![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szwedzi dlatego zadze tym servem bo maja zgranie a Mannow to nie noob. ma tu najwieszka wladze dlatego ze potrafi zorganizowac ludzi. Jak Mannow mowi "dobra wychodzimy z pzeta i prujemy tego kolesia" to wychodza a u Polaków odrazu jest "nie tamtych jest zaduzo, padniemy, ja nie ide"
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD Ostatnio edytowany przez Kuan Ti - 09-08-2006 o 13:50. |
![]() |
|
![]() |
#542 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @duriel
sry.. za pomylke @suv poczatek servera, limit - 2 gildia na servie pod wodza erzar miria i la onda pod wodza warcy.... keidy pokonalismy la onde ng ich dobilo a potem wypowiedzialo wojne limitowi ![]() Jesli banished nam nie pomoze i przegramy to zycze powodzenia i udanych wakacjii tej gildii.... bo do wakacjii pewnie deja vu dotrzyma ale pow wakacjach nadejdzie czas na nich -.- smiesza mnie tylko ci wszyscy kolesie na foryum tibia.com ktorzy nagle pokochali ng i są takimi lizodupami ze mam odruchy wymiotne... pzodro dla najlepszych przyajaciol na servie tkorzy nigdy sobie wzajemnie nie robia przykrosci... suva i kiroya |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Awolwerku kto wie może będę mógł z wami powalczyć (jak pożycze chara
![]() BTW: Wypowiedzenie wojny przez mannowa podoba mi się, wkońcu napisał w pełni prawdę na tibia.com, bez bzdur o jakims PA albo innych bajkach.
#544 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
ja z erfis moge za*******ac wszedzie bynajmneij wiem ze on mnei nie zostawi ;] |
|
![]() |
![]() |
#545 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze jedno male ale apropo organizacji. Dajcie wszyscy rybie nr. GG i telefonu zeby mogl was powiadomic o jakis planowanych atakach. Podzielcie sie na kilka grup gdzie ktos bedzie odpowiadal za prowadzenie i doinformowanie swojej grupy ludzi. Teraz najważniejsze nie srajcie sie tak o swoje chary, bo po co wam postac na wysokim lvlu ktora nie mozecie normalnie grac ?? Zeby sie pochwalic kumplom ? Zrobcie sobie screena na dowod ze ja mieliscie i jazda na NG. Wygrana wymaga poswiecen. Co do tych co uciekaja z gildii jak z plonacego statku taka mala dygresja, NG sie wami zaopiekuje w razie przegranej Dejavu, a w razie przegranej NG dejavu to zrobi. Neutralnosc jest dla tchorzy. Najbardziej mnie bawia texty " ja sie nie mieszam, bo po obu stronach mam kumpli". Jesli to tacy kumple w tym NG to niech zalatwia zeby nie bylo wojny
![]()
#547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Polacy musza miec sukces na juz a jak nie to retired, bija jednych wszyscy patrza i ciesza sie ze nie mnie.
Najsmieszniejsi sa oczywicie ludzie ktorzy obsrali sie w 10 minut po wypowiedzeniu wojny i uciekli z Deja.. ( Tass, Lady Abadon...........) zawsze znajda sie obsrancy ktorzy sa mocni w gadce na forach i w napadaniu w 3 na 1 gdy poluje ![]() W baniszed chyba niema za duzo polakow ani brazoli wiec nikt u nich nie bedzie dygal, jak sie przylacza do Deja to po NG, Mannow nie wyjdzie z DP. Warto by o tym pomyslec jak by ich zachecic bo oni moga byc kluczem. Vandale sa za slabi psychicznie na jakakolwiek decyzje a Amerykanskie gildie ( Zero i Mayhem) sa po stronie Anicala bo on zapewnia im bezkarnosc, bezpieczenstwo. Moim zdaniem ta wojna to koniec NG, jezeli polscy HL madrze to rozegraja. Kalamatus ma jak zwykle racje, ale na juz na teraz to ataki chyba sa niemozliwe bez sojuszy Ostatnio edytowany przez strazak - 09-08-2006 o 20:22. |
![]() |
![]() |
#548 |
Zbanowany
![]() |
![]() Pamietajmy ze do tej wojny przylacza sie tez odwiczni wrogowie ng... lord erus,millido i boneshardy ktorre uwielbiam
![]() ![]() @up spodziewalem sie ze czesc osob w gildii wyjdzie..(w tym ja, ale ja mam inne powody) ale dlaczego shadnow ridixx? -.-" 104 ek ktory byl vicem... niech zadna gildia nie chche takigo vica ktory ucieka agdy jest wojna -.-" z restza co mu to da? .... |
![]() |
![]() |
#549 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 80
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Tass - 09-08-2006 o 20:45. |
||
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Drogi Tasie
Nie jestem Twoim wrogiem, ale denerwuje mnie Twoje zachowanie i Tobie podobnych. Kiroy mial sile zeby odejsc z Ng chociazby zeby moc samodzielnie decydowac o sobie i swojej gildii. A Ty tylko sie migasz i slizgasz. Oczywiscie ze Mannow wie z kim walczy, bo walczy z kazdym HL ktory mu hipotetycznie zagraza i wie kto byl w Deja i kto ja opuscil, ale trzeba miec sprawny zwieracz i nie robic tak jak Ty ale raczej poczekac na rozwoj wypadkow bo na polowabnie to sie raczej nie wybierzesz tak czy siak ![]() Mannow operuje terrorem, a wszyscy sie boja. Gdyby wszyscy opuscuili gildie jak Ty to kto by walczyl, ci poza gildia ? Pomysl jak czuja sie ludzie ktorzy w niej zostali... moze ja...moze nie ja, wiadomo ze na wojne sie nie wybierzesz (bo w zadnej nie brales udzialu) ale chociaz swoja obecnoscia mozesz pokazac ze ze ci ktorzy walcza nie sa sami i ze maja moralna przewage nad terrorystami z NG. Lord Erus na bank sie nie przylaczy bo ma bana, moze innym charem, moze... a na boneszardow... to Manowa nubchary wystarcza Ostatnio edytowany przez strazak - 09-08-2006 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#551 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Mowilem o lduziach podobnych lordowi erusowi.. a mannowa noob chary na boneshardy by starczyly ? ty chyba nie wiesz o kim mowa ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Imię: Teenak
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 46
Skille: ----
Poziom mag.: 50
|
![]() Hmmm, jak Deja przegra to zdaje mi się że jakis czas zaatakują reszte
polskich "silniejszych" guild, ja to nawet nie mam co myslec o war bo cale G tam narobie, wiec pozostaje mi tylko, życzyc wam powodzenia : )
"Gdy mam 25 wody i wpisze exura to krew mi leci" "Chcialem dobrze....Janas też tak mówil" Zidane do Materazziego : Teraz ja jestem Sprite a Ty pragnienie Ostatnio edytowany przez Bait - 09-08-2006 o 22:58. |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam wszyskich przyjaciół i nie przyjaciół , to jest mój 1 post.
Mam prośbe przestancie sie kłócic, musimy się teraz wszyscy zebrac i przygotować do walki z Ng , nic nie dają kłótnie i wypominania komuś że wyszedł z gildii. Myśle że osoby które opuściły gildie wrócą do nas i beda walczyć razem z nami. Ja już zamówiłem pacca więc nie długo rozpoczniemy zabawe ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich. To też jest mój pierwszy post tutaj. Ja również biorę udział w wojnie i zdecydowanie sie zgadzam z peerem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Powodzenia Polacy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Poziom: 80
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik Forum
|
![]() Strazak daj spokoj tassowi, bo znam lepiej sytuacje i nie masz o co sie czepiac, wierz mi (znam go pare lat w rl ) co do textow peero to racja. Solidarnosc ponad wszystko. Lojalnosc zreszta tez. Kto sie wykupi ma hunta i tyle.Plan sie powoli uklada wiec glowa do gory. Jako przyklda podam gildie rzadzaca z morgany (tam gram). Oni walcza (lacznie z moja gildia) ponad 1,5 roku na titanii. Jesli tak podejdziecie do sprawy to NG jest pozamiatane.
A tak btw podejscia Polakow: drozej sprzedaz na alegro 60 lvl w gildii rzadzacej niz 100 lvl w gildii huntowanej przez rzadzaca.
"Pamiętajcie, żaden głupi bękart nie wygrał żadnej wojny umierając za swój kraj, wojny można wygrać tylko zabijając innego głupiego bękarta za jego kraj." George Smith Patton Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 10-08-2006 o 01:06. |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli Polacy beda sie bali stracic swoie chary to juz wam mowie ze przegraliscie;] Szwedzi sie nie boia bo moga zrobic inne chary
01:20 Nitop [141]: fakt ![]() 01:20 Nitop [141]: z krakowa wrocilem dzisiaj 01:20 Nitop [141]: musialem zalogac bo telepalo mnie juz 01:20 Nitop [141]: xD |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vylk a ty sie boisz stracic chara?
#560 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |