![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Calzor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 63
Poziom mag.: 53
|
![]() Uther92 chce Ci powiedziec ze jutro bede gral dopiero po 3 godzinie wiec nie masz sie co ranbo wbijac ;p
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
![]() |
![]() Przed chwilką grałem sobie i gdy zabiłem niedźwiadka podszedł do mnie PACC 14 lvl i napisał do mnie:Nie wiem, czy mogę pisać nick, więc dla pewności nie napiszę. Zamiast jego nicku użyłem "on"
on: czy chcesz rozwiazac ze mna zagadke on: na spike sworda 21:40 Tropic: taak on: bedziesz mial pacca? 21:40 Tropic: nie wiem, a co? on: bo potrzebne sa pacci on: tylko nie takie brednie ze z fista minosa on: czy cos on: ;P 21:41 Tropic: a co wiesz? wiec tak on: raz dziennie on: respi sie wolf on: co wazy 100 oz on: szkielet on: trzeba go wymienic on: u pacc npc na klucz on: klucz otwiera jakies drzwi tylko jakie on: ;] 21:42 Tropic: a wiesz jak wymienic? on: taa 21:42 Tropic: jaki jest dialog? 21:42 Tropic: i u jakiego npc? on: bede wiedzial on: wkrutce 21:43 Tropic: a powiesz? on: bnom on: tylko szukam kto mi to pomoze zrobic tak przebiegała moja rozmowa z nim. <on sam mnie zaczepił> /EDIT\ Jeżeli to nie Pic na Wodę, to postaram się robić jakieś SS'y z tej przygody. Postaram się również o dialogi z "nim". Oczywiście będę zdawał relacje z wypraw po "skarb". Skoro powiedział, że "wkrótce nędzie wiedział co robić" to raczej musi mieć jakieś wiarygodne źródło. Ostatnio edytowany przez Tropical - 29-06-2006 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Ustron,
Stan: Aktywny gracz
Imię: Varior Lion
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lotus
Świat: Rubera
Poziom: 75
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() to zakumpluj sie z nim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Light of night
Profesja: Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 19
![]() |
![]() niom może w tedy powie cos więcej i napewno mówił prawde mo juz padła tutaj taka wersja stonoga mówił tylko przez inny nick
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
![]() |
![]() Ja to mam szczęście
![]() ![]() /EDIT\ Na razie idę spać. Po basenie jestem zmęczony. Cyaa. Zobaczymy co przyniesie jutro... Ostatnio edytowany przez Tropical - 29-06-2006 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @up
w tym temacie wypowiadamy się na temat tajemnic rookgaardu a nie chwalimy się tym że jesteśmy nowi -.-
![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 29-06-2006 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Golczewo
Stan: Początkujący
Imię: Majkelu
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 32/25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() hehe, draculcia nie denerwuj mnie nawet, co ty myslisze ze jak zobaczyles u kolesia spike sworda to odrazu musi byc qest na to? moze to jakis kolo od CipSoft'u i ma pokazywac, zachecac (dla sciemy) ludzi do grania w tibie aby se troszku pomysleli? sadze ze oni wszystko zrobia aby zdobyc forse (PACC nie wystarcza chyba <LOL>) i wez mnie i innych nie obrazaj bo moze to sie przeciwko tobie odwrocic. POPIERAM MAVERICA, WCURWILES MNIE Draculcia 1992 NOOBIE!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Ustron,
Stan: Aktywny gracz
Imię: Varior Lion
Gildia: Lotus
Świat: Rubera
Poziom: 75
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Taaaaa Majkelu Cipsoft ma wszedzie swoich ludzi ktorzy pokazują najlepsze itemki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamietajcie ludzie jak ktos wam pokaze jakis dobry item to jest to wysłannik CipSoftu. a tak wogule to kiedy Dracula mowil ze ktos mu pokazywal Spike Sworda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ty po jakiego kija mielby nam ściemniać skoro nie lubią rookstayrów a z tego wychodzi ze "pomagają" nam w pozostaniu na rooku.
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Piekło
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wizard The Dark
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mounted Knights
Świat: Harmonia
Poziom: 49
Poziom mag.: 46
|
![]() chyba nikt nie rzeczytal mojego posta...
Jak rozmawialem z sunrise nie ignorowal mnie tylko podal mi pewna informacje (sam nie chcial mi pomoc) napisal ze mam sie udac na server isara i zagadac do Rookguardian debove bo ona bardzo duzo wie lecz on nie moze mi pomoc. wiec jak na razie nie udalo mi sie z nia pogadac bo jest offline. |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale ja nie powiedziałam że mi pokazał!!!!!!!!!!!!!!!!! Naucz sie czytać i rozumieć treść zdania!!! Bo własnie przez taki te forum zamienia sie w kłutnie a nie odkrywanie tajemnic. Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedz i zobaczysz w tedy bo ja napisałam że mi powiedział że zabił MM i ni cholery nie wiem dlaczygo wciągasz mnie odrazu do tego że pokazał mi SS NIE POKAZAŁ NIE WIDZIAŁAM U NIEGO SS NIGDY ZROZUMIAŁEŚ???!!! POWIEDZIAł MI TYLKO ŻE ZABIł MM ZA POMOCą 30 LIFE FLUIDóW I POTRZEBNE MU BYłO 20 MINUT!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A W DODATKU JA NIKOGO NIE OBRAżAM TYLKO MóWIE OCZYWISTOł PRAWDE KTÓRą KAZDY POWINIEN SOBIE WRESZCIE UśWIADOMIĆ JA NIE OBRAżAM LUDZI ROBISZ TO WłAśNIE TY mAJEKU CZY JAK CI TAM... TU PRZYCHODZA NORMALNI LUDZIE KTóRZY UMIEJA CZYTAC NAJPIERW PRZECZYTAJ NIEROUMIESZ? PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ Aż DO SKUTKU BO NAPISAłAM WCZEśNIEJ PUNKT "... operają swoja wiedze na: 1.NIE ZROZUMIENIU TEGO CO TU PISZEMY..." i pamiętaj o tym punkcie i nic nie obruci sie przeciwko mnie bo zanim cos napisze próbuje sie postawic na czyjimś miejscu i go zrozumiec jesli czytanie po kilka razy niewystarcza !!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gadąłem własnie z Sunrise a on odesłał mnie do niejakiego druida alrika ale on zaczoł coś gadać że sunrise to zwykłt noob i jeśli jest taki mądry to niech idzie na maina ale sunrise powiedział że on poprostu nie chce zdradzić mi swojej tajemnicy.
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A gdzie jest ten Sunrise?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na serverze antica, teraz jest online.
![]() |
#556 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale kto to jest? jakis NPC?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gracz...najlepszy rookstayer na świecie ma ponad 96 lv
![]() Zobacz ten temat http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=82949
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 30-06-2006 o 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Uiuu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 155
Skille: 98/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Więc jak większość z was Sunrise <97 lv> Odesłał mnie do Druida Alrik na początku on mówił ze nic nie wie że Sunrise jest Noobem jak większości z was potem ja powiedziałem że on zna cały ten quest lecz nie chce z nami sie niczym podzielić ,ponieważ na razie tylko on ma spike sworda i Lonya. Sunrise nie ma ss!! Zapytałem sie go równiez czy jesli powiem mu co na razie wiem czy powie czy mam to zrobic. A więc tak trzeba wymienić u pacc npc wolfa który wazy 100 oz na klucz. Trzeba eskortowac gracza który ma 0 expa do mino maga i to on musi otworzyc drzwi. Nie sprawdzałem tego ale musze. Nie obiecuje ze to prawda. POtrzebuje rookstayerow z Celesty do Pomocy.
![]()
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to pzreprowadzamy ekspedycje tak jak powiedziełm wczoraj tylko czekam na chętnych.
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tylko jak wam sie uda to wyslijcie zdjęcia z tej wyprway. czyli musicie robic co jakis czas zdjęcia. Jako dowód i miłe wspomnienie
![]() |
![]() |
![]() |