|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#5541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drizer Mastah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wolny Strzelec
Świat: Furora
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() dobra nie wnikam
![]() btw ale veltaxio nie goraczkuj sie tak bo Ci posty usuwaja ...pewno znow cos pisales o footballu 18:10 Triondusis Sevon [138]: ja padne Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 24-03-2007 o 19:22. |
![]() |
|
![]() |
#5542 |
Użytkownik Forum
|
![]() noobie padles poswiecil sie ta kupe zrobil zesrales sie bo taif biegld i ciepachi w kant i na 5 batów albo i z 7 i 8?
noob dead! Hail killers! ps. idz wylaudzaj na 30 lvl k-armory to robisz wrecz wysmienicie!
#5543 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 06 2006
Lokacja: Kraków
Imię: -
Świat: Harmonia
|
![]() Zal mi Ciebie.. Ogladales filmik? >.< Przeciez normalnie mogl uciec stamtad , rotfl, tylko czekal az zauwaza ze moga do niego pojsc, bo chcial zeby Zwidek uciekl - To sie nazywa lojalność.
|
![]() |
![]() |
#5545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Oczekuje tylko nie bardzo wiem kto pierwszy do piachu poleci my czy duski ;d
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 24-03-2007 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#5547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() spoko tylko mam nadzieje ze ostro bedziemy karani :S
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
#5550 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to spalił sie komp ? No chyba ze dysk sie zjarał to przepadło.. a przypomnienie hasła ? A rec key ? Oo
![]() |
#5551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() @eloelo & veltaxio:
Love is in the air... ![]()
#5552 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() Cytuj:
PS HAIL VISION |
|
![]() |
![]() |
#5553 |
Guest
|
![]() @Up
Wyjdz. |
![]() |
#5554 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() UP
Moze nie mam racji? Powiedz kto wypowiedzial ta wojen? Kto myslal ze ma wladze? Powiedz mi kto wygrywa? Powiedz kto robil z siebie posmiewisko mowiac "Tajfun powiedzial ze wychodze z tej wojny bez peymentu"? |
![]() |
![]() |
#5557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Bielsko obawiam sie ze na następną runde spadacie do III ligi i nie wpadniesz kozaku do nas...
My do was przyjezdzamy, a u was nawet nie wiem jak szalik wyglada... |
![]() |
![]() |
#5559 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
Imię: Misio Pysio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Miodzio
Świat: Peace and Love
Poziom: 01
Skille: 1\1
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
wez skoncz pajacowac i nie oszmieszaj sie duzo gadasz i sapiesz a kibic z ciebie jak z koziej pizdy trabka zapewne.. w dupie byles gowno widziales... |
|
![]() |
![]() |
#5560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Drizer Mastah
Gildia: Wolny Strzelec
Poziom: 170
Skille: 20/27
Poziom mag.: 75
|
![]() "Jak pamiętacie wasz Taifunek pisał na forum .. tylko chcecie open batlle mówcie gdzie i kiedy.. a teraz niestety musi się chować; /"
a tam gadasz moze i tak mowil ale z tym ze oni sobie expia u nich wszyscy na vencie no prawie wszyscy a u nas za dnia 10 osob max nie chce nam sie siedziec jak im 24/7 bo to nudne mamy lepsze zajecia do roboty, np. granie w pilke, a nie ogladanie jej<zal> bo tak na prawde to sport sie uprawia a nie oglada ![]() Ostatnio edytowany przez neutral.forum.fighter - 25-03-2007 o 08:55. |
![]() |