Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-03-2006, 12:57   #521
Woda Sedesowa
Guest

Domyślny

@ UP Poki co mam lepsze skille niz ty i chyba sam bende chodzil na dragi ;P
Poreda narazie o planach nie ma co mowic gram w tibie od 4 dni;p
Ale chce skilic do 60/50 albo i lepiej.
Narazie poznalem kolege co mi monka robi i mam teraz kille 49/39
To ze jest to moj 1 char to nieoznacza ze jestem jakims wielkim n00bem, bo juz troche wiem na temat tibi(teoretyka), lecz teraz trzeba to sprawdzic w praktyce
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 08-03-2006 o 13:03.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-03-2006, 16:43   #522
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

witam cie logolasie
@poreda
extreme dream juz sie rozpadalo i to niezle-nie mieli szans z bb-wiekszosc ludzi odeszla z ed do bb, AoD(hail AoD) lub bb wiec looz i tak by duff przegral-moze by padl max z 3 razy bo to jest knight power
Rekin Master jest offline  
stary 08-03-2006, 16:49   #523
Woda Sedesowa
Guest

Domyślny

A ja mam farta, zabilem kolesia na 8 lev( ) i mi crown shield wypadl
Nie wiem skad go wziol, moze zarabal komos z deda, chetnie sprzedam crown shielda za kaske, belty, arrowsy, lub dragonke i kaske lub belty
Ale te skille leca fajnie niedlugo 55/45

stary 08-03-2006, 16:55   #524
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

A no Legolas witam cie

Rekin juz wiedza o tym no wiesz XD
stary 08-03-2006, 18:17   #525
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: Tarbe
Profesja: Paladin
Domyślny

@ dolor
ja nie wiem a co chodzi? powiesz?

@ woda~

hello. Milo cie poznac. Jak masz jakies pytanka co do palka to mow smialo. ( doszedlem do 1% do 31 lvl)

aha i nie zabijaj ludzi na razie wez sie za lvl najpierw i skile. ale grtz z tym c shieldem

15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw
Narkoman jest offline  
stary 08-03-2006, 18:28   #526
Woda Sedesowa
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Narkoman
@ woda~

hello. Milo cie poznac. Jak masz jakies pytanka co do palka to mow smialo. ( doszedlem do 1% do 31 lvl)

aha i nie zabijaj ludzi na razie wez sie za lvl najpierw i skile. ale grtz z tym c shieldem
Pytan narazie nie mam, on mial skulla xD
narazie 9 lev i 5 mlev, ale robie skille i od 60-65 dista wezme sie za expienie gdzies do 20 levelka, chyba ze bende mial wene do skilowania to zrobie cwiecej.
I mam takie pytanie(jednak )
Zobacz padles na guardach na i straciles kolo 100k expa posiadajac chyba kolo 300+
Odrobienie tego expa by ci zajelo zalozmy 1 tydzien(to tylko przyklad)
A skilwanie tym twoim nowym knightem i robienbie tego co zrobiles sorcem(bo to sorc chyba?) zajelo by ci (tez zalozmy) 2 miechy, wiec sie zastanow jeszcze nad zmiana chara.Bo tak bendziesz robic i nigdy nie bendziesz mial tego 40 lev czy tam jaki chcesz(100 ?)
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 08-03-2006 o 18:29.

stary 08-03-2006, 20:22   #527
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

@ up

1. mialem palka ale to inna historia. Stwierdzilem wtedy, ze jest gupi ( tak gupi nie glupi) bo nie ma tarczy. A pozniewaz padlem 2 razy... to gralem Navusem ( mialem wtedy 13 lvl 17 mlvl)

2. gralem se navusem i stwierdzielm ze tak nudno bo male hity daje i nagle, pewna osoba o nicku: ...... ,kaze mi expic bo regulamin w gildi sie zmienia i od 30 lvl sie biora ludzie na to ja pedze na guardy 2 monki stawiam i expie nagle lag i ded. Biegne po cialo zapomnialem uh ( moja wina) i 2 dead

3. poniewaz mialem knighta ( 9 lvl 2,7 mlvl 53/53) to zaczelem nim grac i tak powstal chocapic. chociaz jak umre pare razy to wroce na yogiego bo tak jakos najlepiej sie gra palkiemm ale skile musze odrabiac. a tak pozatym lubie knightow bo sa fajni i mlvl nabije 4 to bedize git.

PS. expa traci sie 10 % chyba ze sie ma blessy. jak nie wiesz co to napisz to wyjasnie.

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac

- hello
duff~ or oxy~ or other br -hiho
- poland
duff~ or oxy~ or other br - no br

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko
ale to tylko marzenia

Ostatnio edytowany przez Narkoman - 08-03-2006 o 20:24.
Narkoman jest offline  
stary 08-03-2006, 20:40   #528
Woda Sedesowa
Guest

Domyślny

Cytuj:
@ up

PS. expa traci sie 10 % chyba ze sie ma blessy. jak nie wiesz co to napisz to wyjasnie.

ps2. ja chce miec 50 + lvl to bedzie dla mnie sukces a o niczym inym nie marze, chociaz fajnie by bylo miec tak 280 lvl i 15 mlvl ( u knighta) i sd uzywac

- hello
- poland

i tu leci combo z ice rapiera and sd badz magic sworda lub czegos innego i pieknie wszystko
ale to tylko marzenia
Po 1:Narkoman, ja nie jestem jakims noobem, wiec wiecej o tibi niz ci sie wydaje i wiem co to sa blessy .
Po 2: Duff walczy axemi wiec z ice rapiera tobie raczyj nic niezrobi, ale moze z exori lub explo.A oxy z wezmie cie na hita z SD
Po 3: Seromontis z 9 mlev na 15 mlev by musial pic mfy 15 lat(moje wlasne obliczenia) i by wydal baaaaaardzo duzo kasy na mfy, wiec watpie u ciebie w 15 mlev ;P

Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 08-03-2006 o 20:55.

stary 08-03-2006, 20:52   #529
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

w sobotke ide z qwezem i lady dram na dl-e wiec zapewne bedzie na sell jakies fs /tower shield a jak szczescie dopisze to dsm
wiec jezeli cos chcecie kupic to msg me
ps.
@sedesik(moge tak do ciebie mowic? ;> xD )
takie pytanie z innej beczki-ile latek masz bo mowisz dosyc sensownie ??

Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 08-03-2006 o 21:02.
Rekin Master jest offline  
stary 08-03-2006, 21:06   #530
Woda Sedesowa
Guest

Domyślny

A ja mam 14 latek
A jak ja se dzisiaj afkowalem palem patrze a tu mojego skromnego 9 pala nawala 16 knight omg co robic se mysle??!! Zalozylem luk i arrowsy( mialem baga uhow) i se go ubilem xD. Loot tylko troszke slaby, bo 3 meaty -.-.
Wlasnie wbilem skille 56/46, wiem ze to bardzo slabe ale dzisiaj rano bylo 36/25 xD
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 08-03-2006 o 21:10.

stary 08-03-2006, 22:11   #531
Holu
Użytkownik Forum

Holu's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master
w sobotke ide z qwezem i lady dram na dl-e wiec zapewne bedzie na sell jakies fs /tower shield a jak szczescie dopisze to dsm
wiec jezeli cos chcecie kupic to msg me
ps.
@sedesik(moge tak do ciebie mowic? ;> xD )
takie pytanie z innej beczki-ile latek masz bo mowisz dosyc sensownie ??
wiesz rekin ja mam nadzieje na 3 dsmy i 3 rh zeby loot sie zwrocil o jakies 300 % wiecej LOL
fajnie tak na koniec ss z lootem ;] 3x dsm 3x rh
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY
Holu jest offline  
stary 08-03-2006, 22:38   #532
Woda Sedesowa
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holu
wiesz rekin ja mam nadzieje na 3 dsmy i 3 rh zeby loot sie zwrocil o jakies 300 % wiecej LOL
fajnie tak na koniec ss z lootem ;] 3x dsm 3x rh
Zalezy czy wy chcecie zabic 5 DLi i isc lulu czy siedziec tam pol dnia xD

stary 09-03-2006, 08:06   #533
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Woda Sedesowa
Po 1:Narkoman, ja nie jestem jakims noobem, wiec wiecej o tibi niz ci sie wydaje i wiem co to sa blessy .
Po 2: Duff walczy axemi wiec z ice rapiera tobie raczyj nic niezrobi, ale moze z exori lub explo.A oxy z wezmie cie na hita z SD
Po 3: Seromontis z 9 mlev na 15 mlev by musial pic mfy 15 lat(moje wlasne obliczenia) i by wydal baaaaaardzo duzo kasy na mfy, wiec watpie u ciebie w 15 mlev ;P

Cytuj:

- hello
- poland

ale to tylko marzenia

Wiec tak. Nie napisalem tego ze jestes noobem oraz tak nie twierdze. Ale jak czegos nie wiesz to sie pytaj to normalne. Ja sie wielu rzeczy pytam bo nie wiem. A juz napisze, raczej wiesz, ze noob to osoba, ktora nie wie,nie chce sie dowiedziec ale uparcie twierdzi ze wie. ( tak gdzies wyczytalem )

dalej kolejne wypisuje. Ja napisalem ze to ja bede takie komba robil, powinienes sie domyslec. Nawet z tego dialogu.

I ostatnie wyjasninie to, ze ja napisalem ze to ja chcialbym miec 15 mlvl i 280 lvl wiec co mi wysakujeszze oxy by mnie na hita wziela. Lol i pozatym on pijac srednio co 2 sek mana fluida to mialby po 7,5 roku 15 mlvl taki kalkulator gdzies byl to liczylem

Aha o na koniec
plz czytaj wyraznie i ze zrozumieniem, bo takie przypadki tez sie zdazaja, ze ludzie rozumieja co innego niz jest napisane zamiast czytac szybko i po lebkach przeczytaj wolno nawet 2 razy abys zrozumial. Zacznij od teraz, a uwiez przyda sie
Pozdro

Narkoman jest offline  
stary 09-03-2006, 13:00   #534
adrius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2006

adrius ma numer GG 5339168
Domyślny

Cytuj:
@ up

1. mialem palka ale to inna historia. Stwierdzilem wtedy, ze jest gupi ( tak gupi nie glupi) bo nie ma tarczy. A pozniewaz padlem 2 razy... to gralem Navusem ( mialem wtedy 13 lvl 17 mlvl)

2. gralem se navusem i stwierdzielm ze tak nudno bo male hity daje i nagle, pewna osoba o nicku: ...... ,kaze mi expic bo regulamin w gildi sie zmienia i od 30 lvl sie biora ludzie na to ja pedze na guardy 2 monki stawiam i expie nagle lag i ded. Biegne po cialo zapomnialem uh ( moja wina) i 2 dead

3. poniewaz mialem knighta ( 9 lvl 2,7 mlvl 53/53) to zaczelem nim grac i tak powstal chocapic. chociaz jak umre pare razy to wroce na yogiego bo tak jakos najlepiej sie gra palkiemm ale skile musze odrabiac. a tak pozatym lubie knightow bo sa fajni i mlvl nabije 4 to bedize git.

- hello
- poland

ale to tylko marzenia

Yogi wroc odrazu na yogiego bo moze mi sie pall spodoba i bede lepszy od ciebie bo znowu mi sie chce nim grac

PS:zabilem beha palkiem

PS2:zabilem 2 dragi jesli nie wiesz przyjdz to ci film pokaze

Ostatnio edytowany przez adrius - 09-03-2006 o 13:02.
adrius jest offline  
stary 09-03-2006, 15:27   #535
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

lol kk przyjde jutro ii mi pokazesz. codo palka mozesz se byc,nie robi xD

Narkoman jest offline  
stary 09-03-2006, 15:37   #536
marcinekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia

Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
lol kk przyjde jutro ii mi pokazesz. codo palka mozesz se byc,nie robi xD
nie masz co przychodzic beznadziejny ten filmik a on sie nim tak podnieca ze ja nie moge i myśli ze jest teraz bosem
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long?
14:54 Xaazan [32]: yes
14:54 Xaazan [32]: ;/
marcinekk jest offline  
stary 09-03-2006, 17:46   #537
Woda Sedesowa
Guest

Domyślny

Cytuj:

I ostatnie wyjasninie to, ze ja napisalem ze to ja chcialbym miec 15 mlvl i 280 lvl wiec co mi wysakujeszze oxy by mnie na hita wziela. Lol i pozatym on pijac srednio co 2 sek mana fluida to mialby po 7,5 roku 15 mlvl taki kalkulator gdzies byl to liczylem

Pozdro
Rozmowa o zabiciu ciebie na hita przez oxy a 15 mlev bylo rozdzielona na 2 punktu
7,5 roku by pil mfy, a kolejne 7,5 roku by ja spalal, wiec chyba 15 lat nie ?

Adrius, czy jak tam sie nazywasz zabiles behemota :>? Mi sie wydaje ze chodzilo ci bo Beho czyli Beholdera, a tak to ok i gz z dragow jak ja se wbije skille 60/45+ i jakis tam przyzwoity level to tez sproboje
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 09-03-2006 o 17:49.

stary 09-03-2006, 20:01   #538
adrius
Użytkownik Forum

Domyślny

Adrius, czy jak tam sie nazywasz zabiles behemota :>? Mi sie wydaje ze chodzilo ci bo Beho czyli Beholdera, a tak to ok i gz z dragow jak ja se wbije skille 60/45+ i jakis tam przyzwoity level to tez sproboje
Pozdrawiam[/quote]

Beho to beholder bo na behemota chyba trza miec pacc a draga ubilem moim druidem na 28lvl
adrius jest offline  
stary 09-03-2006, 20:26   #539
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Domyślny

@ woda~

ech nie masz racji. :/ ale sie nie bede klocil z tym oxy. przeczytaj uwaznie a zobaczysz. chyba ze ci sie nie chce

co do tytch lat to ja obstawiam z 13 lat bo zgadzam sie nie wzielem pod uwage spalania many

@
piotrze i marcinie darujcie se juz

Narkoman jest offline  
stary 09-03-2006, 21:20   #540
adrius
Użytkownik Forum

Domyślny

Czy moze ktos zsumonowac mi monka??
adrius jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania