![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master-Sarevok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Eagles
Świat: Xantera
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Haha, chociaz raz nie ja jestem ukarany hekaekaeuaeakue.. XD A jak Kalowi idzie z expem to nie mam zielonego pojecia.. kaleka juz dawno powinna nabic tn 200 lvl, a tak to sie wlecze i wlecze, jakby chcial, a nie mogl.. :/ :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nie chce mi się juz tu zaglądać boje sie że znów ktoś powie o mnie i zrobie aferę na conajmniej pół Xantery..
Obiecałam sobie już nie reagować emocjonalnie na zarzuty w moim kierunku , ja wiem swoje i moi przyjaciele też a co reszta myśli mam w dupie..i tak z nimi nie gadam.. Zrobiliśmy z tej strony porażkę mieliśmy dyskutować o tym co się dzieje na Xancie a tym czasem odstraszyliśmy wszystkich stąd..pewnie w innym przypadku nikt by tego nie czytał ^^ afery zawsze na topie ahahah... No dobra wpisałam się bo zauważyłam ciekawą sprawę.. Polacy dobijający 100 lub tacy którzy są w EOD zawsze biegają z RSm , jak zobaczyłam wczoraj xxx (nie będę wpisywać nicków) to utwierdziłam się w ym przekonaniu...wiem że nie zawsze Rs musi być związany z PA ale dla mnie to jest jednoznaczne.. a zarazem śmieszni.. Za to jestem pod wrażeniem Australijczyków na tym servie mówie o Moonlit Angel i jeszzcze kilku osobach z EOD które ostatnio poznałam bezstresowi zabawni ciepli..oby takich było wiecej.. Adii nasza miłości pomyśl co tu zrobić aby przywrócic tej stronie godność, w końcu ty jesteś na wszystkich listach jako pierwszy polak , nawet na Hunt liście jesteś wyżej od Agilityz to trzeba uszanowac ^^ ahahahahha skarbie :**
![]() |
#544 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2006
|
![]() ciesze sie ze adi ma hunta bo mnie kiedys zabil za nic;/ ostanio padnol i dobrze
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Saiko17 - 11-10-2006 o 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Imię: Adii Getes
Gildia: Eyes of Darkness
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() @up
Padnoł?? UEAUHeue dobre. Słownik tego nooba: wstanoł, wpadnoł, fri itanz, jesteś gupi, hundet. @Junior dardos OMG, z dnia na dzień wieksza ciota z ciebie, straszyć kogoś przyjazdem na RL to tak dziecinnie i głupie jak pisane plaz fri itanz. Chcesz huntować polaków? Dobre sobie. Najbardziej rozsmieszyło mnie jednak to ze chcesz huntować mnie, pisać hunted do huntowanego, nawet br nie są tak głupi, a ty przesiąkłeś tą głupotą od nich (nie mówie o wszystkich oczywiscie bo rasistą nie jestem, sam znam paru br i lubie ich, mówiąc br mam na myśli tych co nie dają spokojnie grać polakom na xantera i z którymi Junior się trzyma). No i dobre było gdy wspomniałeś o tym że ty rządzisz uheuhee, i o Goralku i Malu. Najgorsze jest to, ze potem za takich frajerów jak ten tutaj, opinie mają wyrobieni wszyscy polacy przynajmiej z xantera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coz za niesamowita wypowiedz lol po tym co czytam to nawet pogratuluje adiemu jednego nooba mniej na servie macie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() $idname nie został określony. Jeśli kliknąłeś na poprawny link do forum, skontaktuj się z webmasterem << juz wiedzialem co sie stalo.. btw, znowu nam usuneli posty.. aff -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
Imię: Elmajster
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 81
Poziom mag.: 63
|
![]() Dzisiaj 08:37
goralek No dobra wpisałam się bo zauważyłam ciekawą sprawę.. Polacy dobijający 100 lub tacy którzy są w EOD zawsze biegają z RSm , jak zobaczyłam wczoraj xxx (nie będę wpisywać nicków) to utwierdziłam się w ym przekonaniu...wiem że nie zawsze Rs musi być związany z PA ale dla mnie to jest jednoznaczne.. a zarazem śmieszni.. hmmmm... ja jestem w EoD i biegam z Rs'em.. ale to o niczym nie świadczy.. RS'a miałem zanim wstąpiłem do EoD, od mojego 50 lvl'u.. do tej pory miałem go już 4 razy.. ale to wcale nie oznacza, że jestem PA, że zabijam sobie ludzi dla przyjemności, że robię cokolwiek inaczej niż ci, którzy rs'ów nie mają.. Pierwsze 2 red skull'e nabiłem całkiem przypadkiem.. nie wiedziałem jaki jest limit zabijania.. najpierw przekroczyłem ten dzienny, za drugim razem tygodniowy, za trzecim znów dzienny, a 4 rs wbity był specjalnie, bo już sie przyzwyczaiłem do tej pięknej czerwonej truskawy ]:-> , a w niczym nie przeszkadza mi go mieć, tym bardziej, że praktycznie nie gram, a jak już jestem online to i tak nie expię, tylko stoje w dp lub przed dp i gadam ze znajomymi..Można sie pewnie zastanawiać w takim razie skąd wziąłem te skulle.. Pierwsze trzy nabite były praktycznie na samych typowych noobach, którzy w jakiś sposób się narazili..np. wrzucając mojego loota do wody,wyzywając mnie i znajomych, itd. Czwartego nabiłem specjalnie,tylko dlatego, że lubie go mieć.. na noobku który się Rookował (7lvl).A w całej swojej karierze nigdy nie zabiłem nikogo ,nie mając porządnego powodu.. "wiem że nie zawsze Rs musi być związany z PA ale dla mnie to jest jednoznaczne.. a zarazem śmieszni.." Jednoznaczne.. czyli co oznacza? BTW. Skończcie już z tymi durnymi kłótniami na bezsensowne tematy..bo szkoda zajmować miejsce takimi bredniami na forum. I tak nikt do nikogo nie pojedzie bo bilet PKP jest za drogi. Pozdrawiam Elma~ Ostatnio edytowany przez Elminster - 11-10-2006 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tam ich nie zaczynalem, ale tylko dodam, ze moja babcia ma tak super ze np za bilet do Poznania (125km) placi jak za bilet autobusowy, a jedzie 1 klasa, wiec jak cos to ona by jechala, bo taniej wyjdzie.. XD A co do klutni to jak juz wyzej pisalem nie ja zaczalem, a odpisywalem na msg adresowne do mnie tylko dlatego, ze mnie to bawilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic : przypominam, ze bluzgi tolerowane nie beda, jakiekolwiek klotnie tez nie. Prosze reportowac zle posty. Dziekuje ![]() @Kasp : usunalem posta, zeby sie spam nie robil. Nie wydaje mi sie, zeby ktos byl menda, gdy zadzwoni na policje, ze mu sasiad z pietra wyzej na okno narzygal ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 11-10-2006 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() no podzielili sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wez cos Aniu napisz bo nudno.. Mecz sie skonczyl, Polacy dokopali Portugalczykom, nie mam zielonego pojecia jaka jest sytuacja na xanterze, expic ani nawet na hunty chodzic tez nie mam ochoty.. tylko dzisiaj Tomuszom sie odezwal, czy nie chce mi sie jutro na cos z nim isc, ale to i tak nie pewnie i nei wiadomo tez na co.. :/
.:: edit ::. I juz sobie Ania poszla.. :/ Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 11-10-2006 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL
Profesja: Elite Knight
|
![]() @ Elmajster-ku nie o Tobie pisałam , bo ty w EOD wczesniej niż ja i prawde mówiąć nigdy Cię bez niego nie widziałam ^^tylko mówie o zależności jaka się wiąże z wejścim do EOD trzeba nabić od razu rsa aby wyglądać groźniej a EODu i tak nie ruszy...nie ma nic bardziej mylnego...
Troche trenie teraz i obserwuję channela i widzę jak się tłumaczą z unjustów nabitych na noobach..żenujące. HMM Hmm czy mi się wydaje czy Necromanta szczególnie lubi temat poświęcony Xanterze... Mam nadzieje że nie Adi tak na niego działa.. bo też wsiade w pociąg^^.. aww i nie musiał pisać o rzygach bo przypomniało mi sie że na fefeczki fotologu napisałam przez "ż" ![]()
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A jednak cos naskrobala.. XD Tez sobie nabij rsa, nawet moge poswiecic jakiegos z moich noob charow.. od razu zaczna czuc respekt co do twojej osoby..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Zbanowany
![]() |
![]() Przed chwilą ja w raz z mariusem, Agi~, Custela, Kele, Dragon Steven, zrobilismy sobie małego mass loga, ale nie zaatakowalismy br, nawet nie mielismy zamiaru, zebralismy sie w jednym miejscu, w moim domku i czekaliśmy aż br wyjdą z kopalni i przyjdą pod domek
![]() HAHAHA właśnie BR zdradziłi mi baaaardzo cenna informację. Jeden z Br zdradził mi własnie iż uheue zacytuje "O_o women in br dont shave pussy" haahahahahah NIE GOLĄ JEŻA, aff mam nadzieje ze necromanta nie usunie mi posta i nie odesje do działu o wszystkim i o niczym hahahahah Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 12-10-2006 o 03:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Rodowity Lodzianin
Profesja: Elder Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 65
|
![]() Aja sie dzisiaj pochwale swoim malym fartem, urzadzilem sobie dzis BK hunt
a oto efekty www.fotolog.com/rodorox ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Rewus Alasa
Poziom: 91
Skille: 17/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() @klubmaniak
ladny ten Twoj hunt ![]() hahaha dzis napisal do mnie ziomek cos takiegp: "give my crowh shield leandrasso" kiedys humm z miecha temu jak nie lepiej przed dp zabili jakiegos nooba i c shield wylecial i ktos zabral i oczywiscie przypadkiem tam sie nawinął leandrasso i ten noob co dzis do mnie napisal powiedzial mu ze to ja niby skroiłem i miałem hunta od tego noobka leandra , ale i tak dał sobie potem luz, a ziom ładny ma zapłon po miechu sie upomniał HAHAHA co za nooby grają w tą grę :/
Adori Vita Vis "" Time to the Enemies Say a Prayers ![]() 11:42 Custela Irado (127): pro kal = die ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() Jeśli ktoś wie jak zakończył sie dzisiejszy kryzys w Carlin to piszcie, mam chociaż nadzieję że Pina wyleci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() Mam pytanie . Nie sądzicie że Kal nie będzie chciał rozpocząć wojny żeby nie stracić 200 lvl? W sumie to by mu się nie kalkulowało.
Rewus@ Masz błąd w podpisie w wyrazie players Klubmaniak@ Gratz loota ale wiesz jest takie przysłowie o szczęsciu kto je zawsze ma ![]() |
![]() |
![]() |