![]() |
#541 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Sting
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Poczekaj Damq az nabije 89 lvl. Zevs mi obiecal duel do deada ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#542 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
|
![]() Fajne ss`ki miałem gdzieś film z tej wojny w ab ale sie zapodział
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Noooo
Jakby niebyło to Liam ma 132 lvl no trochę Cię Fast'molt wy***ał, Niedługo będzie Cie miał na 1 UE. Joixazi też coś stojii z levelem. Chyba bedziecie sę musieli niedługo przyznać do przegranej ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Fast'molt
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Principality of Destination
Świat: Aurea
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() a ty co jesteś wyrocznia ? Denerwują mnie wypowiedzi takich ludzi jak ty ahahahaah bez kitu. NIe jest twoją sprawą czemu joixazi stoi z lvlem itp. Nie grasz, nie uczestniczysz, nie komentuj. P.S. Już bardziej wole jak Sting ninja pisze ;d
#546 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. do MI: czy tak ciezko uje*ac tego " bot usera" Liama..... podchodza we 3 taki tricky zevs i fast i ue.... czy to takie trudne omg....
![]() |
#547 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
1. Liam nie da sie tak podejść 2. Istnieje coś takiego jak Stone Skin :F 3. Jakby podjechali all bez stonów to by nikt nie przezyl ^^ No chyba że ten co ostatni ue za*******ił ^^ Widać że 31 lvl to twój max :F Aha jakbym zapomniał, Zevs nie wie jak sie ue puszcza :<
Jojo Ninja Aurea Knight Member of Ninja Family... Ostatnio edytowany przez Jojo Ninja - 03-11-2005 o 14:06. |
|
![]() |
![]() |
#548 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
Czesław ?? Dziki ?? ahahahahhhahahaha Ostatnio edytowany przez Slyth - 03-11-2005 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Okolice Rzeszowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Hamislaw
Gildia: Nie ma
Świat: Azura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Jojo ze ty ue puszczac nie umiesz to my juz wiemy ale ze zevs to kazdy wie ze ue potrafi zrobic wkoncu sorc.
Ty nigdy nie miales sorca wienc co mozesz wiedziec o puszczaniu ue. Chyba ze na otsach kilka razy udalo ci sie kliknac ten hotkey i je wyszczelic... Nie mów juz jaki ty dobry jestes w otsach przeciez ty na otsach zaczynales... |
![]() |
![]() |
#550 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@JOJO jakbys chcial wiedziec to wiem ze cos takiego istnieje, ale gdyby Ci 3 mieli stony a liam pod naporem innych tracil aldunki to by sie wkoncu skonczyly. a co o tego ze by sie liam nie dal podejsc to co za problem lazic we 3 ciagle??? ..... @JOJO jakbys chcial wiedziec to gram na innym serwie i mam sporo wyzszy lvl. Btw. Ty za to jestes poprostu the best _/ MI _/ IZMOKS
W ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH W MARTWYM CIELE DOBRY LOOT ![]() ![]() ![]() ![]() Prezesie Zygo co z tego masz Że Ci sie Walter puszcza na twarz ... lallalalalalallala _/MI _/ IZMOKS Ostatnio edytowany przez Liquid - 03-11-2005 o 15:11. |
|
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Okolice Rzeszowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Hamislaw
Gildia: Nie ma
Świat: Azura
Poziom: 54
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Liama nie tak łatwo ubić...
Ma on swoje sposoby ale sądze że Mi dopracuje sowją taktyke chociaż i tak jest dobra. Jak by sie udało liama w trapa zlapac to padł by jak kaczka ale to jest chyba nie wykonalne. Za szybki jest... |
![]() |
![]() |
#552 | |
Użytkownik Forum
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Cytuj:
20:03 Struna: ustawcie jego name 20:03 Struna: na bocie bot mowisz? |
|
![]() |
![]() |
#553 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
Czy to nie Czasem Arcania i 95 lvl Rp :> ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#555 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co Ty zdaje Ci sie. A mozesz mi wytlumaczyc jak da sie z SD uderzyc zza ekranu?? Prosze powiedz @Jeremiasz moze.... ;>
W ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH W MARTWYM CIELE DOBRY LOOT ![]() ![]() ![]() ![]() Prezesie Zygo co z tego masz Że Ci sie Walter puszcza na twarz ... lallalalalalallala _/MI _/ IZMOKS Ostatnio edytowany przez Liquid - 03-11-2005 o 19:21. |
|
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik Forum
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() @up
masz dowod ze strzela zza ekranu? |
![]() |
![]() |
#557 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() @Jeremiasz moze.... ;>[/quote]
heh , jednak trafiłem , xD Tic Tac i tylko dwie kalorie <: ![]() HaiL Blue Cosmos _/ |
![]() |
![]() |
#560 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: