![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() powodzenia panowie...
moze bedzie lepiej, na raziew to nie wierze, venezueli nie mzona ufac, mam nadzieje ze zdajecie sobie z tego sprawe. kto wie, mzoe sie doalcze pozniej, jak znow bede mial czas na granie ![]()
![]() |
#542 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
zgadzam sie z toba w 100 % . venezueli ni mozna ufac , powiem tyle oni maja swoje plany chca zawladnac serverem i tyle. Narazie wojna potem bedzie eszcze gorzej niz teraz jest bo beda rzadzily te paly ( o ile oczywiscie wygracie ten war) |
|
![]() |
![]() |
#543 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#544 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
HAIL!! |
|
![]() |
![]() |
#546 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja tez uwazam ze venezuela ma zamiar rzadzic... zoabczcie jak oni pisza... "hail venezuela team an company" ani sensowengo slowa o innych... no ale coz, moze sie wreszcie doczekamy solidarnosci, i jak bedzie trzeba to sie zmiecie venezuele.. uwazam ze nas na to stac ![]()
![]() |
#547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Tylko,że tym razem jeżeli oni nas będą chcieli rozwalić to sami mogą się pożegnać z servem też,bo bez nas są słabsi niż Pats.A ja postaram się zrobić co tylko mogę,żeby było o wiele lepiej.
|
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Wedlug mnie nie jest wazne kto wygra, ale to jaka galana bedzie po tym zwyciestwie...
w koncu kazdy z nas chce grac w pokoju czyz nie?? ![]() Moze Mytant i Filosov Mage wruca do gry ![]() Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 17-03-2006 o 10:28. |
![]() |
![]() |
#549 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a jak na razie to powodzenia, bo wojna dopiero sie zaczela.
![]() |
#550 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a co do tego rze br chac wladac na galanie to jest pewne na 100%, zreszta co tu dozu gadac sami sie przekonacie jak sie skonczy ta wojna i zaczne sie Paowanie br << -- to jest nieuniknione, spyta ktos dlaczego?? oni to kochaja poprostu ![]() ps galana tylko i tylko wtedy bedzie zej****stym serwem jak nikt nanim niebedzie gral pps. srry za ortografie i literowki, nigdy nie bylem pilnym uczniem ![]() Ostatnio edytowany przez _PiteroS_ - 17-03-2006 o 11:00. |
|
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() ![]() ![]() ![]() P.S Wczoraj drugi raz padł Artureczek. ***~~~ warior, ma jaja ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 17-03-2006 o 11:03. |
![]() |
![]() |
#552 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
![]() ale dobrze widzec ze sa na tym swiecie osoby ktore uzywaja szarych komurek big gratz bo ten pomysl na przeciek info byl naprawde swietny ![]() Moze jak wygracie wojne Wruci na galane Stare dobre Fallen Soul ![]() Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 17-03-2006 o 11:15. |
|
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() Ja wiem ja wygladało PA w ich wykonaniu. Podstawianie swoich noob RS skulli na 11lvl i płacenie im za to że go walnołeś lub Hunted za to ze wbiłeś za wysoki lvl. Takich sztuczek było wiele ale im tego sie nie zapomni...... Może i narazie jest wojna z Patsami ale trzeba pamietać o o ciotach takich jak Malia Arkwin, Thum Thum czy wkur~~ na forum asslicker Kelika.... No ale czas pokarze co będzie dalej.......
![]() |
![]() |
![]() |
#554 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
|
![]() Konda Mar 16 2006, 21:45:09 CET Killed at Level 166 by Van Hellsinghs
Oen Mar 16 2006, 22:10:03 CET Killed at Level 138 by Lord angel of fires and by Soul hunter of galana Powstala nowa gildia Unbreakables wiec chyba jest war |
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz dla chlopakow z Wenezueli
![]() Widac ze Van~ w koncu poszedl po rozum do glowy ![]() Nastepne GZ dla Lorda Hybrida ![]() Dobry wywiad to polowa sukcesu. Na druga polowe przyszedl czas zapracowac. Mam nadzieje ze bedzie z kim ![]() Najwyzsza pora na Galanie zrobic pozadek. PS. Chetnie bym pomogl ale... (patrz lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak zaczela sie |
|
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
|
![]() Racja połowa sukcesu to wywiad;p Dlatego od tygodnia znaliśmy GC Lithium I patriots.Byłem pierwszym liderem nowej gildi ,ja rulez;p
|
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() heh, ciesz sie ze wreszcie cos sie ruszylo na galanie ( jestem fanatykiem rewolucji xD ) szkoda ze dostalem red skulla ;\( zalamka jak 5 razy w jeden dzien PK ded) ale nadal gram na galanie mam nadzieje ze nowa gildia nie stanie sie kolejym dykaturalnym szajsem :F