![]() |
#5601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: Bournemouth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flaczyy
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
@Okonius Nie popisales sie ![]() ![]() ![]() No powiem jedno, kiedys (spore 1,5 roku temu) uzywalem TBI ale potem uswiadomilem sobie ze BOTTERS SUX! Wieksza satysfakcje daje gra bez pomocy, tak samo jak z sharowaniem. Jezeli wbijesz ten 150+ lvl w rok sharujac to bedziesz sie cieszyl ale nie tak bardzo jak wbicie przez 2 lata ale samemu. -.- @topic sorka ze bez ssa ale tak jakos musialem to skomentowac... BOTTERS & SHARERS SUX! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5603 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Imię: Wersek
Profesja: Knight
Gildia: Noble Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 87
Poziom mag.: 7
|
![]() Hciałem wszucić pefną rosmowę....
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Grudziądz-Batorego
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Circle
Świat: Nova
Poziom: 62
Skille: 77/53
Poziom mag.: 14
|
![]() @ Up
Lol xD... "Mala" sprzeczka widze ![]() @ Darr Nice ss'ki oby tak dalej ![]()
Born in 30th June 2007 ![]() Refugia-Retired Nova-Back to the Game !!! Dlaczego ja sie urodzilem polakiem ![]() Ostatnio edytowany przez Evermind - 07-07-2007 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Imię: Craezy golusek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 107
Skille: 84/79
|
![]() Jeszcze 3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Terror Monk
Profesja: Druid
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() @3xUp - no i kolejny idiota... xD ... opis jego charakteru idealnie opisałes w kłótni
![]() ![]()
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Imię: Palladyn Pogromca
|
![]() @ zjawa_tibijska
Przepraszam bardzo, a ty którą z tych postaci grasz, bo po przeczytaniu powyższego dialogu, doszedłem do wnisoku, że nie ma tam nic śmiesznego... obie strony zachowały się jak osoby, kombatybilne do poniższego epitetu "wszechogarniający idioci". Dziękuję. omgcgaxcnasvxanhsxc po co ja się w ogóle udzialam na ten temat?
![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() Ostatnio edytowany przez Omlet - 08-07-2007 o 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5608 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Respect (ss by xyr bo mi mojego własnego filma nie odtwarza -.-)
![]() |
#5610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Xyrax Knight
Świat: HAIL REFUGIA
Poziom: 61
Skille: 80/75 +
Poziom mag.: 5
|
![]() Hiho.
Dawno nie dawałem ssów więc sie troche nazbierało ![]() ![]() z Oczekiwaniem na pacc lecz beznadzeji zebędzie tego dnia... Lecz patrze rano a tu? ![]() PACC!! ![]() ![]() No pierwszy dzien pacca, to postanowiłem wbić lev... Lecz jak wbilem level? wręcz odwrotnie ![]() który mnie pozbierał ![]() Dla odprężenia i uspokojenia zdobyłem takie cacko... ![]() Dzis Hydry i co? znowu zgon bo zabrakło mi uh i szczęścia :/ mój błąd ;p ale huciliśmy dalej: ![]() I lot końcowy z Vorim w domku ![]() ![]() Nom to ide spać jutro maby lev i coś ciekawego? Hero? more Hyderki? a meby Dl? ![]() Pozdro. Xyr*
![]() |
#5611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Terius
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() ![]() Dzisiejsze spotkanie z jednym dzieciakiem... jak ja kocham takie osoby ![]() Expie sobie od 7:03 pare osób ze mną a tym samym spocie ,aż wkońcu zjawia się "Pan" dark lord seba i mówi ,że był pierwszy. Oczywiście jak mu powiedziałem że skoro "był" 1st to powinien był zostawić liścik.No cóż najpierw jak to przystało na przedstawiciela polskiego noobostwa zaczął od wyzwisk , nast, kradł exp. Wkońcu się znudził i się lognoł. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Poziom: 90+
|
![]() Chyba narazie jako najniższy lvl na Refugii (może i nawet Tibii) wykonałem arenę... [78 ek]
![]() No i zaraz po zabiciu bossa czekała mnie zajebista niespodzianka! Nie zdążyłem dobiec do tp po nagrodę, bo... wyjebało mnie na zewnątrz bo skończył się czas -,- Dziękuję Cipsoftowi za stratę 100k na uhy i manasy ,,!,, Kupiłem następne, poszedłem i złożyłem się na kombo za 1.2k hp na 6-stym bossie.. Cóż, tymczasowo koniec z Tibią, może kiedyś wrócę - cya ![]()
2 czerwiec 2007 - Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game. Jakieś pytania? Zapraszam na kanał help ![]() Ostatnio edytowany przez Elvena - 08-07-2007 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Grudziądz-Batorego
Gildia: Circle
Świat: Nova
Poziom: 62
Skille: 77/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Oby nie bo nie bedzie mial kto wymyslac nowych price list
![]()
![]() |
#5614 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Centrum
Świat: Eternia
|
![]() Elvena, a czym sie uhales? Bo na hotkey to mi to nie wyglada *Powinno byc na zielono :x*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Płockowo City
Imię: Gall anonim :P
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 130
Skille: zmienne
|
![]() uuu nieładnie ;]
![]() |
#5616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Mielec ;-)
Imię: Tininho
Gildia: Heretic of Faith
Świat: Selena
Poziom: 73+
Skille: 80+
Poziom mag.: 6+
|
![]() Moj skromny dorobek :-)
2mlvl ![]() I ... 10k expa :-) ![]()
23:49 Vuxes [57]: w slemieniu jest Do Dupy 23:49 Tininho [60]: eh kurwa kto tego nie wie-.- 23:49 Tininho [60]: nawet moj pies wie ze tam chujowo 23:49 Tininho [60]: wiesz dlaczego? 23:50 Vuxes [57]: xD 23:50 Tininho [60]: wiesz dlaczego? 23:50 Tininho [60]: wiesz dlaczego? 23:50 Tininho [60]: wiesz dlaczego? 23:50 Vuxes [57]: Bo tam mieszkam? :d 23:50 Tininho [60]: ta 23:50 Tininho [60]: XDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Kavi Dratrumil
Poziom: 91
Skille: 91
Poziom mag.: 19
|
![]() level
![]() Jak wszyscy wiemy (apeluje tutaj do high lvli) problemem wielu serverów, o ile nie wszystkich są ceny… BoHy które stały na początku 60-70 k teraz kosztują 30? Royal Helmet który kosztował 70k, teraz idzie do djina? Dragon Scail Mail godzinami lootowany ledwo kosztuje tyle co Royal Helmet ? Refugia mówi NIE! Została zrobiona nowa lista cen (dostępna na www.tibia.com - forum Refugia). Składam serdeczne podziękowania dla Moonblades, Children of Chaos, Hellpike i wielu innym gildiom oraz ludziom, którzy przyczynili się do zmiany cen na rynku. JESZCZE JEDNA INFORMACJA DO WSZYSTKICH CO HUNCĄ DEMONY: NIE SPRZEDAWAJCIE MMS-ów, ani G-LEGów PONIŻEJ 200k. Dziękuję. Mogliśmy to wyczytać na tibia.pl Jestem ciekawy, kto da ponad 200k za MMsa, skoro on nie jest tyle warty... Ostatnio edytowany przez Kavi_Dratrumil - 08-07-2007 o 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5618 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Myślenice
Imię: Don Crown
Gildia: Shades of Shadows
Poziom: 153
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
12:19 You see Don of Crown (Level 25). He is an elite knight. 12:19 Kajaza [86]: ftw? 12:19 Kajaza [86]: 120+ levela nie miales? 12:19 Kajaza [86]: X_x |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() @Elvena
Ty pie*dolony hipokryto, besztasz ludzi że używają macro, a sam się uhać nie potrafisz ... każdy wie, że powinno pisać na zielono jak się uhasz, a jeżeli pisze na biało to jest to NG BOT !!
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5620 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Edions
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Co za ciota innym wytyka a sam uzywa ............. Na drugi raz sie nie odzywaj sie matole ![]() |
|
![]() |
![]() |