|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#542 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Cytuj:
"Dzieci pvp" niezle okreslenie..od kiedy na npvp jest trudnije niz na pvp? od keidy ktos ci sie wbija na respa iwbijesz 10%? Czy od kiedy na pvp ktos ci sie wbija na expa i cie ubija i lvl w dol ;<? Cos czesto uzywacie slowa dzieci...chyba to wam jedynie przychodzi do glowy... Napisales : "gdy zobaczylem tylko zdanie o rotach nie czytalem dalej twojego posta" czy jakos tak..I to jets twoj blad jak mzoesz odnosic sie do moich wypowiedzi skoro ich nei czytales..Czyzbys nie pamietal jak wrzucales ss z rotow? Moze klamie? A moze twoj kolega ktory gra z toba ci nie powiedzial? (nic nie sugeruje ;] ) ![]() Od tego forum, pisania swojej opinii w sposob malo obrazliwy, jak narazie chyba tak pisze..jesli nie zwroc mi uzasadniona uwage (ktokolwiek)
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . Ostatnio edytowany przez maszter321 - 30-03-2008 o 16:09. |
|
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh i znow pvp vs npvp. Przedewszystkim nalezy zaczac od tego ze styl gry na obu typach diametralnie rozni sie od siebie. Imo piepszenie ze pvp>npvp bo trza wiecej ogarniac to shittalk, generalnie tibia to nie jest gra do ktorej trzeba Bog wie jakiego skilla, chyba ze dla kogos zmienianie ssa , m ringow , rzucanie m walli i spam sd to wielki wyczyn. Przyznam, ze podczas mass pvp dochodza elementy zgrania, dobrej komunikacji i ogarnietego lidera, jednakze imo nie ma sie zbytnio czym podniecac i oszukiwac, tibijskie pvp jest poprostu nudne.
Dodatkowo duze znaczenie odgrywa lvl, co za tym idzie no life > normal player. Ogranie w tibijskim pvp ma male znaczenie, bo do klikania kolejnych sekwencji m wall > f bomb > sd > sd nie trzeba az nadto wyjatkowego skilla. Jesli ktos chce zobaczyc gry w ktorych liczy sie ogranie oraz teamwork a nie ilosc klikniec w f1/h to zapraszam na www.livepvp.com . Podsumowujac, co kto lubi. Nie watpie iz niektorym tibijskie pvp moze sprawiadz frajde, ale to nie powod aby odrazu wyskakiwac z tekstami "omg nonpvp lolplayers, dawac na pvp to was skopie jejeje bo mam skilla". eot