![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Antony Sanguincorvus
Profesja: Knight
Gildia: Refugian Greenpeace
Świat: Refugia
Poziom: 65
Skille: 73/63
Poziom mag.: 56
![]() ![]() |
![]() Hmm zaraz jak odpalili servy minuta i się wlogowałem ;p
Później wylogowałem się i hmm.. z 7 razy miałęm "disconnect" i znów się wlogowałem - bez kolejki ofc [PACC RLZ] Z nowych potworów hmmm... ubiłem Wyverne [książka całkiem łądna poleciała ;p] i Nomada [chyba 20gp, meat, mace i axe z niego wylotowałem jak narazie ;p] Nową grafike poza liną itp zauważyłem u: Brod Sword Obsidian Lance Silver Deagger [nareszcie ładnie w domku wygląda] Co do mikołaja na PACC area ![]() Karki świateczne - zacne, zacne - kilka dla znajomych kupiłem ;p Dziennik questów - ładnie zrobiony ;p No to by było na tyle ;p Ps: Przeniesienie rzeczy z domków do dp miało jeden wielki plus, znalazłem kilka czarnych pereł, które zaginęły w odmentach moich skrzyń ;p
![]() |
#542 |
Guest
|
![]() Cześć..
Chce sie spytac was czy test server jeszcze dziala mimo uptade bo niby jest kolejka ale jak sie próbowałem zalogować i do 1 gracza mi doszło to sie wczytywalo tak caly czas spowrotem przez 40~minut aż sie wkurzyłem i zamknęłem tibie...czy jest ktoś tera z was kto gra na test servie i może mi potwierdzić czy on działa ?? |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Dolnyśląsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Epoca
Poziom: 186
Skille: 103/100
Poziom mag.: 23
|
![]() Calen futh : Ja zrobiłem ciasteczko ;p
|
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Imię: Julo the Restless Soul
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 176
Skille: 106/93
|
![]() Super, ciągle mam disconnected :|
@down Wczoraj miałem przez 2h i dziś przez 30min ;p Ostatnio edytowany przez Dragonhearted - 13-12-2006 o 07:09. |
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @UP:
Ja miałem disconect ok. 20 min więc nie marudź. @topic: Update całkiem udany, bo wprowadzili takie opcje jak np. pieczenie ciast a ab wygląda tera bosko!! Bardzo mi sie podoba.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Białystok
Świat: Arcania
|
![]() heheh....A ja od mikołaja dostałem kolejno 2x10 oranges, 2x skarbonki ;P
2x 23:08 You see a blue christmas bundle. It weighs 25.00 oz. It contains random christmas decoration. z czego jedną "użyłem" i choinke mam xd hehehe.. frajda ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#548 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lucyfer sorcer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Solo Style ;p
Świat: Astera
Poziom: 26
Skille: -.-/24
Poziom mag.: 27
|
![]() gdy zassałem nwe clienta to przy logowaniu wyskakuje mi bład "Video surface allocation failed (error Code 12)" co mam zrobić ?
|
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Kalan Sata
Gildia: Divectoss
Świat: Zanera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Ten update jest taki sobie ale nie moge jednej rzeczy zrozumieć stał przymnie mój kolega z holandi i pisał mi że słyszy jak jem totalnie hee:d nie wiem jak to jest możliwe widze napis ze jetm chrum ale on to jeszcze niby słyszy czy wiecie jak to zrobic aby tez mógł bym słyszeć to
|
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh to moze ja sie wypowiem , na okolo 50 lvl myslalem ze knight jest do dupy i se zrobilem sorca. W 6 dni nabilem 33 lvl i pozniej.... zalamanie wogle niewiedzialem co robic tak duzo many ciagnal ten wand of inferno ze sobie dalem spokoj z sorcem i gralem dalej knightem. Teraz mam 90 lv 87/83 i jestem retired.
Wy gadacie ze knightt ma slabe pvp , ale zazwyczaj jak sie idzie kogos zabic to.... nie idziecie sie samemu ![]() Wedlug mnie knight jest profesja prawie doskonala , wy zamiast gadac te glupoty na forum , poexpijcie sobie tym knightem , albo pograjcie se w CSS. Bezsens . Nara. ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() kurwa co za cipy z cipsoftu juz 9 rano a ja nadal mam "cannot conect to ~* "connection refused~" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
|
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Początkujący
Imię: sorceker krzychu
Świat: luminera
Poziom: 10
Skille: 17 shie
Poziom mag.: 4
|
![]() Byl ten udpade czy nie ma ja nie wiem mi sie teraz tibia nie chce wlonczyc no to byl czy nie dajcie odpowiedz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
|
![]() m4a1@
Próbuj się zalogować teraz... Teraz gra startuje więc nie da się zalogować... EDIT@ Dostałem skarbonkę! użyłem i dostałem 901gp xD. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 13-12-2006 o 09:45. |
![]() |
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Dania Stone
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
|
![]() Wbijac na Test Serva... na testere za 1 razem wbilem bez niczego wstalem rano wlaczylem... wpisuje passy wchodze i dziala
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Guest
|
![]() Wlazlem na moja postac po update i nie mam czesci eq
|
![]() |
#556 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() Gdzie jest mikolaj w Veno ?
|
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: Sanok
Profesja: Knight
Gildia: Chciałbym do jakiejś należeć.
Świat: Chimera
Poziom: 17
Skille: 58/57
|
![]() Dzisiaj test server działa ja należy ale na testerze nie mozna wyjść ze świątyni bo jakiś noobek stanął i sie nie zamierza ruszyć
![]()
#558 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
>>>>Teraz gdy się wybiera Sorca idzie sie po prostu na łatwizne, gra się nim najprościej i najłatwiej po ostatnich Updat'ach. Więc jeszcze raz zadam pytanie. Co Te Cip'y robią? NIECH WYRÓWNAJA PROFESJE! A NIE DODAJA JAKIES GŁUPIE PIERNIKI CZY JESZCZE GŁUPSZE OZDOBY! PO CO TO WOGÓLE ? |
|
![]() |
#559 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jeżeli po auto update nie możecie się połączyć, to w ustawieniach firewalla looknijacie, czy klient Tibii nie jest zablokowany. Po updacie klient się zmienił, co niektóre firewall rozpoznają jako próbę podszycia się obcego programu pod program z prawami dostępu do internetu.
Instalkę najlepiej ściągnąć z http://download3.tibia.com/tibia79***** Wrzucić do flashgeta, ustawić 10 jetów i poczekać parę minut ![]()
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45