![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() A nie lepiej w gg włączyć opcje nie przyjmowania opcji od osób spoza listy? Ja tam się cieszę, że do mnie nikt z forum na gg ani na pw nie pisze...
![]() ![]() @Avager: Co ty za cyrki z tymi buildami uskuteczniasz? Przypomina mi to zachowanie dziesięciolatka, które wszystko wie, ale nic nikomu nie powie....
![]() |
|
![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Bo buildy te są stworzone przez kumpla z RL, mówił by nikomu go nie przekazywać (Build dostępny tylko dla guildii). Wiecej szczegółów nie musze mówić -.- ? Po drugie, nie wiem wszystkiego -.- ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Heh, jak myslicie - da rade sprzedac gw uzywanego?
![]() ![]()
![]() |
#544 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Toomby ;]
![]() |
![]() @up
Buildow sie nie pokazuje, my np. gdy mielismy sie walczyc z gildia BoS na gvg wyszlismy, zeby nie zobaczyli buildu. Co do GW, ze jest nudne to powiem tak: kiedys znudziolo mi sie GW, nie gralem 2 tygodnie, nie wiem dlaczego wrocilem, ale sie ciesze, bo teraz mam gildie, ktora aktualnie ma rank 89 i smurfa mamy do trenowania buildow na 88, ale to sie czesto zmienia bo codziennie gramy gvg. Gra w Gw zaczyna sie dopiero od pvp, pve to nedzny dodatek do tego wszystkiego co Cie czeka w pvp. Ostatnio edytowany przez sylwanas15 - 10-12-2005 o 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
Taaa... Tylko należy wspomnieć, że wszyscy używają tych samych (lub lekko zmodyfikowanych) buildów na PvP. Competition Arena = pełno paladynów, aż się żygać chce. Tomby = Iway, smite, spike, rzadziej healingball. GvG = Tutaj czasem spotka się coś ciekawego, ale ludzie z reguły używają buildów aktualnej "guild of the week" O.o Jedynie te wyże położone gildie mają własne buildy. Ja po dwóch tygodniach klepania PvP i GvG już tym żygam O.o
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @up
zaczne o tego ze moja gildia nie kupujuje buildow z guild of the week, bo to lamerstwo, a co do CA to jest bardzo dorzu mendingowcow, ale popatrz kazdy tam chce zdobyc jakies faction, nie wazne jak ale chce, dlatego ludzie wybieraja w/mo bo latwo sie nim gra, a jak sie skili nie ma to jakos trza zaczac. Co do tombow i gvg na gvg spotyka sie tyle roznych buildow, ze ohoho wiele jest kopiowanych, ale co z tego jak i tak oni tego zagrac nie umia. Ostatio zauwazylem ze wiele czolowych polskich gildii gra tym samym i tu wlasnie sie liczy skill graczy. Zostaly jeszcze tomby, tu iway rzadzi to jest wspanialy build, aczkolwiek przez wiele ludzi uwaza go za noobski, w tym ja, nie farmilem nim fame nigdy nie chce sie znizac do ich poziomu;]. Na tombach najlepiej grac jakisms spikiem holdingiem ;]. |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Grałem w wersję beta. Ostatnio nawet zaczołem "krucjatę" żeby rodzice mi kupili
![]()
![]() |
#548 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wg mnie gw to najlepsza gra na swiecie {tibie to se moge wsadzic gdzies}. Tu trzeba myslec taktycznie i nad tym jakie umiejetnosci sie teraz przydadza, jaka bron najlepiej tu dziala {np. w zimowej krainie najlepszy mieczyk to dragon sword, albo jak sie go nie ma to kupujemy ulepszenie do broni, ktore sprawia ze ta zadaje ogniste obrazenia}. Podoba mi sie tez ze nie lata za mna 10000000000000000 ludzi idac na jakiegos potwora... po za miastami widzimy tylko swoja druzyna i przeciwnika. ograniczenia lvl do 20 tez ma swoje plusy. nie ma tak wielkiej roznicy miedzy grajacymi od wydania a poczatkujacymi... Tryb pvp pozwala na granie przeciw innym nie dobijajac do jak najwiekszego lvl... odrazu mamy max. Muzyka i krajobrazy sa bardzo fajne. Kazda misje {nie questa tylko misje} konczy filmik mowiacy nam o tym co sie w swiecie tyrii dzieje, takie filmiki czasem zdazaja sie podczas wykonywania misji. prawie wszystko jest tu wyjasnione i nie walczy sie tu z jakimis szczurami czy krulikami a z roznorodnymi potworami, z ktorych kazdy gatunek ma slabszy i mocniejszy punkt. w grze odbywaja sie przerozne turnieje takie jak: turnieje gildii, turniej papier, kamien i nozyce... mamy tu duzo mozliwosci na spedzenie mozliwosci. mamy tu 3 SERWERY: Amerykanski, Europejski i Koreankski. Wkrotce dojdzie i chinski. serwery te takze konkuruja ze soba {w Hall of Heros} o Favor of Gods. Favor- przychylnosc bogow- pozwala nam na wejscie do takich miejsc ja FoW, czy Uw. bogowie sa takze dla nas laskawsi i np. jak zlozymy im ofiare to dodaja nam morali badz regeneracji zycia. po wiecej informacji zapraszam na strone www.guildwars.pl GUILD WARS RZADZI!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#549 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Niechce nikt kupic orygianlnej gry z posatcia na 20 lvl?//pw prosze jak cos
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() @up
Wiesz, czmemu zarzucli tryp pvp w Niejakim mmo spod stajni D&D? "Bo klasy postaci nie są zbanslowane" Innymi słowy jak chcesz paladynka to "se" kombinuj. Tak wsystko to tylko panu w erze zrobia :| @sylwanas: czyżby czlonek słynnej ostatnio XII? :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() wow skad wiedziales ;p, a wogole dlaczego slynna ?;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo ambitna i ma smurfa wyzej od wlasciwej gildii ;PPP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: z Isary
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Vaxupoto z jakiej gildii jestes ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik Forum
|
![]() @sylwanas
Black Spectrum [BSP] |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() nudzilom mi sie napisalem wam fajnego builda na ragnera
R/Me Atrybuty: Domination Magic: 10 Expertise 15 (11+4) Marksmanship 11 (10+1) Skille: 1. Oath Shot 2. Savage Shot 3. Distracting Shot 4. Debiliting Shot 5. Read the Wind 6. Signet of Weariness 7. Mantra of Signets 8. Ressurection Signet W razie klopotow pisac 1569950 - niewidoczny lub w grze Sylwanas Pvp |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Ho ho dodatek się szykuje... na dodatek weekend ten bedzie sie działo, niestaty ja jadę do babci, więc sobie nie pogram. Mam nadzieje, że wyrazicie w tym temacie swoją opinie, i bede wiedział oco chodzi, czy warto kupić... bo mam taką ochotę kupić dodatek, ale co przyniesie przyszłość nie wiadomo...
BTW nie ma to jak: Me/E Fast Casting/ Fire Nikto się nie ostanie.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up:
Ostanie, ostanie... Magia ognia za dużo energi żre. Można kombinować z signet of energy... ale nie będziesz stał 15 sekund bezczynnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: kRaKóW
Stan: Początkujący
Imię: Neji Moonblade
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() Heh nie moge sie juz doczekac weekendowego eventu ;] , a tak wogole to smiesznie jest po tym jak zresetowali laddera ^^
|
![]() |
![]() |