![]() |
#5381 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() 23:06 Dragfas [65]: albo widze
23:06 Dragfas [65]: all poty zaraz w dp albo hunty 23:06 Dragfas [65]: poleca 23:07 Tjockiniho [73]: hahahah od kogo 23:07 Tjockiniho [73]: ;dddd 23:08 Dragfas [65]: zobaczysz kurwa 23:08 Tjockiniho [73]: nono 23:08 Tjockiniho [73]: xDDDDD 23:08 Dragfas [65]: jestem z flow jak cos we pay okz? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2009
Lokacja: Стaлевa-Воля
|
![]() co ty kura pierdolisz chyba cie zamordowali w lb ale nie wiem tak slyszalem to pewnie ty nie ogarniasz nic a nie oni. chuj im z tego rsa ale wiem tyle ze toksongowi wbil tiastes rsa bo jest burakiem kurwa kolejnym.
przepraszam zaposta bo korbe mam nie wiem po chuj w ogole pisze elo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5384 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Starałem się to tak prosto napisać żebyś zrozumiał, lecz widzę że nadal za trudne zdania. Więc, powiedz mi jedną rzecz.. koleś rzucił grillem w typka a ja akurat wyszedłem zza rogu i dostałem w głowę, czy to jest wpierdol? Powiedz mi? (; Zdarza się co nie? (; a jeżeli chodzi o imprezkę to bawić, bawiłem się zajebiście i naprawdę udana imprezka, kultura itd tylko ten mały incydent pod koniec (;. Zrozum różnice kura, to zrobili Ci koledzy, widzisz jak Ciebie naprawde lubią ? (; PS: Pisz po angielsku albo po polsku, bo tylko wstydu robisz. PS2: to mój ostatni tutaj post, nie wiem po cholerę w ogóle piszę o tym i marnuje czas na takiego szczura jak Ty. Lecz życzę powodzenia w tym co robisz. Matthew` |
|
![]() |
![]() |
#5385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() pozdrawiam wszystkich just back z sylwestra swietowania nowego roku nigdy dosc!;d
dizt na chuj sie spinasz jak kura to idiota jesus kogo obchodzi twoj sylwester oprocz jakiegos frajera ktory siedzi przed pctem i ci sie napina omg ps gauri s*******aj do galerii w dzial z damska bielizna tak kurwa jestem hipokrytą;d /xyz ps2 happi niu jear no lify polish i azion gratz!!!
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO Ostatnio edytowany przez Yanne - 03-01-2010 o 03:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5386 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zygmunt aka Zyga
![]() |
![]() eheh, mało komu chce sie na akcje chodzić bo wszyscy boca na kyrze
przecież my nie podbijamy morgany xD Magro co złego jest w galerii z damska bielizną? A no tak zapomniałem że ty dupy nie masz :X PS Czemu OT nie działa?
![]() |
#5389 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, musi Ci zniknąć RS, cryminal record, nie możesz mieć domku, gildi itp.
~Alor
![]() |
#5390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Antek napisz do Mnie w tibi na Neon Corn / aurea ofc
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5393 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() filmik taki jakiś... tylko czemu na filmiku mam 140 poziom jak wtedy miałem 152 -.-? za to minus
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Bogatynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thomas Kelati
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|