![]() |
#5581 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to ładnie ^^. Widzę, że dobrze Ci się musi expić skoro łucznikiem grasz
![]() ![]() Btw. Jako jedyny na tym forum dobrze napisałeś mój nick ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
|
![]() @Avia
Gz Gz Xd @Sektorek ty przypadkiem nie miales innego konta juz na forum?? @wasze klutnie zal... @topic ![]() + 0 checi do gry = koniec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Zasmuce was....
Od dzis to tez moj temat pozdro ![]() screen stary ale moze byc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Kaerion
Profesja: Elite Knight
Gildia: Trinus Dentrinum
Świat: Luminera
Poziom: 117
Skille: 85/81xD
Poziom mag.: 7?
|
![]() @adams
gz a jakie skille?xd @drath tobie tez gz ![]() yen ale ty jestes zalosny normalnie rece same skladaja sie do oklaskow widzac twoje glupote;/ zapewniam cie ze NIKT nie ma gorszej twarzy (lecz u ciebie ryja) od ciebie bo to jest niemozliwe zgadzam sie z jarkiem ze kazdy kto po tobie jedzie a jest duzo takihc osob to nazywasz "dzieckiem dedawa" nie wiem moze chcesz byc pro evul uber fajny i wymyslasz jakies nowe powiedzenia myslac ze wszyscy to beda powtarzac i kazdy bedzie "hail yen_/!" buhasuhsausa jaki ty jestes glupiiii xD mowiac "ze masz trening" to masz na mysli ze kleczysz przed tatusiem i jedziesz? nie moglem sie powstrzymac aby to napisac xD w ogole z ciebie robi sie drugi shadek(bez pocisku dla niego) kazdemu cisniesz i w ogole a juz prawie polowa mowi ci jaki ty jestes glupi szkoda ze nie ma RZala ![]() mowisz sekowi ze "gz kumpli EMO" a sam jestes je*anym metalowcem max 160 cm wszedzie przyszcze na twarzy nikt cie nie lubi kazdy ci cisni bije w rl(przynajmniej my tak robilismy z metalem w mojej klasie ![]() ![]() @down no az strach sie bac ![]() Ostatnio edytowany przez Kaerion - 13-03-2008 o 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Teraz tylko pozostaje czekac kiedy powie "wpadnij do mnie to ci dopierdole". |
![]() |
![]() |
![]() |
#5586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scypion'Pallek
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 80/66
Poziom mag.: 16
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5587 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz scypus oby tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5588 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Yrelusku daj se z nimi spokoj szkoda słów ;* GZ Avia xd gogo hydras |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5589 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Yrelius to Fifti Sent
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5590 |
Użytkownik Forum
|
![]() 20:35:35
Jarek Hellbike jest jedna zecz dla kturej warto zyc : moja siudma liga i nie zmieni sie nic kurfa!!!! @topic Gz all Edit : Lucas podaj jakies namiary (gg) bo jzu w tipie nie gram ![]() ![]() ![]() Edit 2 : Fake to masz pomiędzy nogami ^^ Chyba ty
Ostatnio edytowany przez Yrelius - 13-03-2008 o 22:10. Powód: ...bo piździ tu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5591 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yrelius faker !!!
![]() @Edit Za to ty nie masz fake ... ta dziura miedzy nogami u ciebie jest prawdziwa Ostatnio edytowany przez Jarex - 13-03-2008 o 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Peja Of Luminera
Gildia: Bomba Squad
Poziom: 192
Skille: 91/87
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cze
next ss, skille slabe nie bede sie chwilil(jakos nie mialem zapalu do trenowania) troche nowszy awans ![]() a co go gry na luminerze, nie bede sie tu zagrywal na smierc, ale od czasu do czasu mnie zobaczycie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5594 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5595 |
Zbanowany
|
![]() Jestes w 100% pewny, że chcesz tego xd? Wiesz, niektórzy ludzie po kilku dniach rezygnują i opuszczają ten temat z depresją, ogólnym załamaniem psychicznym do tego dochodzą myśli zamobójcze i powracają jakieś przewlekłe choroby z dzieciństwa.
Btw. a co się stało, że już nie Harmonia ? [; |
![]() |
![]() |
![]() |
#5596 |
Użytkownik Forum
|
![]() LvL
![]() ![]()
![]() |
#5597 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic Gz Orlke, Sapo i Rafix ^^ ty masz 85 czy 90 dista? ![]() @Jaka gildia tacy ludzie : ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Yrelius - 14-03-2008 o 14:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5598 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2008
Imię: Yen Lo Vag
Profesja: Knight
Poziom: 103
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() @Kaerion
mowiac "ze masz trening" to masz na mysli ze kleczysz przed tatusiem i jedziesz? nie moglem sie powstrzymac aby to napisac xD Mam ci zacząć jeździć po starych? Moi nie siedzą 24h/7 dni w tygodniu na izbie wytrzeźwień, nie wynajmują ławek na stacji benzynowej ani na dworcach -.- Ładnie się do ciebie odzywają, skoro wnosisz to na forum. BTW Naucz się pisać. @reszta gz .. Edit Kae A jak ci stary zasłania, to zobacz ile jestem online, a później mów, że siedzę po 3h >.< http://www.pskonejott.com/otc_displa...ter=Yen+Lo+Vag I popatrz, że chyba nie siedzę 3h tylko ;o 11h~ 10h~ 10h~ 9h~ 11h~ 6h~ 2h~ -.- Aha jeszcze co do tego jechania po starszych: Kae, fajnych masz rodziców ^^ http://www.ritschelkg.com/THE.jpg Ostatnio edytowany przez Yen - 14-03-2008 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Imię: Grand Rafix
Profesja: Knight
Gildia: Destination Skyline
Poziom mag.: 9
|
![]() Kupiłem, bo była okazja ;]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Kaerion
Poziom: 117
Skille: 85/81xD
Poziom mag.: 7?
|
![]() kurde no yen ile razy ci wszyscy mowili zebys nie pokazywal swoich rodzicow ale ci powiem ze do nich nawet pasujesz bo tez sa jak ty evul metalowcami a gdybys pomyslal to bys zauwazyl ze nie pojechalem ci po rodzicach tylko po tobie tylko dobrze ze glupota nie boli co nie?
![]() mam sie nauczyc pisac? nie bede pisal polskich znakow bo mi sie nie chce a gdybys czytal uwaznie to i tak bez tego nie znajdziesz u mnie zadnego bledu ortograficznego chyba ze literowke o kurde az tyle online siedzisz?! pewnie na komorce grasz zeby mama nie widziala <lol2> ale patrzac na to ile grasz: get a life kid... rafix no to ci sie udalo ![]() Ostatnio edytowany przez Kaerion - 14-03-2008 o 20:21. |
![]() |
![]() |