![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Random picks attack!!!
Może dawajcie też coś od siebie. ![]() Bleach Genialna tapeta Kto by takiego niechciał Pokemony ftw Naruto Spoil |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]()
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() 2 i 4 było dobre xD Nagato....to był dla mnie szok...
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówiłem że się dopiero rozkręcam
![]() FPZA 1 - fail prosto z anime FPZA 2 FPZA 3 Death Noteee O rly!? Lucky Fate/Stay Star Night Caramelldansen! ( tak jakby ktoś jeszcze niewiedział ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Hmm Thero a ty moze grales kiedys na Harmonii palkiem ? bo pamietam kumpla z dawnych lat swietnosci tibii(ba to byla chyba wersja 7.4) ktory mial podobny nick do twojego Username. W sensie poczatek byl Thero a koncowka mizold czy jakos tak.
Btw ostatnio zacząłem ogladac anime The Melancholy of Haruhi Suzumiya i powiem wam tak. 1 odcinek na tyle mnie odstraszyl ze odrazu przeskoczylem do 4. Nawet nie sprawdzajac czy 2 lub 3 byly ok. A moze wy mi polecicie jakies anime podobne do clannad, true tears, kanon, Myslef Yourself, Oneagi Twins, etc.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem czy jeszcze pamietasz noobka o nick Blood tiger knight kturego wspomogles fs'em ;s
Illya dobrze dobrze rozkrecaj sie foteczki godne uwagi ;* Rayza tez se radzi hihi chodz nie ogladalem jeszcze dn 0o Ostatnio edytowany przez Hazuma - 16-06-2008 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Kimi ga Nozomu Eien - odcinków 14 Czasami zdarza się, że dwie najbliższe przyjaciółki zakochują się w jednym chłopaku. W tej parze to Mitsuki jest odważna i przebojowa, ale Haruka jako pierwsza znajduje w sobie odwagę, by głośno powiedzieć o swoich uczuciach. I to ona zostaje dziewczyną Takayukiego. Ale bywa, że samotność i widok ukochanego w ramionach innej powodują, że chcemy, by poświęcił nam choć odrobinę uwagi – nawet jako przyjaciółce. I czasem, zamiast na spotkanie z ukochaną, przyjdzie do nas – ponieważ go potrzebujemy i wiemy, że ona zrozumie… Jest taki dzień w roku, kiedy szczególnie nam na tym zależy – dzień urodzin… Chyba nic złego nie stanie się, gdy poprosimy o krótkie spotkanie i prezent, a przyjaciółka poczeka sobie kilka minut? Ale czasem los bywa okrutny. Podczas gdy Takayuki kupuje pierścionek – urodzinowy prezent dla Mitsuki, Harukę potrąca samochód. W miejscu, w którym już by jej nie było… Gdyby chłopak przyszedł na czas. Na skutek odniesionych obrażeń dziewczyna zapada w śpiączkę, z której budzi się po trzech latach. Ponieważ medycynie znane są przypadki, gdy zbyt duży szok powodował tragiczne skutki, lekarze i rodzina decydują, że przy szpitalnym łóżku czas powinien się cofnąć. Dla dobra chorej wszyscy gotowi są na takie poświęcenie… Tylko jaki wpływ będzie to miało na rodzący się właśnie związek Takayukiego i Mitsuki? Czy on nadal kocha Harukę? Aa wlasnie i sorka za double ale z wzgledu ze jestem nowy nie doszlem jak cytowac 2 posty naraz mam nadzieje ze wybaczycie ;* Ostatnio edytowany przez Hazuma - 16-06-2008 o 14:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kimi ga Nozomu Eien - jedyne anime które sprawiło że łezka zakreciła mi się wokół oka.
![]() Nie płakałem jednak bo , ja nigdy nie płacze , ale to anime ma potencjał , wyjątkowo na poczatku + jak już lecą napisy w 2gim odcinku chyba a w tle ten chłopak... Za niedługo wrzuce "Castko" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
|
![]() Castko 1/1
Castko 2/1 Castko 3/1 Castko 4/1 Castko 5/1 Castko 6/1 Castko 7/1 Castko 8/1 Castko 9/1 FSN pic - wyglada poprostu zaczepiście. Soul Eater opening - aktualnie ogladam BTW znacie może jakikolwiek utwór muzyczny który brzmi tak samo jak od 54 sec. w tym openingu? Ja jestem prawie pewien że jakieś są , ale niemam pojecia jakby tego szukac , więc powołuje się na was ( mała szansa ale jednak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ty mi lepiej powiedz gdzie ja te Kimi ga Nozomu Eien znajde online bo sciagac calych serii na dysk bo poprostu moj marny trasferek by tego nie wytrzymal.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ludzie, edytujcie posty
![]() Co do rozmow, czy ktos tam kogos zna, to tez na priv albo na gg albo gdzies, oby nie tu, zeby smietnika nie robic. ------------------------------------------------------------------------------------------ Wlasnie koncze ogladac Chobits (22 odcinek teraz). Anime wydawalo sie na luzne, ze nie bedzie sie dzialo nic ciekawszego, a tu okolo 15-16 odcinka ukazuje sie duzo watkow tajemnicy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Illya jak zwykle swietna robota a co do czarnej wersji saber to jest ta przemieniona z fate hollow atarixa right ? ;p co do utworkow to podaj gg na privie to ci poprzesylam i powklejam linki bo wiekoszc mam na kompie miedzy innymi z ikkitousen (endingi sa podobne )caly osts z fsn tez mam wiec jakos sie dogadamy ;p 3majsie Ostatnio edytowany przez Hazuma - 16-06-2008 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do ost'ów , jest taka magiczna strona w której znajdziecie wszystko.
Jedna to "gendou.com" , tam głownie openingi etc. ale Nipponsei ma wszystko ( wpisac w google nipponsei ). Tam przez mIRC'a wszystko jest , wystarczy podąrzac za oczywistymi wskazówkami. Za ok. godzinke , dam jeszcze jakieś pic's , bede wtedy na własnym kompie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Co do avatarka (hentajowski sie wydaje ) jest to bodajze ryomi (nie pamietam za bardzo bo na r to tego tam full bylo ) z anime pod tytulem ikkitousen goraca polecam serie dla fanow lekko niepotrzebnych bijatyk) Ostatnio edytowany przez Hazuma - 16-06-2008 o 17:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Im a guy.
2. Tak myśle , moze każdy zrobi se taki jeden duży skrinshot , a w nim wszystkie anime jakie się oglądało , tak żeby było wizualnie , a nie "genshiken" - wtf co to jest ... wiecie , gimp i do roboty. ![]() Jak niewiecie oco chodzi , dam skrina z przykładem , tyle że to nie bedzie z przykładami anime tylko taki mały fail. ![]() |
![]() |
![]() |