![]() |
#5641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() wow tenshi sie wqrwił xD
ej kuźwa chłopcy ja to mam taki pomysł bądźcie dzisiaj o 12 wszyscy na vent, ja was zrzuce na kanał zamknięty i przestaniecie tutaj sie kłócić oke? ![]() @edit okej, chłopcy ja to widze tak. nasi abcoki zrobili więcej niż jeden rise'owiec - był na vencie. ale nie można osiągnięć abcoków do osiągnięć rise porównywać, bo to nie wy wybiegaliście na pustynie czy port hope. tak wiem, że i my to rzadko robliśmy, ale jednak to my pluliśmy im w twarz podczas gdy byli pewni, że mogą wszystko. wy też ale to były sporadyczne sytuacje w ab. na waszych 50 magow to zrobiliście dużo, ale nie możecie porownywać waszej ekipy do ekipy rise, bo sami byście nic nie zrobili a kafar jednak by namieszal w brudasach przynajmniej a jak mówicie o fragach master~ to porównaj go do vica co? ;] nie ma co porównywać fragów między profesjami bo palkowie są od rzucania mwalli, czasem sd i as'y w trapie, a magowie są do zabijania więc nie wiem o co się spinasz w ogóle. zrobiliście dużo, ale nie porównywajcie się do nas, bo gdybyśmy w ogóle nie staneli naprzeciw im, wy byście tego nie zrobili, bo jakby sie wam kogos udało od nich zabić to byście zobaczyli 50 osób z oath w ab i każdy mógłby 1 unjusta na waszym noobie zrobić i byście sie szybciej skończyli niż zaczeli. i to nie jest obelga tylko uwaga
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 14-07-2008 o 10:26. |
![]() |
|
![]() |
#5642 |
Guest
|
![]() Magro masz cos do mielonki?! one
Bardol czemu liczba mnoga? Jakis jeszcze abcok cos tu takiego mowi? Zwracaj sie do Grebola. A co do tego ze sami bysmy sobie dlugo nie poradzili nie prawda xd, zobacz sobie fragi od 25 czerwca. na zydach i zobacz ilu od nas padlo od zydow. |
![]() |
#5643 |
Guest
|
![]() Zal mi was zachowujecie sie jak zirkov i vohyt. Wstyd mi za was! Teraz kazdy kozak, a jak war bylo to wydzwanialiscie o kazdej porze dnia i "Shejq ogarnij cos zydzi expia" albo sprowadzaliscie ludzi z innego serva bo sami byliscie posrani wziasc odpowiedzialnosc na siebie i pociagnac sneaka albo open, wiec teraz przymknijcie mordy szczury nic nie warte bo zal mi was i pewnie ludzia czytajacym to tez! All jestescie chuja warci wiec j@p@. Sry nie moglem sie powstrzymac.
Czekam na pojazd na mnie ze sie wyplacilem i udaje pro evul pvp mastera ! |
![]() |
#5644 |
Użytkownik Forum
|
![]() zwracam się do niego, ale skoro on mówi o was, to i ja mówię o was, ale do niego. a co do twojej riposty, przyuważ, że zabijacie pionków, których teraz mają za dużo i mają ich w dupie, zabijcie etera, lavia, rogstaha, czy russela, czy kogoś takiego, zobaczymy czy długo pożyjecie
![]() ![]() @edit @up wypłacił się i udaje pro evul pvp mastera !
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 14-07-2008 o 11:54. |
![]() |
![]() |
#5645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
|
![]() @Shejq
Idz kurwa wpizdu, wypłaciłeś sie a teraz udajesz wielkiego pro evul mastera -.- ... XDDDDDDD! |
![]() |
![]() |
#5646 |
Użytkownik Forum
|
![]() tyy benii zapomniałeś o wykrzykniku po mastera.. ale ciiichooo
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#5647 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ab'dendriel pk team =)
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rolvers
Poziom: 45+
|
![]() @shejq WYPLACILES SIE SKURCZYBYKU!1111
BYE BYE maszkaro ;] nie udawaj pro evul pvp mastera! nie na naszym karlin PL Ostatnio edytowany przez Magroo - 14-07-2008 o 12:13. |
![]() |
![]() |
#5648 |
Zbanowany
|
![]() @Shejq sie wyplacil i udaje pro evul pvp mastera Xd
Apropo tematu to juz moj 3 post z rzedu proszacy zebysmy skonczyli ten idiotyczny temat ^^ tak btw. jeszcze;p Nie wiem co wy sie tak uparliscie na te moje fragi ;p W tym czasie co walczylem zrobilem ich okolo 5-10 ;p a to troche wiecej niz 2 ^^ Zalatwcie to na vencie (pisze zalatwcie bo dla mnie nie ma co wyjasniac i leje na to ;p ) i nie wyciagajmy brudow na forum ![]() btw2. Shejq z Tibia skonczyl ale na forum wchodzi Xdd Dobra ja koncze kariere na tym forum bo juz tematy sie skonczyly i tylko klutnie pozostaly ,a to nie dla mnie bo ja spokojnym czlowiekiem jestem ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 14-07-2008 o 12:31. |
![]() |
![]() |
#5649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() A Chuj wam w łep, macie racje bez was by nic nie bylo ale akurat te osoby co sie udzielaja na tym forum duuuzo zrobily ^^ xBardolekx nie masz chara, na akcji ostatnio byles kilka miechow temu? Pierdolisz ze zabjamy pionków, tak? Ale MY cos robimy i robilismy w przeciwienstwie do Ciebie . Na OB nie bylo naszych charów? To jesteś w błedzie-.-' CHociaz by OB pod dwarf bridge lub ank. NIe liczac do tego sneaków na których tez ktos zawsze byl i własne akcjie twórce na których kosilismy zydowskie nasienie. MatiStw a ja nie leje z ciebie tylko na Ciebie
![]() pozdrawiam
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
#5650 |
Użytkownik Forum
|
![]() no więc tak. mój char to yoork'ey więc chara mam. biegałem nightre arcainem, więc byłem na każdej akcji. napinasz sie, że byliście na każdej opence, proszę bardzo pokaż jaki jesteś chojrak i wyjdź na pustynie teraz. ale tym że wy coś robiliście a ja nie.. hmm to powiedz mi, czemu to ja mam i od prawie zawsze admina na vencie a nie ty? racja, byliście na ob w którym arrpensi brali udzial pod dwarf bridge, ale ja pamiętam że na pierwszym zakręcie się wywróciliście. i tak na zakończenie, wyjebane mam na osoby takie jak ty co srają dalej niż dupe mają, ale nie zabieraj głosu w sprawach o których nie masz zielonego pojęcia, bo akurat o to, kto więcej w tej wojnie zrobił to jestem pewny, że w walce ja - ty, to jednak ja więcej zrobiłem. kthxbye
btw, shejq miał racje, robisz się drugi zirkov, a z takimi nie gadam elo
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
#5651 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5652 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]()
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#5653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Aaa jaaaa tam lubie chlopakow z Ab ;D, nie wiem o co sie klocicie
![]() |
![]() |
![]() |
#5654 |
Zbanowany
|
![]() ej!!!111 grembol nie moze byc drugim zirkovem@!@@2222111 zikkov kupowal chary na masową skale a grembol sprzedaje oNEOnoeOENoneoNEOneoNEOeno1111!!11 aa ai jeszcze pacce na allegro upycha ;d
|
![]() |
![]() |
#5655 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Ekipa z Krakowa <3
Imię: W robocie ;]
Gildia: Vision
Świat: Furora>Morgana
![]() |
![]() No ale widzisz. Jednak on coś osiągnoł tym sharowanym charem. Wbił jakiś lvl. A ty wbiłeś 45-50 i sie napinasz że najwięcej zrobiłeś i twój ab pk team. Co wam z tego, że w macie combo na 45689734693453453450734 hp skoro i tak każdy z was pada na 3 sd-ki np. Lavia xddddddddddd
|
![]() |
![]() |
#5656 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej nooo ludzie dlaczego sie tak napinacie znów na tym forum? o.O
znowu sie zaczyynaa było trzeba kurwa tak na tibi walczyc jak na tym forum wojna w dupe i chuj w dupe tez niektórym a shejq sie wypłacił i udaje pro evul mastera! o.O Xddddddddddddddddddddddddddddddddddd
#5657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ta Shejq sie wypłacił i udaje pro evul pvp mastera ;<
|
![]() |
![]() |
#5658 |
Guest
|
![]() @up
Wbiles 100 lvl i co wozonko teraz? ;> hahahahaha i tak padniesz i stracisz!!!!! Pamietajcie wszyscy jestescie Chrystusami! Ostatnio edytowany przez Shejqus - 14-07-2008 o 20:18. |
![]() |
#5659 |
Zbanowany
|
![]() a hanonik poslizgla sie na skurce od banana w kazordoon pozdrowienia z ab =)
madzinia nie zdolala uciec przed zlowrogim gniewem sliccerego ktory dla hanosnik zrezygnowal z naprawiania roweru <3 _/ hansonik by madzinia madzinia by sliccery =) |
![]() |
![]() |
#5660 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() Shejq udaje PRO EVUL MASTERA