![]() |
#5421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() buaha beretton mowi ze neoxer lize dupe? nc kto tu lize to lize ;xxx poza mendolina ligusem i innymi ciotami to beretton jestes najwiekszym asslickerem ...
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
|
![]() |
#5422 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Oj ciekawe. komu ja liże dupę? Bo chyba jestem do tyłu z wydarzeniami ![]() Oświeć mnie Mistrzu! Mówisz na mnie ciota. Wiesz w ogóle kto jest określany w ten sposób? Dobra pisz sobie co tam chcesz wisi mi to. Nie zamierzam z tobą rozmawiać...
![]() |
#5423 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5424 |
Użytkownik Forum
|
![]() newbie
osoba nie umiejaca grac noob frajer, lamka, lajza itp. umiejaca grac ale b slabo
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#5425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Znalazl sie ulizany frajerek, kto lize dupe to lize: "hi im fantom da first, i back on this server plx no kill me" i kto sie trzymal albo przynajmniej staral sie trzymac z brazylami. Ale ty szm...jestes naiwny, naprawde szkoda mi ciebie
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
![]() |
![]() |
#5426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Moze i ty jestes taki wszechmocny ze Knajtem o 10 lv~ wyzszym ubijesz knajta na combo ale ja nie. A przyjsc Sorcem na 61 lv na 45, to tez roznica =]
|
![]() |
![]() |
#5427 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Apropo Lizania. Kto tu co chwila pisze, Gratz Ligusek, Gratz Kacpa gratz taki i owaki itd? Ty ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5428 |
Guest
|
![]() YO! ludzie jestem nowy na tym servie, przybylem z vinery po przegranej wojnie. Moze ktos mi krotko stresci co sie tu dzieje ?
![]() thx Ostatnio edytowany przez Shenen - 04-03-2007 o 11:31. |
![]() |
#5430 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Opisalem na Tibii ci wiekszosc. |
|
![]() |
![]() |
#5431 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma to jak sprzedac kumpla dla ratowania wlasnej dupy
![]() ![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#5432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Lokacja: Grójec
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Silvera
Poziom: 108
|
![]() 16:06 You advanced from Level 49 to Level 50.
![]() ![]() ![]()
#5433 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedz o kogo ci dokladniej chodzi, i czy to prawda co pisales na PM do mnie.
|
![]() |
![]() |
#5435 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej wiesz ja jak napisałem ostatnio o lizodupstwie to na mnie najechali ponieważ oczywiście przeczytali tylko to co chcieli przeczytać
![]() Holu@ Nie wiem o kogo ci chodzi ale jeśli o mnie to jedno co ci powiem. Nigdy cię nie traktowałem jako kumpla zresztą w pewnym momencie przyznam się traktowałem cię jako rywala (gdy grałeś Fantomem) lecz to był krótki moment. EDIT@ Jeśli ktoś zdradzał to najwięcej ty. Więc nie mów o zdradzaniu kumpla ![]()
#5436 |
Użytkownik Forum
|
![]() moj post nie jest skierowany do ciebie wiec mozesz juz zamknac popierdolonego ryja bo nikt nie ma zamiaru czytac twoich wywodów i jebie mnie co o mnie myslisz bo dla mnie jestes nikim, a dokladniej zakompleksionym gowniarzem... wiec stfu i wy*******aj bo mam gleboko to co piszesz! a no i idz lizac dupe bo to potrafisz najlepiej
![]()
![]() |
![]() |
#5437 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() @Ho'lu
Nie da się tego powiedzieć spokojniej ? Ja mam zamiar czytać Jego wypowiedzi ![]()
![]() |
#5438 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Fajna zabawa takie drażnienie ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jestem dla ciebie nikim a myślisz że ty kim jesteś dla mnie? Zakompleksionym gówniarzem? Hmm... To nie ja wyładowuję się na graczach. Po takich osobach jak ty widać właśnie najwięcej kompleksów ![]() Dobra wiem że odpiszesz i cieszy mnie to bo znów będę mógł odpisać Mistrzowi ![]() PS: Kilalla nie przyjmuje do gildi lizusów i noobów więc sobie odpuść buraku! ![]() Carrota@ Dzięki że będziesz czytać moje posty ![]() No i jeszcze w Edicie nie mogłem się powstrzymać i musiałem jeszcze coś napisać. Holu nie pisz że ktoś zdradza kumpli i nie miej mu tego za złe bo sam już pełno razy zdradziłeś ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 05-03-2007 o 08:13. |
|
![]() |
![]() |
#5439 |
Użytkownik Forum
|
![]() pelno razy zdradzilem? podaj chociaz 3 przyklady... widzisz ja sie nie wstydze siebie i duzo osob widzialo zdjecia, ty pewnie sie boisz pokazac bo by cie wszyscy wysmiali, nie?
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 05-03-2007 o 08:46. |
![]() |
![]() |
#5440 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |