![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Gdańsk/Jasień
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
![]() |
![]() Odpowidzia na tą zagadke jest według mnie Ferumbras.
Pamietam te czasyjak grałem na Antice ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#542 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eremsi
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 60
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 1. Jak to nie moze byc Ferumbras...
Owszem moze byc... Myslisz ze ciezko zrobic skrypta cipom zeby jeden gracz n a non-pvp mogl zabijac ludzi ??!! Myslcie Logicznie... ![]() 2. Cytuj:
Podbiega ktos do loota otwiera... Knight idzie i szuka innej ekipy... Krotka Gadka... Myslcie Logicznie... ![]() b)Wlasnie przez takich ludzi jak ty znika fabula gry... Tak tak wlasnie tak... w tibi nie chodzi o to zebys sie zalogowal na Thiefa w kazo i kradl looty... bo co myslisz ze ktos huncil 5 h na guardach i musi szybko wylaczyc komputer bo starzy kaza... a ty mu loota poduwielbiam jeść banany**sz i jestes BOSS ?? I wlasnie teraz musze cie wyprowadzic z bledu... OCZYWISCIE ZE NIE JESTES... Masz 8 lvl co ty mozesz wiedziec jak sie kiedys huncilo... Ze all do loota podbiegali ?? No chyba ze takie nooby jak ty... Blocker bierze all jak ci nie pokaze to twoj problem... I co zapewne jak wygrales walke o loota to zdejmowales gacie www. mamus** .pl I dojiles Joysticka... A jak przegrales to stara taborecikiem... 3.Dokladnie... Dla chcacego nie ma nic trudnego... 4.Od kiedy bazyliszek jest potworem?? Toz to NPC To by bylo na tyle... S T O P N O O B O M... Przez takich ludzi palle... Bo strasznie mnie denerwujecie... Tylko nie piszcie ,zebym nie czytal tego forum jak mnie denerwuja Ja poprostu lubie czytac i w nocy siedziec na kompie...
![]() |
#543 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2006
|
![]() Według mnie to będzie Ferumbras(czy jakos takos tak)
Zapraszam wszystkich na moje nowe forum www.negoro.fora.pl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: W jeleniej dziórze
Imię: Zafgos
Świat: Thoria
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Outfity:
Po pierwsze - pozostaną stare tylko że troszke zmienione Po drugie - to OD WAS będzie zależało jakie będziecie mieć outfity bo będzie można zmieniać góre i dół oddzielnie Po trzecie - Jak komuś się te outfirty nie podobają to te osoby są bez gustu ;p są zajefajne ![]() Zmęczenie: Jedynie to mi się nie podoba - mój kolega expi nieraz po 13-15h dziennie a nie sharuje konta... Otwieranie potworów Po update (nie jestem pewien) jak wejdziesz w party to każdy będzie mógł otworzyć- nawet knight który nic nie dostał z expa ![]() Celowanie z run\hotkeys Jeżeli to wam się nie podoba to wasz problem - nareszcie skończy sie strzelanina... przecież to rpg a nie zręcznościówka -.- ci co narzekają pewnie bota używają i teraz będa mieli mniej sznas hahaha Aha, jeżeli chodzi o to że sorc zabije knighta -w trapie napewno, tak było i przed update i będzie tak dalej, przecież wiadomo że jak jest dużo osób to wygrana jest pewna.A co do duela knight vs sorc to już zależy tylko od strategii i umiejętności gracza Nowe questy, potwory i wyspy to jak zwykle + (chyba dla każdego) Szczególnie podoba mi się duża liczba nowych potworów. Ocena 9/10 - zaniżona przez zmęczenie Oceniam mimo że nie powinno się tego robić przed tym jak się zobaczy update na własne oczy. |
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Zanera
Poziom: 27
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Hej Wujek NEvik, a jaka mam pewnosc ze gdy se znajde grupe na powiedzmy.. DL'a i jest umowa ze knight bierze loot po 10 s, to shooterzy nie zlamia umowy??
Zadnej gwarancji nie mam, i powiem wiecej, zdziwilbym sie gdyby ktos dotrzymal umowy. Mósialbym chodzic na hunty z samymi kumplami, bo wszyscy inni by mnie kantowali, a ja nie mam zamiaru sie dawać wrabiać. |
![]() |
![]() |
#546 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Cytuj:
pewnie tylko beda obszary takie tereny do expienia ze bez tego helmu nie wejdziesz ![]()
![]() |
#547 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości o jakim potworze mówi zagadka wejdzcie tutaj- http://forum.tibia.org.pl/showthread...119151&page=43
lub to - http://www.hosted-forum.com/uploads/...1153493558.jpg Podobno po update ma być tez light hack wmontowany. Ostatnio edytowany przez Talron - 23-07-2006 o 13:30. |
![]() |
![]() |
#548 |
Guest
|
![]() Jaka ta zagadka jest prosta! Za drugim razem ja rozwiazalem. Kazda osoba, ktora chce znac odpowiedz niech napisze na gg: 4045045
|
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nauk Orik
Świat: Astera
Poziom: 37
Skille: 81/78
|
![]() Wszyscy gadacie o zagadce a nikt nie zapyta o date aktualizacji tibi.Na niemieckim forum jest podana data przez tutora.Wskazuje on na Piątek 11 Sierpnia.Test Server dla tibijczyków ma zacząć się tydzień wcześniej czyli 4 Sierpnia.To są daty nie oficjalne i co podkreślił tutor mogą się zmienić ale nie wiele.
P.S. tu macie film z wyspy piratów nakrencony prze tego samego tutora który gadał o tych datach. http://rapidshare.de/files/26647133/pirate*****.html
Oficjalna strona ![]() www.DJMATI.xt.pl _/ _/ _/_/_/ ...._/ _/...._/ _/...._/ ..._/ _/ _/ _/_/_/ Ostatnio edytowany przez DJ_MATI - 23-07-2006 o 13:36. |
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna|Refugia
|
![]() Jeśli naprawde ubtade wejdzie około 11 to super. Zdąże dobić skille ( 85 / 85 )
![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nierozumiem dlaczego tak dużo osób pisze "tibia 7.5 plz"-.-
Na późniejszych updatach będą pisać - tibia 7.8 plz... Ps. W zagadce chodzi o klona matki slima ![]() Ostatnio edytowany przez Talron - 23-07-2006 o 13:57. |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Sasuu
Świat: Asteria
Poziom: 48
Skille: 88/84
Poziom mag.: 7
|
![]() oczywiście wszysko za kase(PACCA) nie rozumiem was ludzie....Tibia-Okropna grafika,nikt nie widzi jakie masz itemki na sobie zero klimatu"plsss itamzzz psxxx am a noobleeeee..." są w PEłNI darmowe gry a wy bulicie po 50zł czy wiecej(dawno w tibie nie grałem-nie pamiętam ile to było kasy;]) no ale przyznam że dla paccy ta gra zaczyna już być coraz bardziej "da sie grać bez bólu"
PS:nie myslcie że jestem jakimś antyfanem bo na innych forach większość rzucała gramami na tibie a ja jako chyba jedny mówiłem że lapsza od tego hard s'lasha zwanego Mounline l;epsza;] ale przy silkroad online wysiada tibia! http://s37.photobucket.com/albums/e57/klierowski/ |
![]() |
![]() |
#553 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna|Refugia
|
![]() Cytuj:
Wiesz jeśli chodzi o Tibie nie liczy się grafika. Twórcy tej gry mieli pomysł i to bardzo dobry. Chyba logiczne że chcą na tym zarobić. A pozatym jeśli miałeś max 20 lvl to nie wiesz co to jest "Prawdziwa Gra" Od lvl 80 + zaczyna sie zabawa, teraz to tylko trenning ![]() |
|
![]() |
![]() |
#554 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Moglby mi ktos podac link gdzie jest napisane nieco dokladniej o tym update? Tzn. gdzie sa screeny itp. Z gory dziekuje
|
![]() |
![]() |
#555 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2006
|
![]() Co do zagadki to chyba chodzi o mnie bo mam zamiar zrobić nową postać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zbanowany
|
![]() Slyszalem ze runy beda podobno mialy wiecej uzyc. Czy to prawda? (bo w newsie nic o tym nie pisze)
|
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() znalazłem fotke z ferumbrasem na old tibia
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Duch Guardi - 23-07-2006 o 18:50. |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: białystok
![]() |
![]() tibia wysiada przy wowie na 100% tylko,że trzeba dużo płacić i temu właśnie nie gram na globalu tylko na prywatnych serwerach ;p
20:11 Kedzierzawy: co to jest free items |
![]() |
![]() |
#560 | |
Zbanowany
|
![]() @up
Juz kilka osob w tym temacie pokazalo tego screena. ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 23-07-2006 o 19:27. |
|
![]() |