![]() |
#521 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() Junior co masz z tego że tak w dupe włazisz Brazylijczykom? Ja pitole jak ja grałem to wystarczyła jedna wiadomość jakiegoś człownka Takedy i się zlatywalismy i robilismy co trzeba ,a teraz taki dupliz mało się nie pożeni z tymi BR. Może Kall niie chce zaczynać wojny? W sumie on nie ma w tym żadnego interesu ( tak mi się wydaje )
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#522 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
WIec powiem ci tak ( Ci napisalem specjalnie z malej litery aby pokazac w ten sposob moj brak szacunku wobec ciebie ) UWAGA: Osoby ktore nie ukonczyly 18 roku zycia prosze aby nie czytaly tego co zamieszczam ponizej. ![]() A wiec powiem ci tak: Spadaj Odejdz Nie pokazuj mi sie na oczy Jestes brzydki I klamiesz I ogolnie smierdzisz !! A teraz koniec zartow. Nie zycze sobie zeby ktokolwiek wykorzystywal moj BOSKI nick i podszywal sie pode mnie. Mam nadzieje ze wszystkie osoby bede tego kogos ignorowac. I nie patrzec na jeego posty. W razie watpliwosci znacie moj nr. GG. Jak i nick postaci gdzie mozecie do mnie napisac. Obecnie ja juz nie gram w Tibie loguje sie czasem na Hellmasterze Misiu. Brilancik po hacku gra na Master-Misiu. Pozdrawiam. Krzysztof Jarzyna Ze Szczecina Szef Wszystkich Szefow Ahaaaaa.. NIkt nie spodziewal Sie Hiszpanskiej Inkwizycii I mielonka I mielonka I mielonka. |
|
![]() |
![]() |
#524 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Elmajster
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
Ma gadane... lol.. cały miś ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Rodowity Lodzianin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 65
|
![]() No własnie hell cos mi tu nie pasowalo
Stan: Aktywny gracz Imię: Master-mis Profesja: Master Sorcerer Gildia: Eyes of Darkness Świat: Xantera Poziom: 60 Skille: 20/20 Poziom mag.: 70 60lvl ? 70 mlvl? Buahhaahahah xD Bez obrazy ale to napewno nie on xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Imię: Master-Sarevok
Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Nuda, nuda, nuda i Adii to noob, po cholere sie tak bawisz z nimi co ss?? Albo idz kogos ubij, albo nie logaj sie wogole. A kto pamieta kurde jak Sarevok powtarzal wam "sorce i druidzi, nie wylazcie przed ss z depo, bo wiadomo ze vnz potrzebuje kase na wojne i tylko szukaja takich co maja full runek i sa latwym celem", ale kto by kurwa sluchal.. i co chwil sie slyszalo, ze ubili vege albo heliona.. Potem Adii osiol nawet poszedl pizgac vnz.. a teraz co?! I kto mial racje, jak nie przeladny, wszystkomajacy, Sarevok of Xantera? XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Użytkownik forum
|
![]() No to cos nowego na xanterze
22:25 The seals on Ferumbras old citadel are glowing. Prepare for HIS return mortals. |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Albo nikt nie pojdzie, albo pojda jakies nooby co od razu padna, tak czy owak pewni Henry nie poleci.. XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zbanowany
![]() |
![]() nasz wczorajszy trap.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=97867 |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Adii na specjalną prośbe zarómuje wróżbe dla tego lizsua Dardosa który brazolom wkłada nosa tam gdzie nie potrzeba ale to już gęba znienawidzona wśród Polaków Tych graczy którzy nie mają braków Dla tego kolesia patriotyzm to obce pojęcie tylko dlatego że do Takedy omineło go przyjęcie Ale kto by tam lizusa chciał co z Brami się zadawał Tylko bluzgać skubany potrafi ale zaraz go Pan Nekromata ostrzegem trafi i tyle z tego jego bluzgania będzie i wam teraz ogłasza wszędzie że ten koleś trzymając z br cienko przędzie i to pewnie jego zaszczyt pasc od Adiiego będzie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko bez takich czułości
bo zaraz dostane mdłości xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Aktywny gracz
Imię: Junior Dardos
Profesja: Knight
Gildia: Broken
Poziom: 53
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
To co pamietam to Totalizator kiedys ukrywal że jest polakiem(Total do Ciebie nic nie mam) i co go tez ubijecie? A ja Br za duzo nie znam. Junior Tado,Handro Fall,Knight de'Fenix,Rappunzel(jest w EoD zabijecie mnie za to ze go znam?) Riths jest z Argentyny ale maja podobny jezyk ujebiecie mnie za niego? Randor jest Br i co tez mnie zabijecie za to ze go znam. To jest idiotyczne... Wy pomyślcie co mówicie
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koles mi się nie zbiera na granie
a wiec tym bardziej na zabijanie wiesz nie mam czym ciebie zabic bo przestałem się w Tibie bawić ale czuje swąd pełnych majtek ze strachu nie zdążyłeś na nocniczek? O JEEJ gacie zaszczane weź się wyluzuj mości panie... Ostatnio edytowany przez Kasprzakos - 09-10-2006 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra Dardos wali mnie to ze sie kumplujesz z br.. Handro Fall to ciota, Randor tez, Rappunzel nie wiem i jeszcze full br sa cioty, bo probowali mnie zabic ostatnio mimo tego ze oficjalnie jestem wolny.. Co chwile okradaja nowych ludzi, moze cie to kreci, albo moze tym bardziej bawi cie jak widzisz, ze twoi kumple po raz kolejny okradaja innych. Nie.. juz wiem, na bak tlumaczysz im "dobrze mu tak Henry.. jestes cudowny, wez jeszcze tego okradnij z huntem, bo mnie kiedys denerwowal, a ma na bank duzo kasy to zaplaci" LOL.. Nie, zebym cie nie lubil (choc ciezko lubic kogos, kto zadaje sie z PA, oszustami, zdrajcami itp.), ale zycze ci, aby spotkalo cie cos takiego jak mnie, adiego, vege, watermana, shirka, farciarza, hybyryda, heliona, tomekssa, mastera of the xantera i wielu innych, ktorzy pomimo tego, ze byli "kolegami" z br, sa przez nich teraz huntowani i wyzywani od najgorszych.. ;] Mam nadzieje, ze juz niedlugo znajda i na ciebie jakis pretekst, a h lvl kumple na bank cie nie popra, by nei narazic sie Henryemu durniowi, czy innym PA.. XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Junior Dardos
Profesja: Knight
Gildia: Broken
Poziom: 53
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Prosto z Bielska Podlaskiego, polaka kazania Junior Dardos tych 12 liter poznaj teraz Człowieku to character Lucyfera To co ja wyrabiam można nazwać skandalem ale ja tu życie mam Total harem Moja dusza jest pełna patriotyzmu za to ciebie jebali w dupsko wczoraj w kiblu Uwazasz ze polakowi nie spojrze w oczy?? pff A kto gdy mnie widzi w gacie sie moczy?? Ty! Lubisz rymy? My cie szybko z czyścimy Lubisz rozruby? to aci zrobimy garaż z dupy ejj @saverok A skad ty mozesz wiedziec o czym ja z nimi gadam... -.- Jeszcze raz informuje was że ani razu nie gadałem z brazylijczykami na wasz temat.Ile razy mozna wam to wpajać do tych muzgów. Rozmawiam o życiu o wszystkim. Myslicie że jesteście w centrum uwagi mojej? nie
![]() |
![]() |
#537 |
Zbanowany
![]() |
![]() Sarevokczu kochany, Dardos zara powie ci że nie nie on ma takie plecy że żaden br go nie tknie, a czy ja nie mialem pleców?? To są BR!! Myslisz że Illja bedzie cie bronił?? TO DWULICOWA DZIWKA!! Tak było z deadem Monalizy i Sarevoka, illja przylazł i udawał zioma, leczyl nas itp, a na priv juz pisał z knight'boo i innymi że my tu expimy i trzeba nas zabić. Co do totala to nie dziwie mu się ze nie przyznawał się że jest polakiem, jakbym umiał dobrze ang też nie przyznawał sie do noobów zamieszkujących thais. "plz fri itanz" i takie bajery. Albo ostatnio przebywając w Ab pewien noobek chciał podlizać sie do Goralka i wyskoczył z tekstem "ruchalaś sie kiedyś".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra teraz to ostro mnie wkurzyłeś
na rymowane manto sobie zasłużyłeś myślisz że jak napisze pare linijek shitu z błedami to sie przetrasze takiego ktiu człowieku z kim Ty zadzierasz zaraz się na dnie społecznym z poniewierasz Ja bynajmiej po tobie nie powtarzam tylko własne zdanie na rymy przetwarzam pojechałem Rufina to i Tobie zrzędnia mina Dobry MC nic nie wypomina ale to co Ty napisałeś to już czysta kpina żeby tak napisac " z czyści " To już mi się w głowie nie mieści Chcesz się ze mną zmierzyć w freestylowej klatce? To daj już testament matce bo takich marnych MC to ja na migi rozwalam i wiesz że dosłowa im dojsć nie pozwalam |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Imię: Totalizator the Wizzard
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() 08:34 Noob[10]: Pl?
08:34 Totalizator the Wizzard[61]: tak 08:35 Noob[10]: EJ! Daji Zbrojem! Tarczem! Mjecza!!! SIEKIEREM!!! Bendziesz Mojim Protem? Bo mnje PK UBIL!!! Ze znajomymi polakami rozmawialem zawsze po polsku, natomiast od czasu założenia tego tematu moj priv dość często wygląda tak jak wyżej. Nie wstydze się że jestem polakiem, natomiast z ludzmi ktorych nie znam zasadniczo porozumiewam się po angielsku który znam dość dobrze. BTW nie mam obecnie możliwości pomagania ludziom przy wejściu do FoD, raz że ostatnio mam mało czasu na granie, dwa, że nowy lider FoD ostatnimi czasy robi czystkę w FoD wyrzucając ludzi którzy jego zdaniem są nieaktywni i raczej nie chce przyjmować w tej chwili ludzi. Tych których przyjął na moją prośbę już w 80% wywalił. Cóż, trzeba przeczekać. Co do polskich graczy to pomagam jak mogę wewnątrz EoD, ale Kal jest taki zajęty biciem lvla że właściwie rządzi Gothic (i tak dobrze ze nie pina), który, choć stara się być obiektywny to ciężko się z nim dogadać Własnego kompa będe miał od soboty i będe PRZYNAJMNIEJ siedział i runki robił. W tym tygodniu raczej nie złapiecie mnie w grze. A co do ludzi którzy chcą mnie ubić za brak patriotyzmu: ![]() Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 10-10-2006 o 01:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik forum
|
![]() Czytając ostanie kilka stron dochodze do wniosku że jest to kolejny przykład jak my Polacy potrafimy żyć w zgodzie i sobie pomagać.
@ Junior Nikt ci nie broni sie kolegować z Br ale przypuszczam ze Adiemu i reszcie chodzi o to żeby nie zapominać kim sie jest. Ja cie nie znam i nie bede sie wypowiadal na ten temat co robisz i jak robisz. @ Adii Adiego tez nie wiele znam i też nie wiele moge onim powiedziec ale wiem że jemu zależy na tym żeby Polacy tez sie liczyli na xanterze jako kraj a nie jako jednostki ktore w końcu stana sie nie potrzebne i też wylapia hunta Ja jak narazie nie mam z nimkim problemow na xanterze a nawet jeśłi bede miał to podkreślam TO JEST TYLKO GRA i nie uwarzam iż takie wrzuty i fluganie jak ostatnio widze na tym forum jest potrzebne bo ktos komuś nie pomogl itp. niechce wiec niech nie pomaga jego sprawa moze kiedys bedzie w takiej sytulacji ze sam bedzie potrzebowal pomocy a wtedy napewno kazdy mu sie odwdzięczy O kur... ale sie rozpisałem ![]() Pozdro dla polaków na xanterze Ostatnio edytowany przez klubmaniak - 10-10-2006 o 14:28. |
![]() |
![]() |