![]() |
#541 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 |
Guest
|
![]() pisze pierwszy raz na forum więc ...... bez wyśmiewania
odpalilem dzisiaj tibie wynik error (i mozliwosc wyslaniaodpowiedzi do cipsoft na pytanie co robileś ostatnio?)wchodze na tibia com a tam z mojego maga 29 lvl venore mam rokowca z 0 lvl !!! może mi ktoś poradzić jak odzyskać postać a i angielski to dopiero znam podstawy tak że sam to napewno sobie nieporadze:/ |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
|
![]() maro002@
To jest atak hakerów (profesionalnych) na Tibie. Taki bug ma duuży kawałek Tibii teraz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Jakbym chciał, powiedzmy, składając podręcznik do RPG, ustawić w Wordzie (2k) tło strony (ale żeby całą pokrywało), to da się to zrobić? Jeśli tak, to jak? I jakie ma wymiary strona, jeśli trzeba ustawiać tam gdzieś plik o równym wymiarze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czasem jak zostawiam komputer na noc, żeby się ssało, raz na jakiś czas zastaję go zresetowanego (Od mniej więcej 1-2 miesięcy, teraz rzadziej). Czym może być to spowodowane? Dodam też, że raz na jakiś czas włącza mi się proces mixer. e x e i im więcej czasu jest włączony, tym więcej pamięci zżera. Co to jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
20 sekund szukania. Co do resetów kompa, to jak znam życie problemy z temperaturą. Podaj swoją konfigurację kompa (procesor, płyta, ram, dysk, graf), aby wykluczyć możliwość wirusa logi z hijackthis i zalecałbym przeczyścić z kurzu wszystkie podzespoły. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Donas
Chyba nie wiesz o co mi chodzi. Jak chcę wstawić obrazek za tło, i używam format > tło > obrazek, to mi go daje na cały ekran a nie na stronę, jeszcze w dodatku w trybie tworzenia strony WWW, a jak zmienię na stronę dokumentu tekstowego to znika. W podręcznikach do RPG są podkłady pod strony, np w Warhammerze jest taki jakby brązowy, z obramowaniami stron etc. Nie chodzi mi o sam kolor, tylko o coś takiego. Da się? |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 27-10-2007 o 15:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam problem z kartą graficzną GF6200
Objawy: -gdy włączałem kompa z kartą nie wyświetlała się jej poprawna nazwa tylko jakieś szlaczki; -gdy system zaczął się ładować (windows xp) było wszystko ok ,ale jak już przechodziło do ekranu logowana to na ekranie wyświetlały się ogromne prostokąty i kwadraty ,a następnie robił się czarny ekran i koniec ![]() -to na pewno karta ponieważ monitor jest teraz podłączony do płyty głównej i wszystko działa ok.
![]() |
#551 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Komp: Procek: Intel Pentium D 805 2,66GHz Grafika: Asus GF 7600GS 512mb DDR2 RAM: 2x 512 (nie pamiętam firmy) Płyta Gł: Intel Sorento D945GNT Dźwięk: Creative Soundblaster Audigy LS HDD: WDC WD1600JS 149 GB; Seagate ST340016A 40GB Zasilacz: iBox 400W Temperatury w normie, mam 2 dodatkowe wiatraki w obudowie. Płyta główna 41 °C (106 °F) Procesor 54 °C (129 °F) Aux 37 °C (99 °F) Procesor graficzny 59 °C (138 °F) Seagate ST340016A 32 °C (90 °F) WDC WD1600JS-00MHB0 49 °C (120 °F) A może być to spowodowane przez USB? bo z 6 portów 4 mam zajęte zwykle... Do tego dochodzą głośniki 5.1 i mikrofon, więc nie wiem. Log z hijacka, ten jeden wadliwy proces już fixnąłem i usunąłem mixer*****, zobaczymy co będzie. Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Gogar - 27-10-2007 o 16:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Kościan
![]() |
![]() pisze jeszcze raz bo nie dostałem odpowiedzi
od dłuższego razu nie moge wejść na żadną grę zwiazana z internetem, czyli et, tibia, metin2, jak uruchamiam ją to wyskakuje mi raport o błędach, takie coś jak zrobie szczegóły raportu, tak to pisze przepraszamy ale wystąpił błąd z aplikacją ET***** i zostanie ona zamknieta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Daleko
|
![]() no to ja mam tak gram sobie w jakas gre w trakcie ani jednego zaciecia asz tu nagle zacina sie i musze resetowac co mam zrobic??
prosze o szybka odpowiedz
![]() ,,Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.'' Albert Einstein Zarób do 100 k dziennie na małym lvl jezeli myslisz ze tam jest keylogger to sie grubo mylisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
|
![]() sprawdz temperature karty graficznej i procesora. Abydwa w stresie.(procesor obciaz orthosem [->google] a grafe jakas wymagajaca giera. Temp odczytaj everestem)
![]() |
#555 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Początkujący
Imię: Lord Evo
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 9
Skille: 35/35
Poziom mag.: 1
|
![]() Mam poważny problem. Sformatowałem komputer i z dysku 150GB zrobił się 30GB. Pomóżcie mi, bo dla mnie 30GB to za mało. Jakie znacie sposoby, żeby odzyskać te 120GB bez formata? No może być też format, ale to ostatecznośc. Help
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Początkujący
Imię: Lord Evo
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 9
Skille: 35/35
Poziom mag.: 1
|
![]() Więc tak chciałem sobie odzyskać utraconą partycje w Partition Magic, więc ją powiekszyłem o kilka giga i gdy naciskam Aplly pojawił się błąd:
Error 1516: "Partition improperly dismounted" appears randomly a potem: Error 983 while executing Batch. Error 983. Too many errors found, proces halted. Nie wiem co robić. Pomożcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ściągałem raz jeden program do zmiany IP przez proxy, nie działał. Od tamtego czasu nie mogę usunąć pliku, a mam go na pulpicie, cham go szpeci. Próbowałem już trybu awaryjnego, kilku file deleterów, ale nic to nie dało. Jak coś to zamieszczam logi z Hijackthis.
Ukryty tekst:
Nie wiem, czy logi coś dadzą, ale może przy okazji znajdzie się tutaj coś szkodliwego. ;p
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Unlockerem także próbowałeś?
|
![]() |
![]() |