![]() |
#5621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() zresztą nvm
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
|
![]() |
#5622 |
Guest
|
![]() Sorry za to glupio ze kumple maja lipe,usun posta ktos tam.
Ostatnio edytowany przez Cedriq - 13-07-2008 o 02:44. |
![]() |
#5623 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2008
Lokacja: Cze-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Little Angelina
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Shadow Warriors
Poziom: 40~
Poziom mag.: 40
|
![]() Skoro tutaj nie grasz, to nie znasz okoliczności jego śmierci, więc się nie udzielaj ;P
|
![]() |
![]() |
#5624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
|
![]() Cytuj:
A i tak btw. gdzie napisał ze zrobił wiecej niż wy ? ; o @Kafar Tak, tak mam komisa z pola nie musisz juz tego pisac XDDXD <3 |
|
![]() |
![]() |
#5625 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
btw. proponuje skonczyc ten temat bo to bez sensu. Ja juz sie nie wypowiadam na ten temat. |
|
![]() |
![]() |
#5626 |
Użytkownik Forum
|
![]() musze cos napisac tutaj bo chory bede normalnie.. kafar jest to moj najlepszy kumpel z przedzialu najglupszych nickow wiec sie od3 od niego
![]()
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#5627 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tez go kocham XD
|
![]() |
![]() |
#5628 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() POZDROWIENIA Z MONTENEGRO DLA Shejqusia i Szymusia
![]() ![]() Bawimy nie śpimy ! btw. Mati z lewej Seba z Prawej. Ostatnio edytowany przez MatiStw - 13-07-2008 o 11:40. |
![]() |
![]() |
#5629 |
Guest
|
![]() Mateuszzzzzzz & Sebaaaaaaaa <33333333333
Brakowalo mi was na vent ![]() |
![]() |
#5630 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() Nie peniuniaj niedlugo pogadamy xDD JAK ZROBIE FILM
![]() |
![]() |
![]() |
#5631 |
Zbanowany
|
![]() @xBardolekx i Benisato
Ja was tez Xd :* Bardolek specjalnie dla Ciebie zrobilem sobie na Iridi nick [player]Kafarowaty Kafar[/player] XDDd @MatiStw Dobrej zabawy zycze i rowniez pozdrawiam ^^ btw. ja jestem ladniejszy XDdddddddd |
![]() |
![]() |
#5632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Morgana
Stan: Usunięty
|
![]() Czyżby nie wszystkim opadły ręce od walki ; >
#5633 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak patrze na twoje posty to sie zastanawiam czy ty jestes glupi czy z policji? Wydaje mi sie ze niemasz na morganie 60+ a spamujesz na forum jak jakis forum fajter ktory jest pro graczem. Dla mnie jestes tylko posmiewiskiem ktory lize dupe Rise ; * Kafar jestem twoim idolem ; DD Specjalnie dla Ciebie na Iridi ;dd i zeby nie bylo ze ja wazeliniarz-.- ![]()
![]() |
#5634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Oryginalnie napisane przez Kafffffar
Pol roku to trwala wojna ^^ a ja przestalem walczyc mniej wiecej jak wy doszliscie ;p bo mialem bana ,a potem bez pacc i musailem zaliczyc szkole;p Z tego co wiem wy doszloscie gdzies w 4 miesiacu war wiec i tak walczylem wiecej niz Ty/Wy xd Do czasu bana bylem w zasadzie na wiekszosci akcji (nawet nocnych) i bylem w miare aktywny Wiec jakos nie mam sobie nic do zarzucenia. jezeli uwazasz ze jezeli byles wczesniej od nas w wojnie i walczyles wiecej to pozdrawiam.
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
#5635 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra kurwa zresztą kogo to obchodzi czy wy byliscie pierwsi czy kafar omg, wojna w dupe i jedziem dalej xO. Przechwalacie sie (co niektórzy) ile to zrobiliscie, a odpowiedz jest prosta ... Za mało
![]() Bywa xd |
![]() |
![]() |
#5636 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
|
![]() chuj wam w dupe, podczas tej calej wojny zrobilem najwiecej kupy w toalecie i chuj, zjadlem najwiecej mielonki a wy jestescie nieogary w chuj
hail gremb_/ edit : Fael darkeyes Dalolo Radziwill 2x ![]() gremb nie wychodzi z formy <3 Ostatnio edytowany przez Magroo - 13-07-2008 o 21:15. |
![]() |
![]() |
#5637 |
Guest
|
![]() A ja sie tylko nakrzyczalem xD I tak wszyscy jestescie Chrystusami
![]() |
![]() |
#5638 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5639 |
Guest
|
![]() Akurat ja najmniej tego slowa uzywalem!! Ci co pz odpalali tego uzywali ja mialem inny repertuar xD ahahahah Nvm jaki
![]() |
![]() |
#5640 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
taa shejq na prezydenta, byłby bardziej lubiany niż kaczynski xd brawo beni ![]()
![]() |