|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() skasowac ........
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 23-08-2008 o 01:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
Stan: Niegrający
|
![]() @Lagon Night
Zrobiłem Ci: ![]() Tego czerwonego i Tak nie umiałbym zrobić :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#5543 |
Guest
|
![]() @up
Te grafiki sa conajmniej smieszne. Tak samo dobrze mogles dac mu orca warriora, mistrzu wegla. @Lagon Dark Alph mial bardzo fajne orki. Napisz do niego, moze sie podzieli ![]() |
![]() |
![]() |
#5544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Z tego co wiem strasznie darli sie o te orki. Te carbona rzeczywiście nie są najlepsze, ale trochę je podrasowałem (nie powinien się obrazić):
![]() Wiem że kiepskie, ale gdybym umiał to dobrze zrobić to bym nie zamawiał. Edit@ Patrzę na te swoje orki, patrzę i chyba jednak napiszę do Dark Alphadrona. 2x Down@ Jeśli przez to masz przekładać robienie fake, to daruj sobie tych orków. Mogę pobawić się ze swamp trollem i goblinem. Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 25-08-2008 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5546 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
![]() 2xup Mogę spróbować jeszcze raz zrobić lepsze, ale Mój Fake mógłby na tym ucierpieć ![]() Wiem, że mi nie wyszły ![]() Możesz robić z nimi co chcesz Lagoon A ty Alusair się nie odzywaj, zrób lepsze jak potrafisz. A nie bo u babuni siedzisz i nie masz grafik... ojojoj.
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 25-08-2008 o 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Lagon
Zabieram sie za twoje zamowienie. Dzisiaj albo jutro (nie mam za durzo czasu) dostaniesz tego ala "szamana". Reszte zrobie pozniej jak sie spodoba. @down Uuu a ty nie mow ze nie wiesz ze mam problemy z ortografia (mastah ortografiii xd) =.= Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 25-08-2008 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ Pacz
"durzo"?!?! Nie załamuj mnie -.- Edit: Uuu to sorki ![]() @ Kaspian Spróbuję zrobić xD Edit: Trudniejsze niż myślałem ![]() Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 25-08-2008 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @Lagon
Dobra wiem ze nie wyszlo w porownaniu z reszta moich outfitow... ![]() Sam ocen xd Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 25-08-2008 o 17:17. Powód: Lekka korekta outfitu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Wiesz? To dobrze, nie będę musiał ci tego uświadamiać. Znając ciebie spodziewałem się czegoś (hmmm) innego. Przynajmniej to ma jeden plus: jak patrze na wasze prace to mogę się pośmiać. Jeszcze chwila i zamówię awiaków (ptakoludzi) i pewnie wykonanie będzie tragikomiczne (tak tragiczne że aż komiczne.
Edit@ Nie róbcie już tych orków, bo dark się podzielił.
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 26-08-2008 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Tego "wodza samurajów robiłem na szybko :<
Dlatego taki koślawy krzywy ryj ,ubranie itd itp @Icethrow ![]() Teraz sprubuje tych orków mejking
![]() |
#5553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirek Safon
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: hu*owe
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Zamawiam, ale, żeby szybko było zrobione xD
![]() lub ![]() Mogą być obydwoje. Miecz i ewentualnie chodzenie. szybko! xD
![]() |
#5554 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zapłacę, Jak chcesz będziesz mógł być w moim fake'u ^.^ Albo chociaż zrób jednego z tych typów, a chodzenie zrobię: Mroczny Elf Najemnik - Jarlaxle. Zdjęcia: ![]() ![]() W dwóch pozycjach ( z chodzeniem oczywiście). Z kapeluszem i bez (On jest łysy). Dodatkowo szablę. Pamiętajcie - on ma opaskę nad lewym okiem Potrzebuję także najgorszego pro evul mastah wroga Drizzta. Zwą go Artemis Entreri. Jest człowiekiem - skrytobójcą. Zdjęcia jego: ![]() Potrzebuję go w dwóch postaciach (najlepiej z chodzeniem). Jedna w kapturze : ![]() I jedna bez kaptura. Osobno potrzebuję także miecz i sztylet wysadzany klejnotami. Bardzo o niego proszę ![]() Wykonanie jak najlepsze. Proszę też wrazie co innych, jakby sezowaty nie zrobił. Proszę was ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5555 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
![]() pasi?? Teraz zrobie łysego tą złotą szable + Tego wroga :> Chyba ,że niepasi bo poprawie.
![]() |
#5556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirek Safon
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: hu*owe
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Ponawiam xD Aragami, zrobisz?
![]() |
#5557 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
|
![]() Cytuj:
@down nieuzywam? narazie nie mam do czego, bo do fake potrzebuje outow, a sam nie umiem robic. O i jeszcze tego: ![]() miecze osobno. On ma warkocz. No i z glownych postaci to bedzie tyle. Ale potrzebuje jeszcze pantere czarna. Ostatnio edytowany przez Kaspian - 26-08-2008 o 12:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5558 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @kaspian
Tobie niezrobie bo ty nieużywasz ;/ @Zirek Zabieram się @Carbonek ![]() @chodzenie nie obejmuje mojej ofery (KUR... ZAwsze zapominam nie z czasownikiem odzielnie czy razem??) @Arashel Niemusisz czytać?? wyjdz z tematu i niewracaj powoli mnie w*****asz ;/
\G/órnik Zabrze Ostatnio edytowany przez Evil_Aragami - 26-08-2008 o 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5559 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej a gdzie "Mięśnie Brzucha"?
No cóż to chodzenie se dorobię. @down Dzięki ^.^
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 26-08-2008 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() @ up
Tylko jak robisz chodzenie to rób z chodzącego citizena a nie przesuwaj samą nogę tak jak mają ci Twoi marine z True Landu ![]() Teraz się popiszę moja ortografią na wysokim poziomie xD Pisze się CH*J! Dla upartych tutaj dowód O tu właśnie. PS: Aragami.. "nie obejmuje" napisałeś dobrze ale "niemusisz" to już błąd xD Sory za spam ale nie mogłem się powstrzymać ![]()
![]() |