![]() |
#5502 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() 15:49 Loot of Zugurosh: 45 gold coins, golden boots, demonic essence, a demon horn, rusty legs, 5 soul orbs, 10 yellow pieces of cloth, a great spirit potion, 85 gold coins
pozdro kenami xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#5503 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Sosnowiec
|
![]() Cześć, nowy podpis ;d
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() Bardol ty chyba mi specialnie cama dałeś xD
19:46 Armatyz [218]: dobrze dobrze 19:46 Armatyz [218]: ;d 19:46 Armatyz: »kurwa zebym gral abcoka charem 19:46 Armatyz: »to juz mistrzostwo xd 19:46 Armatyz [218]: hahah
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5505 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Dobra robota. ![]() Ostatnio edytowany przez Gonzo - 10-01-2010 o 21:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() ano bywa nie xd
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5507 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiszu jak tam po DHQ??
![]() ![]() ![]() ![]() Spadło coś z demków? ![]() Jan 10 2010, 20:23:24 CET Died at Level 169 by a demon. Jan 10 2010, 20:14:24 CET Died at Level 170 by a demon. heh Ostatnio edytowany przez Jun'Ior - 10-01-2010 o 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5508 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ UP
siemanko junior widzę, że niedawno obejrzałeś Green Street Hooligans i stałeś się zapewne wielkim fanem West Ham United. Wymień mi ze 2 nazwiska zawodników tejże drużyny, tylko tak uczciwie, z pamięci ![]()
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() Ostatnio edytowany przez viov - 10-01-2010 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5509 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Doobra S*******aj pierdolony afganski bachorze. ![]() A tobie pewnie od niedawna spodobalo sie fazowanie z wytrzeszczona gala i teraz zgrywasz tu luuzaka... "mam piec i pół gram w drodze przez nos do zatok" ![]() @down Cytuj:
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 10-01-2010 o 23:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5510 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Radziu
Siemano napinaczu z carlin.pl ![]() Nie interesuje mnie ten śmieszny klub. To tak na wstępie ![]() A po drugie skąd Ty możesz wiedzieć kiedy oglądałem ten film skoro wbiłem tu pierwszy raz od roku a może i dłużej... Ogarnij sie człowieku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5511 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wlasnie zobaczylem filmik z Kyry Lesiu i widze ze niestety porobili Cie jak starą kur*ę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5513 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5514 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej Toksong, ja mam taka rozkmine od dluzeszgo czasu czy ciebie nie kochaja w domu zbyt mocno analnie, bo to, co ty tutaj od*******asz za maniany to juz przechodzi ludzkie pojecie.
Przygotowane riposty dla Ciebie: Kod:
S*******aj Kod:
jestes zerem Kod:
rzal mi cje kolego napraffde !! yyyyyyy mleko Kod:
cool story synek
Mamy zajawkę - zamiast pić spirytus my wolimy palić trawkę boli nas, że nie możemy z blantem wyjść na ławkę mówisz, że jak bakam - kiedyś sięgnę po strzykawkę chcesz oszukać prawdę ! Nie czujemy głodu Po prostu to lubimy i nie chcemy mieć kłopotów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5515 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wzruszylem sie
![]() Pocisnij mi jeszcze pare elo internetowych tekstow i poczuj te przeeeewage ![]() Moja riposta dla ciebie jest moj avatar... hejter_/
Faktów niewoli w wiecznym Memento Mori Wyrzucam smutek, zostawiam Pamiec o Nich... In memory of Tenshinkhan. Ostatnio edytowany przez Canabis - 11-01-2010 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2009
Imię: Rony Clend
Gildia: Svenska Landslaget
Poziom: 162
|
![]() Przestan sie pucowac pizdo
Jakbys troche rozkminial ta gre to bys sie domyslil ze poszedl w miejsce gdzie naj mniej osob bedzie moglo go bic ale niestety mu nie wyszlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5517 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() pucowac pizdo? Jezeli uwazasz ze pucowaniem jest to iz potwierdzilem fakt ze lamil typ jak chuj bo bedac tam gdzie malo osob moze go ubic dal sie wypchnac jak szmata to no coz...
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jakby troche rozkminial gre to moglby rzucic smieci pod siebie i trzymac mw a nie czekac az ktos go wypchnie ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5519 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() ej ziomus, jak Cie kiedys na pustyni zlozylismy to taki pro nie byles XD
bez urazy oczywiscie, to nie mial byc pojazd.
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#5520 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2009
Imię: Rony Clend
Gildia: Svenska Landslaget
Poziom: 162
|
![]() Cytuj:
Zreszta co ma pustynia do tego jak Lesiu padl? Ostatnio edytowany przez Baus - 11-01-2010 o 21:52. |
|
![]() |
![]() |