![]() |
#5441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Que
Pierwsze primo, kto sie kloci? ![]() Drugie primo, i Bleach ma byc "wart klikania tych kilku przyciskow'? Pffffffffffft. @SE 40 Czy tylko imo mala Meduska jest kawaii?:< No i jest nowy ending (by abingdon boys school ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() grocuś , to ty lubisz małe dziewczynki nie my :*
![]() |
![]() |
#5443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() @grocia
WSHE grafika komputerowa ; P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5444 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Tiaa, Ty wolisz malych chlopcow... ;> ... a na serio, mylisz pojecia. Kawaii to znaczy kawaii, a nie to co sobie myslisz. @Daniel No to na warsztatach z grafiki tez bylem, ogolnie ciekawie, takze powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Kawaii znaczy śliczne. Jak mówisz że małe dziecko jest śliczne znaczy że takie jest. Nie musisz być pedofilem. Zresztą japoni pojęcie pedofil nie dotyczy ponieważ każda japonka niezależnie od wieku wygląda na 15 lat.
Karas całkiem mi się spodobał. Efektowna walka, trochę nie podoba mi się komputerowa animacja. Ogólnie duży plus po 10 minutach. Więcej napisze jak skończę serię. Na jakiś konwent pojadę, na któy dokładnie nie wiem. Proponuję razem to ustalić żeby było jak najwięcej osób od nas. @Rayza Pooglądaj sobie filmiki z Mririan.... powiedz na ile lat wygląda? Później powiem ile ma na serio. Reszty to nie dotyczy, a zwłaszcza Grocixa bo on już to prawdopodobnie widział. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() @Corgar
Muszę Cię zawieść, ale Mririan nie jest Japonką, tylko mieszka w Japonii ; ) Ona jest half-nippon.
![]() |
#5447 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ co do kawaii
przecież ja specjalnie tak napisałem gro : p wiadomo co znaczy kawaii,to tak jakby w Polskim byśmy mówili 'śliczne' z domysłem ze mogli bysmy być pedo : p... @4th end. se bardzo oryginalny motyw wykorzystali,motyw-akcja-w-przegranej-bitwie-z-Kishinem, fajne ![]()
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 18-01-2009 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Z tego co wiem to ma być 52 ep. Soul Eatera, więc pewnie skończy sie jak z FMA. Alternatywne zakończenie a później 2 serie zrobią. A tak wogle wiecie coś na temat 2 serii FMA?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5449 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Taaa, nie tlumacz sie juz xD Wszyscy wiedza o co ci chodzilo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5450 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszyscy myślą ze wiedzą co miałem na myśli ale są w błędzie...
ta jak to ze każdy mysli ze Lamy nie mają długich uszu =D.. ![]()
![]() |
![]() |
#5451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Akurat o Mririan wiem całkiem sporo ;p encyclopediadramatica sie klania, tam calkiem sporo mozna sie o niej dowiedziec. Moze jest w polowie japonką, jednak mimo ze ma 22 lata wygląda jak dziecko ;p
Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5452 |
Użytkownik Forum
|
![]() AA taaa.... widziałem ją na joe monster..
Cholera,na moim psp 3k nie mogą chodzic all gry bez UMD prócz dem ><" pozostaje czekac na Złamanie Psp...
![]() |
![]() |
#5453 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
To jeszcze tego nie zrobiles?:< @Corgar Tiaa... Myslisz, ze tez podchodzi pod pedofilie?xDDDD @Op WA <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5454 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie,obszedłem system wyk. Luke w systemie i tu nagle łup jak grom z nieba jasnego jak wtedy kiedy widziałem słońca wschód lata ubiegłego , okazało sie ze żeby używać .pbp (wersja PSX) trzeba wgrać soft który działa tylko na 'złamanym' psp... (miałem plan zamiany .iso na .pbp który obsługę psp normalne zamieniłem na .pbp program do zamiany gier z psx na psp,) ><"
@ trzeba czekac... no ale chociaz w demka od sony mogę pograć.. i was so happy when i thought i could play Bleach heat to soul 5..
![]() |
![]() |
#5455 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Dlatego Ci juz cos o PSP mowilem xD Oyasumi~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5456 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta.... ale i tak nadal mi sie ono podoba...
![]() |
![]() |
#5457 | ||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
2. Drugie primo to secundo. Cytuj:
Cytuj:
Reszty nie czytalem, bo za szybko piszecie a ja mam ciekawsze rzeczy do roboty. Tak sobie wpadam od czasu do czasu cos spamnac i sie z kims poklocic. No i pojechac was ze zamiast mangi jedziecie animce, ale tak poza tym to mnie tu nie ma. SDK Ukryty tekst:
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 19-01-2009 o 02:21. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5458 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Sam mowisz, ze o gustach sie nie dyskutuje, a spamujesz, bo mangi nie czytamy? Okej... ;> Zainteresowalbys sie Medusa? W jakim sensie?xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5459 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() @UP
A Ty czego odrazu doszukujesz sie podtekstow ?:<
![]() |
#5460 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Bo tak zabrzmialo! @Topic Siedze na matmie i az sobie zmienilem tapetke: ![]() Tym razem Yin :> |
![]() |
![]() |