieniem, bo takie przypadki tez sie zdazaja, ze ludzie rozumieja co innego niz jest napisane zamiast czytac szybko i po lebkach przeczytaj wolno nawet 2 razy abys zrozumial. Zacznij od teraz, a uwiez przyda sie Pozdro
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
||
![]() |
![]() |
#534 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Yogi wroc odrazu na yogiego bo moze mi sie pall spodoba i bede lepszy od ciebie ![]() ![]() PS:zabilem beha palkiem PS2:zabilem 2 dragi jesli nie wiesz przyjdz to ci film pokaze Ostatnio edytowany przez adrius - 09-03-2006 o 13:02. |
|
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol kk przyjde jutro ii mi pokazesz. codo palka mozesz se byc,nie robi xD
![]() |
![]() |
#536 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
|
![]() |
![]() |
#537 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() 7,5 roku by pil mfy, a kolejne 7,5 roku by ja spalal, wiec chyba 15 lat nie ![]() ![]() Adrius, czy jak tam sie nazywasz zabiles behemota :>? Mi sie wydaje ze chodzilo ci bo Beho czyli Beholdera, a tak to ok i gz z dragow jak ja se wbije skille 60/45+ i jakis tam przyzwoity level to tez sproboje ![]() Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 09-03-2006 o 17:49. |
|
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Adrius, czy jak tam sie nazywasz zabiles behemota :>? Mi sie wydaje ze chodzilo ci bo Beho czyli Beholdera, a tak to ok i gz z dragow jak ja se wbije skille 60/45+ i jakis tam przyzwoity level to tez sproboje
![]() Pozdrawiam[/quote] Beho to beholder bo na behemota chyba trza miec pacc a draga ubilem moim druidem na 28lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ woda~
ech nie masz racji. :/ ale sie nie bede klocil z tym oxy. przeczytaj uwaznie a zobaczysz. chyba ze ci sie nie chce ![]() co do tytch lat to ja obstawiam z 13 lat bo zgadzam sie nie wzielem pod uwage spalania many ![]() @ piotrze i marcinie darujcie se juz ![]()
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy moze ktos zsumonowac mi monka??
|
![]() |