Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-04-2007, 00:14   #541
mikusmadafaka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter Pokaż post
zakrecilem ladnie dupcia jak Qel, porzucalem pare paczkow i dziwnym trafem udalo mi sie wyluskac filmik z expa zwidka na hydrach

http://www.youtube.com/watch?v=VhY9c5vSBxw&NR=1
Faktycznie rozpoznaje na tym fimiku Zwidka

POLECAM

http://www.youtube.com/watch?v=VhY9c5vSBxw&NR=1[/quote]
mikusmadafaka jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-04-2007, 00:14   #542
Master of Puppets
Użytkownik Forum

Master of Puppets's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
zakrecilem ladnie dupcia jak Qel,
lol
A filmik najs
Master of Puppets jest offline  
stary 26-04-2007, 00:27   #543
Velvecik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Domyślny

Zwidek w akcji? Może nie dostał swoich pączków?
Velvecik jest offline  
stary 26-04-2007, 00:33   #544
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Jest to bardzo znany młodzieniec w Niemczech właśnie przez takie o to filmy, zrobił Furore i jest bardzo znany w Niemczach, robi takie filmy specjalnie, ma ich bardzo dużo na koncie. Te i typu "Echte Gangster" może nazwa jest bardzie remixowana, ale to są najbardziej rozpoznawane,..

Btw, tłumaczenie nie jest do końca poprawne,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline  
stary 26-04-2007, 00:53   #545
~Bad
Użytkownik Forum

~Bad's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Abroad

Imię: top300
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Dobra, dzieki ?uprzejmosci? samej... Ady ;] Z czystym sumieniem moge powiedziec ze rozumiem Magramiego ''chyba tak on mial''.

Wyzwiska i te sprawy swiadcza tylko o was, ale robia tez dobra zabawe dla osob jak ja ;] Gdyby nie temat o Adzie w zyciu bym w tym temacie nie napisal, bo wstyd (shame on me) ale jak poszlo o kobiety/e to poprostu nie wypadalo milczec ;P

Zeby sie nikt nie czepial ze offtop:
Bijcie sie dalej chlopaki, przynajmniej sie cos na tym forum dzieje ;]
stary 26-04-2007, 02:54   #546
Zal_ludzi_ulicy
Guest

Domyślny O.o ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellraiser Pokaż post
Jest to bardzo znany młodzieniec w Niemczech właśnie przez takie o to filmy, zrobił Furore i jest bardzo znany w Niemczach, robi takie filmy specjalnie, ma ich bardzo dużo na koncie. Te i typu "Echte Gangster" może nazwa jest bardzie remixowana, ale to są najbardziej rozpoznawane,..

Btw, tłumaczenie nie jest do końca poprawne,..
GENIALNIE KONSTRUUJESZ ZDANIA GZ!!!

A co do żałosnych noobków co srają po nogach dedem imy. On nie ma shit pvp, poprostu został pingnięty i koniec. Zresztą nie trudno pomyśleć w ten sposób, Vision robi świetne akcje, genialnie rozgrywa Open Battle i nagle pada na 51 noobie z braku pvp? Przełknijcie śline pomyślcie i wtedy napiszcie! Jestem za Dusk ale mam rozum xd???

A wcześniej był jakiś noobek który się lansował że zna Dusk. Więc zdanie do Ciebie: ja znam Twoją mame, nie wierzysz??? ŻAL jeden wielki żal ludzi takich jak ty, znasz to ty swojego wacława, chociaż kto wie.

A cofając się wstecz do Imy. Wierszyk czy też żałosna piosenka hip - złopowa była no po prostu uboga, taka na poziomie ludzi Twojego pokroju czyli: " e ziomek ho na ławke posłuchamy pejjjji, mam na nowym fonie którego zajumałem ziomkowi na PKS". [b]Wiez co się liczy? Smród ludzi ulicy!

stary 26-04-2007, 03:46   #547
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Pergamin

No i moi mili, doigraliście się. Z tego co każdy łatwo może wywnioskować, rozmowa o wojnie Dusk vs. Visions do niczego nie prowadzi, prócz całej masy wulgaryzmów itp.
Sam temat o Furorze jest przesycony tylko i wyłącznie tymi sprawami, toteż z czystym sumieniem mogę go zamknąć, bo nie zakończę tym samym żadnej porządnej dyskusji.
Moim skromnym zdaniem poziom, jaki zaprezentowały w tym temacie obie gildie, świadczy o tym, że ci gracze nadają się jedynie na obicie o kant czterech liter. W tym temacie rozdałem więcej warnów i banów, niż w reszcie tematów z wydarzeń ze światów. Po prostu wstyd patrzeć, jak niski poziom prezentują nasi użytkownicy.

Niniejszym zakładam ban na konwersację o w/w gildiach i wojnie między nimi. Póki co NIE wolno zakładać nowych tematów o świecie Furora. Do kiedy? DO ODWOŁANIA!

Żarty się skończyły a po najsłabszej linii oporu, to pójdę dopiero teraz, bo szkoda czasu na ten temat, skoro tutaj nikt nie uczy się na błędach.
over and out

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!

Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 26-04-2007 o 03:48.
Hegemmon jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania