Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-08-2006, 13:46   #541
Kuan Ti
Użytkownik Forum

Kuan Ti's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Kozienice

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vylkano
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Obsidia
Poziom: 248
Skille: 96/92
Poziom mag.: 10
Domyślny

Szwedzi dlatego zadze tym servem bo maja zgranie a Mannow to nie noob. ma tu najwieszka wladze dlatego ze potrafi zorganizowac ludzi. Jak Mannow mowi "dobra wychodzimy z pzeta i prujemy tego kolesia" to wychodza a u Polaków odrazu jest "nie tamtych jest zaduzo, padniemy, ja nie ide"
01:20 Nitop [141]: fakt
01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj
01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz
01:20 Nitop [141]: xD

Ostatnio edytowany przez Kuan Ti - 09-08-2006 o 13:50.
Kuan Ti jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-08-2006, 14:24   #542
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

@duriel
sry.. za pomylke
@suv
poczatek servera, limit - 2 gildia na servie pod wodza erzar miria i la onda pod wodza warcy.... keidy pokonalismy la onde ng ich dobilo a potem wypowiedzialo wojne limitowi

Jesli banished nam nie pomoze i przegramy to zycze powodzenia i udanych wakacjii tej gildii.... bo do wakacjii pewnie deja vu dotrzyma ale pow wakacjach nadejdzie czas na nich -.- smiesza mnie tylko ci wszyscy kolesie na foryum tibia.com ktorzy nagle pokochali ng i są takimi lizodupami ze mam odruchy wymiotne...

pzodro dla najlepszych przyajaciol na servie tkorzy nigdy sobie wzajemnie nie robia przykrosci... suva i kiroya
^Awolver^ jest offline  
stary 09-08-2006, 16:36   #543
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Awolwerku kto wie może będę mógł z wami powalczyć (jak pożycze chara ) ale to sie zobaczy. Jesli chodzi o organizacje to z tym paplaniem na ts-ie anga ma troche racji. Kanal macie , juz dawno go postawilismy.Zawsze mozemy zmutowac ludzi ktorzy nie dowodza i beda mogli tylko sluchac. Jak gralem powazniej w CS-a to nie mielismy problemu z ustaleniem kto dowodzi i sluchaniem go na klanowkach (odzywales sie tylko by uprzedzic o ataku) ale to inna sprawa bo wiekszosc u nas miala ponad 20 lat, a mniejszosc (czyt. gowniarzeria) musiala sie sluchac. Mam nadzieje, że wam z ta organizacja wyjdzie. Posuniecie Mannowa bylo latwe do przewidzenia. Chlopaki lubia wojny i nie ma co ich za to winic. To ich sposob zabawy w tibii. Macie duze szanse wiec sprobujcie je wykorzystac (tymbardziej, że dzieki temu bedzie wkoncu spokoj).

BTW: Wypowiedzenie wojny przez mannowa podoba mi się, wkońcu napisał w pełni prawdę na tibia.com, bez bzdur o jakims PA albo innych bajkach.
stary 09-08-2006, 17:12   #544
Elder Nagan
Zbanowany

Elder Nagan's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuan Ti
Od jakiegos czasu bylo goraco. cale Dejavu expilo ,a z NG moze Gal~ expil wiec Szwedzi niechca stracic serva. Szwedzi sa silni dlatego ze maja program Ventrilo czy jakos tak i szwedzi maja jedna szczegulna zalete. Jak jeden mowi reszta slucha i tak Swe wygrywaja wojny, a Polacy to srrka ale oni wala w kazdego jak chca, nikogo nie sluchaja itp( nie mowie o all Polakach) No i Szwedzi maja taki fajny program co sie nazywa "tibiabot NG" na tym bociku wychodza piekne comba sd;] oczywiscie trzymam strone Polakow bo jestem akurat hunted od osoby z NG;]
Drogi Vylkano co do bota to masz racje ale polacy tez uzywaja NG a nei TibiaAuto...poprostu swe sie o chary nei boja ;]

ja z erfis moge za*******ac wszedzie bynajmneij wiem ze on mnei nie zostawi ;]
Elder Nagan jest offline  
stary 09-08-2006, 18:15   #545
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pitt6ull
BTW: Wypowiedzenie wojny przez mannowa podoba mi się, wkońcu napisał w pełni prawdę na tibia.com, bez bzdur o jakims PA albo innych bajkach.
mi sie troche nie podobalo, gdyz atakowali nas juz 2 dni przed wypowiedzeniem wojny... nie podobalo m isie tez zachowanie liderow deja vu... ktorzy nic z tym nie robili ;< ale moze oni mieli racje a nie ja jestem calkowicie podporzadkwoany wiec jak przegramy to nie bedzie moja wina ^^
^Awolver^ jest offline  
stary 09-08-2006, 20:02   #546
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Domyślny

Jeszcze jedno male ale apropo organizacji. Dajcie wszyscy rybie nr. GG i telefonu zeby mogl was powiadomic o jakis planowanych atakach. Podzielcie sie na kilka grup gdzie ktos bedzie odpowiadal za prowadzenie i doinformowanie swojej grupy ludzi. Teraz najważniejsze nie srajcie sie tak o swoje chary, bo po co wam postac na wysokim lvlu ktora nie mozecie normalnie grac ?? Zeby sie pochwalic kumplom ? Zrobcie sobie screena na dowod ze ja mieliscie i jazda na NG. Wygrana wymaga poswiecen. Co do tych co uciekaja z gildii jak z plonacego statku taka mala dygresja, NG sie wami zaopiekuje w razie przegranej Dejavu, a w razie przegranej NG dejavu to zrobi. Neutralnosc jest dla tchorzy. Najbardziej mnie bawia texty " ja sie nie mieszam, bo po obu stronach mam kumpli". Jesli to tacy kumple w tym NG to niech zalatwia zeby nie bylo wojny Oczywiscie taki sposob pozwala latwiej dojsc do wysokiego lvlu (pokorne ciele 2 matki ssie) ale nigdy nie da wam szacunki zadnej ze stron. No nic, powodzenia życze, bo biorac pod uwage sklady obu druzyn to nigdy nie bylo takiej szansy na pokonanie NG jak teraz. Oczywiscie o ile bedziecie sluchac tego ktory dowodzi, bo to najwazniejsze.
stary 09-08-2006, 20:04   #547
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Domyślny

Polacy musza miec sukces na juz a jak nie to retired, bija jednych wszyscy patrza i ciesza sie ze nie mnie.

Najsmieszniejsi sa oczywicie ludzie ktorzy obsrali sie w 10 minut po wypowiedzeniu wojny i uciekli z Deja.. ( Tass, Lady Abadon...........) zawsze znajda sie obsrancy ktorzy sa mocni w gadce na forach i w napadaniu w 3 na 1 gdy poluje ale jak wojna - to nie moja sprawa niech inni narazaja levele i itemki ja przeciez poluje/skiluje/robie runki.

W baniszed chyba niema za duzo polakow ani brazoli wiec nikt u nich nie bedzie dygal, jak sie przylacza do Deja to po NG, Mannow nie wyjdzie z DP. Warto by o tym pomyslec jak by ich zachecic bo oni moga byc kluczem. Vandale sa za slabi psychicznie na jakakolwiek decyzje a Amerykanskie gildie ( Zero i Mayhem) sa po stronie Anicala bo on zapewnia im bezkarnosc, bezpieczenstwo.

Moim zdaniem ta wojna to koniec NG, jezeli polscy HL madrze to rozegraja.

Kalamatus ma jak zwykle racje, ale na juz na teraz to ataki chyba sa niemozliwe bez sojuszy

Ostatnio edytowany przez strazak - 09-08-2006 o 20:22.
strazak jest offline  
stary 09-08-2006, 20:18   #548
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Pamietajmy ze do tej wojny przylacza sie tez odwiczni wrogowie ng... lord erus,millido i boneshardy ktorre uwielbiam to jest siwrtne miesa armatnie i tak swietnie trapuja ze wteyd to juz trzbea tylko zdjac NyGusów
@up
spodziewalem sie ze czesc osob w gildii wyjdzie..(w tym ja, ale ja mam inne powody) ale dlaczego shadnow ridixx? -.-" 104 ek ktory byl vicem... niech zadna gildia nie chche takigo vica ktory ucieka agdy jest wojna -.-" z restza co mu to da? ....
^Awolver^ jest offline  
stary 09-08-2006, 20:43   #549
Tass
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 05 2005

Poziom: 80
Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez strazak
Polacy musza miec sukces na juz a jak nie to retired, bija jednych wszyscy patrza i ciesza sie ze nie mnie.

Najsmieszniejsi sa oczywicie ludzie ktorzy obsrali sie w 10 minut po wypowiedzeniu wojny i uciekli z Deja.. ( Tass, Lady Abadon...........) zawsze znajda sie obsrancy
obsrancem to nazwij siebie... nawet nie masz na tyle odwagi by podac swego prawdziwego name z serwera

Cytuj:
Najsmieszniejsi sa oczywicie ludzie ktorzy obsrali sie w 10 minut po wypowiedzeniu wojny i uciekli z Deja..
sprawdz drogie dziecko kiedy i kto opuscil gildie a potem feruj wyroki bo jestes zalosny... skad wiesz ze nie biore udzialu w wojnie skad wiesz co robie? tak btw nie przyszlo do twoje malej glowki ze mannow zrobil screena z czlonkami gildii pare dni wczesniej, zanim cokolwiek zaczeli robic? nie pomyslales drogie dziecko ze mozna miec inne powody opuszczenia gildii? do zobaczenia po tej samej stronie jesli masz odwage

Ostatnio edytowany przez Tass - 09-08-2006 o 20:45.
Tass jest offline  
stary 09-08-2006, 22:06   #550
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Domyślny

Drogi Tasie

Nie jestem Twoim wrogiem, ale denerwuje mnie Twoje zachowanie i Tobie podobnych. Kiroy mial sile zeby odejsc z Ng chociazby zeby moc samodzielnie decydowac o sobie i swojej gildii. A Ty tylko sie migasz i slizgasz.

Oczywiscie ze Mannow wie z kim walczy, bo walczy z kazdym HL ktory mu hipotetycznie zagraza i wie kto byl w Deja i kto ja opuscil, ale trzeba miec sprawny zwieracz i nie robic tak jak Ty ale raczej poczekac na rozwoj wypadkow bo na polowabnie to sie raczej nie wybierzesz tak czy siak

Mannow operuje terrorem, a wszyscy sie boja. Gdyby wszyscy opuscuili gildie jak Ty to kto by walczyl, ci poza gildia ?

Pomysl jak czuja sie ludzie ktorzy w niej zostali... moze ja...moze nie ja, wiadomo ze na wojne sie nie wybierzesz (bo w zadnej nie brales udzialu) ale chociaz swoja obecnoscia mozesz pokazac ze ze ci ktorzy walcza nie sa sami i ze maja moralna przewage nad terrorystami z NG.

Lord Erus na bank sie nie przylaczy bo ma bana, moze innym charem, moze... a na boneszardow... to Manowa nubchary wystarcza

Ostatnio edytowany przez strazak - 09-08-2006 o 22:13.
strazak jest offline  
stary 09-08-2006, 22:24   #551
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

@up
Mowilem o lduziach podobnych lordowi erusowi.. a mannowa noob chary na boneshardy by starczyly ? ty chyba nie wiesz o kim mowa szkoda tylko ze sa oni na ue od mannowa ;< ale nic mzoe bedize miec bana...
^Awolver^ jest offline  
stary 09-08-2006, 22:56   #552
Bait
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 07 2006

Imię: Teenak
Profesja: Elder Druid
Poziom: 46
Skille: ----
Poziom mag.: 50
Domyślny

Hmmm, jak Deja przegra to zdaje mi się że jakis czas zaatakują reszte
polskich "silniejszych" guild, ja to nawet nie mam co myslec o war bo cale G tam narobie, wiec pozostaje mi tylko, życzyc wam powodzenia : )

Ostatnio edytowany przez Bait - 09-08-2006 o 22:58.
Bait jest offline  
stary 09-08-2006, 23:03   #553
Peeroman
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Ostrów Wlkp

Imię: Peero
Gildia: Dejavu
Poziom: 116
Skille: 89/81
Poziom mag.: 7
Król

Witam wszyskich przyjaciół i nie przyjaciół , to jest mój 1 post.
Mam prośbe przestancie sie kłócic, musimy się teraz wszyscy zebrac i przygotować do walki z Ng , nic nie dają kłótnie i wypominania komuś że wyszedł z gildii. Myśle że osoby które opuściły gildie wrócą do nas i beda walczyć razem z nami. Ja już zamówiłem pacca więc nie długo rozpoczniemy zabawe Pozdrawiam wszystkich Cya
Peeroman jest offline  
stary 09-08-2006, 23:31   #554
Gecaj
Guest

Domyślny

Witam wszystkich. To też jest mój pierwszy post tutaj. Ja również biorę udział w wojnie i zdecydowanie sie zgadzam z peerem .Tak sie składa, że jutro wyjeżdżam nad morze ale postaram się w miarę możliwości zagrać i tam w wolnej chwili i wesprzeć naszą gildię. Gdyby faktycznie Polacy zechcieli nam pomóc choćby z tak niepozornej nazwą gildii: Kuci Kuci , to myślę że wygrana jest w zasięgu ręki

stary 09-08-2006, 23:57   #555
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Powodzenia Polacy
Fin'er jest offline  
stary 10-08-2006, 00:35   #556
Tass
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 05 2005

Poziom: 80
Skille: 80+
Domyślny

Cytuj:
Drogi Tasie
wiadomo ze na wojne sie nie wybierzesz (bo w zadnej nie brales udzialu)
wróżysz to z gwiazd czy z fusów?
Tass jest offline  
stary 10-08-2006, 00:47   #557
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Domyślny

Strazak daj spokoj tassowi, bo znam lepiej sytuacje i nie masz o co sie czepiac, wierz mi (znam go pare lat w rl ) co do textow peero to racja. Solidarnosc ponad wszystko. Lojalnosc zreszta tez. Kto sie wykupi ma hunta i tyle.Plan sie powoli uklada wiec glowa do gory. Jako przyklda podam gildie rzadzaca z morgany (tam gram). Oni walcza (lacznie z moja gildia) ponad 1,5 roku na titanii. Jesli tak podejdziecie do sprawy to NG jest pozamiatane.
A tak btw podejscia Polakow: drozej sprzedaz na alegro 60 lvl w gildii rzadzacej niz 100 lvl w gildii huntowanej przez rzadzaca.

Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 10-08-2006 o 01:06.
pitt6ull jest offline  
stary 10-08-2006, 02:46   #558
Kuan Ti
Użytkownik Forum

Kuan Ti's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Kozienice

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vylkano
Gildia: Wanted
Poziom: 248
Skille: 96/92
Poziom mag.: 10
Domyślny

Jezeli Polacy beda sie bali stracic swoie chary to juz wam mowie ze przegraliscie;] Szwedzi sie nie boia bo moga zrobic inne chary
01:20 Nitop [141]: fakt
01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj
01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz
01:20 Nitop [141]: xD
Kuan Ti jest offline  
stary 10-08-2006, 03:23   #559
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Domyślny

Vylk a ty sie boisz stracic chara?
stary 10-08-2006, 09:32   #560
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Thumbs up
Domyślny xd

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuan Ti
Jezeli Polacy beda sie bali stracic swoie chary to juz wam mowie ze przegraliscie;] Szwedzi sie nie boia bo moga zrobic inne chary
Doskonale wiem oco ci chodzi i się z Tobą w pełni zgadzam
Nirvy jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania