|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
Pokaż wyniki sondy: Czyje zdjęcia są lepsze? >: | |||
Paladinka |
![]() ![]() ![]() ![]() |
318 | 43.74% |
Tirios'a |
![]() ![]() ![]() ![]() |
409 | 56.26% |
Głosujących: 727. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Imię: Tibelind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 200
|
![]() Aff zrefreshujcie temata :-/
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() @Up Mówish mash
~~ 2 advensy Na to czekałem b. długo, w końcu wskoczył ![]() ![]() Oraz lefel ![]() Si ju
Zapraszam do obejrzenia i skomentowania moich tematów ze zdjęciami ![]() Moje zdjęcia Mine % Friend's screens ~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mitthenither - 10-07-2007 o 13:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Zbanowany
|
![]() jol, sporo sie pozmienialo od ostatniego uploada skrinow jutro z rana zrobie jakies sklejki dam levele
![]() a teraz na odswiezenie- pierwsza osoba w tibii ktora zdobyla trzeci addon! sandaly jezusa do citizen outfit dla speed wojtka :-) ![]() who roks? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Koronowo
Stan: Niegrający
Skille: 1337666
|
![]() Lipny outfit =/
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Guest
|
![]() Cze. Na samym wstepie chcialem pozdrowic siebie, wiec przejdzmy do rzeczy: ile ci zajelo zbieranie golden mugow? gdzie jest arnold w carlin zeby mu oddac wedke ze smoka? Czy to prawda ze jestes pierwsza osobą ktora ma sandalki jezusa?
Speed~ |
![]() |
![]() |
#527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NANERENDERIEL
Gildia: POLANIE
Świat: Calmera
![]() |
![]() takie zdjecia az przyjemnie sie oglada
![]() ![]()
. Level: . . .. ... 142 143 144 145 146 147 148 ... .. . . . Sword: . . .. ... 92 93 94 95 96 97 98 ... .. . . . Shield: . . .. ... 86 87 88 89 90 91 92 ... .. . . i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zbanowany
|
![]() zbieranie golden mugow zajelo mi jakies 2 miesiace, arnold nie powiem ci gdzie jest poniewaz moglbys uzyskac oryginalny trzeci addon a czy jestem pierwszy? sami sobie odpowiedzcie! TAK!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zbanowany
|
![]() Osiaa, plxx!! Powiedz jak ten nowy addon sie zdobywa plx! Ja chce sandaly jezusa! No nie ale ty masz szczescie powiedZ! PLxXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bądz ham!! bo pofiem gmowi i zobaczysz! wpakuja ci sie do domu i ci fszystkie itemy zafiora i fedziesz mial fobaczysz!!!!
a tak naprawde, spox fotki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Guest
|
![]() Cze Tirios.. Dzisiaj jako pierwszy na Guardii a moze nawet w calej w tibii wykonalem questa na 3 addon Rycerza jakim jest "Tygrys pod pachą" musialem zebrac miedzy innymi takie itemy:
20 small fir tree. 35 dustbin 14 Dragon Scale "Male" i najtrudniejsza rzecz ktora wypada niezwykle rzadko jaka jest Magic Dragon Shovel Dziekuje przyjaciolom za pomoc ... bylo cudnie zwlaszcza na d hellu gdy uspilismy demony z kul i stawialismy magiczne sciany. Zeby nie bylo sucho, daje screeny .. oczywiscie, z 3 addonu!! Tygrys pod Pache: ![]() Speed~ 00:52 Cegla gienek [156]: to nie adddon Ps. CEGLA JEZELI MYSLISZ ZE TO FAKE TO IDZ I SAM ZROB JAK TAKI MADRY JESTES Ostatnio edytowany przez Speed Wojtek - 12-07-2007 o 02:25. |
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2007
|
![]() Super nic dodac nic ująć, obaj macie fajne foteczki!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Nie mogę chłopaki xD You made my day xddddddd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Guest
|
![]() Fajne zdjecia masz a dlaczego wbijales 3x 139 lvl ? Czyzby sie szykowal 3-ci addon cipciucha
![]() Umrzyj! Speed~ Ostatnio edytowany przez Speed Wojtek - 09-08-2007 o 01:18. |
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taki mały bump, pytałem się Tomasza o zgodę i pozwolił mi =) A skoro jest na ssie więc wrzucę go tu (only harmonia śmierdzi kałem).
![]()
http://www.lastfm.pl/user/Tibekk Ostatnio edytowany przez Tibelind - 12-08-2007 o 00:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Zbanowany
|
![]() @up. thx
a co do reszty to nie smiejcie sie z Maćka to nie jego wina ze ma duza głowe :/ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz lootków brader.
Btw jakiś evul modek robi ci czystki w temacie i gratzy dla mnie usuwa ='(
![]() |
#540 |
Zbanowany
|
![]() nosz matko.
byla tu jakas klotnia? - nie byla jakas rozroba? - nie zrobil ktos komus cos? - nie jest to prywatny temat? - tak to czemu usuwacie posty? - nie wiem jesli jest to 'odgrywka' atimki za to ze mnie nie lubi to fajnie, ze tacy* ludzie zostaja moderatorami. *niekompetentni i postronni. jesli to nie ty to przepraszam za pomowienie. Ostatnio edytowany przez Osiaaa - 14-08-2007 o 02:39. |
![]() |
![]() |