|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#541 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2007
|
![]() Cytuj:
POLECAM http://www.youtube.com/watch?v=VhY9c5vSBxw&NR=1[/quote] |
|
![]() |
|
![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Scotland
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 91
Poziom mag.: 69
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
|
![]() Zwidek w akcji? Może nie dostał swoich pączków?
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Btw, tłumaczenie nie jest do końca poprawne,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Abroad
Stan: Na Emeryturze
Imię: top300
Profesja: Elite Knight
|
![]() Dobra, dzieki ?uprzejmosci? samej... Ady ;] Z czystym sumieniem moge powiedziec ze rozumiem Magramiego ''chyba tak on mial''.
Wyzwiska i te sprawy swiadcza tylko o was, ale robia tez dobra zabawe dla osob jak ja ;] Gdyby nie temat o Adzie w zyciu bym w tym temacie nie napisal, bo wstyd (shame on me) ale jak poszlo o kobiety/e to poprostu nie wypadalo milczec ;P Zeby sie nikt nie czepial ze offtop: Bijcie sie dalej chlopaki, przynajmniej sie cos na tym forum dzieje ;]
#546 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A co do żałosnych noobków co srają po nogach dedem imy. On nie ma shit pvp, poprostu został pingnięty i koniec. Zresztą nie trudno pomyśleć w ten sposób, Vision robi świetne akcje, genialnie rozgrywa Open Battle i nagle pada na 51 noobie z braku pvp? Przełknijcie śline pomyślcie i wtedy napiszcie! Jestem za Dusk ale mam rozum xd??? A wcześniej był jakiś noobek który się lansował że zna Dusk. Więc zdanie do Ciebie: ja znam Twoją mame, nie wierzysz??? ŻAL jeden wielki żal ludzi takich jak ty, znasz to ty swojego wacława, chociaż kto wie. A cofając się wstecz do Imy. Wierszyk czy też żałosna piosenka hip - złopowa była no po prostu uboga, taka na poziomie ludzi Twojego pokroju czyli: " e ziomek ho na ławke posłuchamy pejjjji, mam na nowym fonie którego zajumałem ziomkowi na PKS". [b]Wiez co się liczy? Smród ludzi ulicy! |
|
![]() |
#547 |
Nikt ważny
|
![]() No i moi mili, doigraliście się. Z tego co każdy łatwo może wywnioskować, rozmowa o wojnie Dusk vs. Visions do niczego nie prowadzi, prócz całej masy wulgaryzmów itp.
Sam temat o Furorze jest przesycony tylko i wyłącznie tymi sprawami, toteż z czystym sumieniem mogę go zamknąć, bo nie zakończę tym samym żadnej porządnej dyskusji. Moim skromnym zdaniem poziom, jaki zaprezentowały w tym temacie obie gildie, świadczy o tym, że ci gracze nadają się jedynie na obicie o kant czterech liter. W tym temacie rozdałem więcej warnów i banów, niż w reszcie tematów z wydarzeń ze światów. Po prostu wstyd patrzeć, jak niski poziom prezentują nasi użytkownicy. Niniejszym zakładam ban na konwersację o w/w gildiach i wojnie między nimi. Póki co NIE wolno zakładać nowych tematów o świecie Furora. Do kiedy? DO ODWOŁANIA! Żarty się skończyły a po najsłabszej linii oporu, to pójdę dopiero teraz, bo szkoda czasu na ten temat, skoro tutaj nikt nie uczy się na błędach. over and out
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 26-04-2007 o 03:48. |
![]() |