![]() |
#541 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@ Adrius czy jak ty tam jestes ![]() ![]() No z tym Behe to zes chyba ameryke odkry pacca na niego ja o tym wiem od dawna chyba i nie musisz mi mowic a drag to co innego -.- |
|
|
![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() Do Wody~ i innych tego typu...mozecie przestac *******ic o glupotach?! takie sprawy zalatwiajcie sobie na priv w tibii albo gdzies indziej...
![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ holu
moim zdaniem lepiej aby chociaz cos sie dzialo a nie jak bylo pare dni temu ze prawi woule @ woda~ dobra nie chce mi sie czytac. doroniesz zrozumiesz xD. nie chce sie klocic wiec nie odpowiadaj. moze napisales w 2 pkt nie pamietam juz a nie chce mi sie wracac. Tyle. ach pokochalem skilowanie. ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 10-03-2006 o 13:15. |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() Mar 10 2006, 12:26:10 CET Killed at Level 42 by a dwarf guard
Jak tu sie nie wkur**c? ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() kilver dedles
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @kilver... niech zgadne-duzy resp guardow w tym labgiryncie??;/ nie poddawaj sie i idz odrobic tam-gdzie ci mowilem
![]() ![]()
#547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Profesja: Paladin
Poziom: 103
|
![]() Tutor power abuserem ???
![]() wtorek 7 marca: 23:28 Aikauzenho: if i atack u both to leave spot.. 23:28 Aikauzenho: im the power abuser 23:28 Aikauzenho: right? No nic tu akurat był pierwszy ... czwartek 9 marca: 22:11 You lose 58 hitpoints due to an attack by Aikauzenho. 22:12 Aikauzenho: go away 22:12 You lose 58 hitpoints due to an attack by Aikauzenho. ![]() Zabijalismy tylko podwojny resp dragów on mógł bić wszytkie inne |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() (prawie)wszyscy br są chamscy !
![]()
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ kilver
mozna i to nawet bardzo ![]() @ deniss kiedy mi oddasz moje 1 k? bo zaczne % liczyc xD @ cwaniak lol cos mi sie wydaje ze aiaku~ tego nie napisal "23:28 Aikauzenho: im the power abuser" a jesli tak napisal to rzeczywiscie jakis tępy owner ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 10-03-2006 o 15:00. |
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Ale dzisiaj jazda byla po dedzie kilvera (Kondolecje), poszedlem luuknac czy jest loot, okazalo sie ze jakis 64 ek taM EXPI, wiec gadam czy ma loot a Oxy na guild chacie "ATK HIM, ATK HIM, MAKED ATK!", wiec ja 36 pala
![]() Poszlo mu jakies 2 bp uh, mi 3 hmmki 159 boltow, a najgorsze co sier okazalo ze to wcael nie on ukradl loot ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() ja planuje zabic kogos wraz z gildia w sobotke wiec mnie nie wku*wiac xD
a tak serio to: 14:53 You advanced from Level 50 to Level 51. ![]()
#552 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Kacperka
Profesja: Knight
Gildia: Moonchildren
|
![]() Według mnie wszyscy zenho to ***ane nooby i nic tego nie zmieni
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Imię: Ziolek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() @@ rekin
no gz lvl ![]() @@@@@@@@@@@@@@@@ narkoman yyyy no maly problem jest bo jakos kasy malo mam a musze crusader helmet kupic ale spoko spoko oddam na pewno ![]() edit : ma ktos jakąs postac najlepiej druta sorka na zbyciu którą niegra?? moze byc na roku i miec 7 lvl i pare % do 8 bardzo potrzebne Ostatnio edytowany przez Filpex - 10-03-2006 o 16:18. |
![]() |
![]() |
#554 |
Guest
|
![]() Moj kolega co nie gra juz w tibie (Straznik Gaju). Sprzeda chara
![]() ![]() Aikauzenho nie ma ownerow i sam gra i watpie czy on zna tak samo angielski. I nie kazdy br to debile ![]() Pozdro |
![]() |
#555 |
Użytkownik forum
|
![]() [quote=Woda Sedesowa]0. Aikauzenho jest spoko kolesiem, poznalem go w dp w kazz i sie z nim sup[er gada, wyganial was bo moze wrocil po belty itp? Zgadne ze expicie w d-lair
![]() Aikauzenho nie ma ownerow i sam gra i watpie czy on zna tak samo angielski. I nie kazdy br to debile ![]() Pozdro[/QUOTE= No w sumie na serio Aikauzenho mi nie przeszkadza za bardzo bo chce na***ac Duffzenho który mi BAARDZO przeszkadza.. ale i tak uważam, że większość zenho to nooby z własnego doświadczenia to mówie |
![]() |
![]() |
#556 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#557 |
Użytkownik forum
|
![]() No trochę ich już nam.. nie raz byłem peczony i nie raz pisano do mnie HUNTED za darmo.. zawsze końcówka "zenho"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Sory woda sedesowa ale ty jednak dopiero co zaczęles grać na tym serwie i jednak wiesz TROCHĘ mniej o ALL ZENHACH !!! moze i zdarzaja sie wyjatki ale jak sie mówi wyjątek potwierdza regołe !!!!
![]()
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ Ostatnio edytowany przez marcinekk - 10-03-2006 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja kiedys bylem na dwarfach i jakis zenho do mnie po brazylijku "costam costam" ja mu mowie english plz a on przez 15min nawala do mnie po tym ich jezyku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|