![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ej no nie tyrajcie ich... może chcą się wybić z lvlem i wtedy pokazać kto tu rządzi?? chociaż to mało możliwe ale kto wie
![]()
![]() |
#542 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Cytuj:
NOm to on ![]() A co do panow PRO ;P to zenada -.- i tak to im nic nie da podexpia i znowu popadaja ;/ . Panowie nie mozecie zrozumiec ze oni do was z botami? To wy tez wybierzcie sie z botami i zobaczycie ![]() ![]() Iridia Polakow - Marzenie ![]() signed /Mocny Smok |
|
![]() |
![]() |
#544 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Na Mocnego szkoda klawiatury, wiec jedziemy z reszta:
Cytuj:
Czy ich dojada? Teraz Arc~ ma tyle kasy, ze na pewno ich nie dojada i juz nikt ich nie dojedzie, to juz lepiej mogli zrookowac chary. Cytuj:
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() "Freedom" fighterzy wyplacili sie i maja spokoj na jakis czas. Ciekawe na jak dlugo. =)
|
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak na razie mają spokój Polacy ciekawe jak długo. W końcu będzie nudno bez wojen między Arcanium i Gravity Zero (widzę że Polacy zmienili nazwę gildi). I znowu zaatakują Arcanium na was więc pewnie przegracie, ale nie wiadomo może tym razem się odmieni wszystko
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() I lOOtneli także djin blade ;> pierwszy tarki rarek na Iridii. Uwazam że Prolacy na chwile obecną dobrze postąpili...
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#550 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1453632 |
|
![]() |
![]() |
#551 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Zdjęcie najs... przynajmniej mogł je zedytować i wyciąć samo okno Tibia etc... Swoja drogą bana za to nie dostanie...
Btw... Sporo osób expiacych na wrl używa czegoś do "wykrywania" ich, ale nie każdy daje takie foto na stronkę ![]()
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chris, czy uwazasz siebie za Gamemaster'a ?
Bo chcialbym wiedziec dlaczego zabiles Antariana. Ale tak naprawde dlaczego, bo mowienie ze uzywal bota jest nieco naciagane.. Ostatnio edytowany przez maddie - 25-11-2006 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Imię: m
Profesja: Knight
Poziom: 12
|
![]() Huxy chyba sie załamał po kolejnym dedzie:
Nov 25 2006, 20:01:18 CETDied at Level 146 by a demon skeleton Sesulo: Nov 25 2006, 16:40:27 CETDied at Level 136 by a stone golem Nov 25 2006, 20:36:00 CETDied at Level 135 by a hydra Mewtu: Nov 25 2006, 02:58:17 CETDied at Level 110 by a quara pincher scout |
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mewtu to idiota, powinien dostać deleta za debilizm, albo chociaż bana. Zabił mnie wczoraj tylko dlatego, że jak go zobaczyłem to dalem loga i dla niego to było macro, chociaż obok było pełno ludzi i mnie na ich widok nie wylogowywało
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: N V M
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#557 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
Antarian nie jest boterem i nigdy nim nie był. A zachowanie Chrisa to czyste PA. ![]()
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
|
![]() |
![]() |
#558 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
Ameryki nie odkryłeś sam padłem tylko za to że spotkałem go 2 razy w carlin , raz przed dp i raz w sklepie magicznym , jak miał pk myślał że go śledze i mnie zabił ... -.-" Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ja dałem loga nie dlatego, że sie go bałem czy coś w tym stylu. Mewtu biegał sobie i ot tak strzelał w ludzi z sd i exori vis, no to myśle sobie co będe tracił na jakiegoś debila uhy i dałem loga. We mnie też ciskał, ale schowałem się raz a drugi raz jak wyszedłem po prostu dałem loga.
|
![]() |
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Profesja: Elite Knight
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() No niestety tak już jest na tym serverze, że hunty łapie sie za byle co, a prawie w 90% powody są wyssane z palca ;].
Tak już niestety będzie ![]() ![]() Stara Gwardia nie odchodzi <cwaniak2>. signed: Usar |
![]() |