![]() |
#5541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
|
![]() Dziecko sie rozpanoszylo ... wez sobie cos na wstrzymanie i nie rob z siebie drugiego shadka (tylko ze ten juz sie jakos uspokoil)
Ostatnio edytowany przez Jarex - 12-03-2008 o 11:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Inspektor Mustafa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Biedronka
Świat: Luminera ;/
Poziom: 63
Skille: 16/25
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() 13:31 Allaman Kongs [20]: co to bp??
13:31 Inspektor mustafa [63]: backpack 13:31 Allaman Kongs [20]: sorc moze to robic czy co to jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Imię: KaYou Master Of Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 71
Skille: 90/70
Poziom mag.: 19
|
![]() Ostatnio edytowany przez anaman - 12-03-2008 o 13:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5544 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Poziom: 26
|
![]() Gratz Lvli ALL
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5545 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Loooool... Ale się rozpętało Xd
Nie moge wklejać zdjęć przez foteke to muszą być przez tego ... Tinypica.. Waste: 1 bp mf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5546 |
Użytkownik Forum
|
![]() o lol gz loota
Ile czasu tam byles? ![]() Look na czas ... 4:03 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Kaerion
Profesja: Elite Knight
Gildia: Trinus Dentrinum
Poziom: 117
Skille: 85/81xD
Poziom mag.: 7?
|
![]() widzisz yen juz placzesz jak mnie tylko widzisz jezeli myslisz ze uzywajac ironii jestes fajny to ci powiem ze jestes zalosny... kiedys mowiles ze ci pierwszy zaczalem cisnac po rodzicach a tak nie bylo i spojrz teraz a nastepnym razem przemysl cos pare razy zanim napiszesz to bedziesz mogl byc z siebie dumny
nie powiem kto zawsze daje ssy: dragi malpy ef i w kolko o kurde jak ty to zrobiles ze mogles grac w nocy?! a teraz ladny cytat wiadomosci napisanej przez ciebie na torgu: "Wcale się nie wstydzę tego, że moja mama mi pozwala grać tylko 3h dziennie." z ust wychodzi tylko jedno slowo czytajac to: 0wn3d albo powiedzenie RZala "it made my day" masz tutaj link do mojego eriga i sobie zobacz panie wszystko wiem jakie ostatnio wielkie sumy expa wbijam: http://erig.net/xphist.php?player=Kaerion proponowalbym tez abys wszedl na http://www.pskonejott.com/otc_displa...ter=yen+lo+vag a potem na http://www.pskonejott.com/otc_displa...racter=kaerion i sobie porownal kto po ile gra dziennie i potem pomyslec dla kogo z nas liczy sie kazda minuta aby wbic ten chociaz jeden cenny punkt expa -.^ ja nie mam zadnych lizydupow jak ty mnie nikt nie broni mnie obronia tylko ci co sa po mojej stronie a nie to co u ciebie ze kazdego prosisz zeby tylko napisal "kaerion sux =(" GZ KAJU ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5548 |
Użytkownik Forum
|
![]() Współczuję Ci Szmatołku
![]() Stan: Aktywny Gracz Imię: Shadow Druid of Luminera Profesja: Elder Druid Gildia: nie mam po co mi <- nikt go nie chce ? ![]() Świat: Luminera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5549 |
Zbanowany
|
![]() I co z tego, że 4:03? Szczerze? Pierwszy raz tyle siedziałem na nocce. Akurat rodziców nie było 2 dni, to wiesz ;P A stamina: 51:01~ więc Kaerion stul pysk co do mojego expienia, bo expie mało co. Dziecko Dedawa.
Yrelius Siedziałem hmm.. Na efie koło 4h ![]() Ostatnio edytowany przez Yen - 12-03-2008 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5550 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na PvP tez bo zaraz masz hunta
![]() ![]() Yen Ahhh ;d full pg bylo ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#5551 |
Zbanowany
|
![]() @Yrelius
PG 4h ? XDDD To było tak, że stamina full, 2h zjechała, i później znów 2h ;D @edit Wiadomość od Seka: Hueheue Nie stac ciebie na windowsa, to linuksa masz? ! gz! aaaaaaaaa wiem czemu ciebie nie stac.. jak sie 400 zl miesiecznie wydaje na kase na allegro... humm O co ci chodzi? Wolę Linuxa niż Windowsa, kilka osób może powiedzieć z jakich względów -.- Np nie mam żadnego Antyvira od półtora roku. 0 hacka. 0 problemow z kompem. 0 resetowań kompa. Nic. Picz. Ostatnio edytowany przez Yen - 12-03-2008 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5552 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie wiem czy taka bezsensu ... czytalem kiedys wywiad z Vorithem (juz daaaawno) i wypowiadal sie, ze gdyby nie gildia to gra na non-pvp nie mialaby w ogole sensu. Bo zawsze mozesz sie do kogos odezwac czy gdzies isc z kumplami z gildii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5553 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Teraz widzisz jaki mam Avatar? Nie zaden wiwty sent tylko Snoop Dogg ;] @Yen Pg to Pg ![]() @Sektorek ja 2 dni temu zmienilem z windowsa na linuxa ;] Ciekawe doswiadczenie ;] @ Takie cos Gronowicze [997] <- Ludzie z mojego Liceum Owned?
Ostatnio edytowany przez Yrelius - 12-03-2008 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5554 |
Zbanowany
|
![]() Nie pisz tak, bo Seka do ciebie priva wyśle i cie zjedzie ;< Bo nigdy nie miał Linuxa i nie wie ocb. A jak mówi że mnie na Windowsa nie stać... Sprawdź ile kosztuje Linux Mandriva 2007 Gold, a Windows Home Edition (choćby ta). I porównaj >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5555 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i Cie w ogole nie rozumiem ... Ale cóż ;] Pozdo Robinnie z Szajer czy jakos tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Za dużo gadacie, a za mało wklejacie :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Kaerion
Gildia: Trinus Dentrinum
Poziom: 117
Skille: 85/81xD
Poziom mag.: 7?
|
![]() zawialo groza =o agresywny sie robisz widac ze jednak pixelki maja wplyw na psychike
ale pewnie jak mama dowie sie ze grales w nocy to kompa nie bedziesz widziec na tydzien zapewne ![]() masz za to duze problemy z glowa i w ogole z calym soba polecam psychologa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5558 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Hell
Imię: Rushofa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: flying pigs
Świat: Pacera Rox
Poziom: 240
Skille: 101/79
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() Cytuj:
po 2 to ze ja kogos pozdrawaim i komus ten mlvl dedykowalem to moja sprawa i wedlug mnie oni zasluguja na respect. po 3 kazdy ma prawo do wypowiedzi w tym temacie nie tylko gracze z luminery może tobie powiemy wy*******aj. po 4 ja koncze tą bez sensowna rozmowe z tobą bo to nie ma sensu i tak nie zrozumiesz a nieche robic znowu bezsensownego spamu. @do tych co korensponduja z yenem i yen z nimi po co wam te kłutnie one i tak do niczego nie porwadza ![]()
![]() |
![]() |
#5559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
![]() Za prawdę się obrażasz idioto xd? Jesteś jeb**ym plackiem tutaj, jak i zapewne irl i jeszcze to "Pozdro & POćwicz" mnie rozjebało Xddddd. Ten który musi "pocwiczyc" to tylko i wyłącznie Ty. Nie odpisze na twój jakże zapewne mądry post, bo to rly nie mój temat wiec sie nie w*******am w towarzycho HEHE. bej placku
![]() |
#5560 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |